po staropolsku proszę wpadnijcie tu codziennie na chwilę,żeby ot tak poprostu siupnąć łyk goracej kawusi albo, albo łyk dobrej herbatki acha przydałoby sie dobre ciacho i coś jeszcze może nalewczka...a właśnie na powitanie proponuję lampkę dobrej nalewki
Wytłumaczyć mi się należy
Otóż nie było mnie tutaj chyba ...........a może i więcej.
otóż niepodziewanie, bezpardonowo wręcz w sposób iscie dla siebie cyniczny padł komp..ale dzisiaj został uzdrowiony przez wspaniałego drogiemu mojemu sercu człowieka...dzięki wielkie dzięki publicznie dziękuję i cmokuś Witko..dzięki... Zaczęłam nowy wątek... bo myślę,że będzie łatwiej i prościej wpać tu na minutkę odetchnąć zrelaksować się bo poprzedni mój wątek dddddłłłłłłłgggggggoooooooooo się otwiera
Dzięki Wam drodzy przyjaciele za pamięć pozdrawiam serdecznie kama Buziaczki dla wszystkich
no witaj kochaniutka ,nareszcie się pojawiłaś a my tu zamartwialiśmy się o Ciebie że aż strach ,czarne myśli i chmury krążyły aż niedawno ktoś nas uświadomił ,że jesteś bez okna na świat ,myślę że w niedługim czasie odrobisz wszystkie zaległości ,pozdrawiam - rosa
Nareszcie jestes Kamusiu ..... a ja juz mialam rozne, rozniste, paskudne czasem zreszta mysli ..... Witam Cie znow serdecznie i dzieki Witkowi przesylam za przywrocenie Cie na nasze lono :)))
Nawet nie wiesz jak sie cieszę,że znów jesteś!!!!!!! :-))))))))))))))))))) Witam cię najserdeczniej herbatka owszem, a i kieliszeczek naleweczki sie znajdzie wiśiuweczka a może z aronii??? \_/ \_/ ;-))))))))))))
Appetity nie przebiję, nie mam szans. Ta z radości wszystko wyciągnęła, co ma najlepsze :-). A ja przecież też tak mocno się cieszę, że już jesteś. Cieszę się jak nie wiem co i krzyczę do Ciebie JAK DOBRZE, ŻE JESTEŚ! Brakowało nam Twojej osoby, oj brakowało! A teraz wracasz w komplecie z nowym serwerem :-D
Kamo,serdecznie cie witam . Tak dlugo cie nie bylo ze zaczynalam tesknic za twoimi radosnymi pomyslami . Kawy co prawda nie pije ale herbatke lub wode dlaczego nie a jak jeszcze zajadam cos slodkiego to juz jestem w siodmym niebie . monika
Witajcie witajcie kochani, zapraszam zapraszam
po staropolsku proszę wpadnijcie tu codziennie na chwilę,żeby ot tak poprostu siupnąć łyk goracej kawusi albo, albo łyk dobrej herbatki
acha przydałoby sie dobre ciacho i coś jeszcze może nalewczka...a właśnie na powitanie
proponuję lampkę dobrej nalewki
Wytłumaczyć mi się należy
Otóż nie było mnie tutaj chyba ...........a może i więcej.
otóż niepodziewanie, bezpardonowo wręcz w sposób iscie dla siebie cyniczny padł komp..ale dzisiaj został uzdrowiony przez wspaniałego drogiemu mojemu sercu człowieka...dzięki wielkie dzięki publicznie dziękuję i cmokuś Witko..dzięki...
Zaczęłam nowy wątek... bo myślę,że będzie łatwiej i prościej wpać tu na minutkę odetchnąć zrelaksować się bo poprzedni mój wątek dddddłłłłłłłgggggggoooooooooo się otwiera
Dzięki Wam drodzy przyjaciele za pamięć
pozdrawiam serdecznie kama
Buziaczki dla wszystkich
Witaj na nowo kamo :)))
no witaj kochaniutka ,nareszcie się pojawiłaś a my tu zamartwialiśmy się o Ciebie że aż strach ,czarne myśli i chmury krążyły aż niedawno ktoś nas uświadomił ,że jesteś bez okna na świat ,myślę że w niedługim czasie odrobisz wszystkie zaległości ,pozdrawiam - rosa
Nareszcie jestes Kamusiu ..... a ja juz mialam rozne, rozniste, paskudne czasem zreszta mysli ..... Witam Cie znow serdecznie i dzieki Witkowi przesylam za przywrocenie Cie na nasze lono :)))
Pozdrowionka. Fajnie, że jesteś!
Nawet nie wiesz jak sie cieszę,że znów jesteś!!!!!!! :-))))))))))))))))))) Witam cię najserdeczniej herbatka owszem, a i kieliszeczek naleweczki sie znajdzie wiśiuweczka a może z aronii??? \_/ \_/ ;-))))))))))))
Appetity nie przebiję, nie mam szans. Ta z radości wszystko wyciągnęła, co ma najlepsze :-). A ja przecież też tak mocno się cieszę, że już jesteś. Cieszę się jak nie wiem co i krzyczę do Ciebie JAK DOBRZE, ŻE JESTEŚ! Brakowało nam Twojej osoby, oj brakowało! A teraz wracasz w komplecie z nowym serwerem :-D
haaa (miało być wiśnióweczka)!!
no to fajowo :D witam z herbatka w reku :)
Świetnie,że jesteś .Brakowało mi Twojego nawoływania do większej aktywności.
No to mamy dwie okazje do siupania;powrót Kamy i nowy serwer. Basia
no wreszcie :))) ale sie cięszę :)) ściskam mocno Kamusiu :)) i odezwij sie na moje gg bo Twoje mi znikło po malej awarii i u mnie :)
Witaj Kamusiu
Witam Cie Kamo, wprawdzie nie z kawusia, bo to pora juz nie ta, ale za to z jogurcikiem.
Kamo,serdecznie cie witam . Tak dlugo cie nie bylo ze zaczynalam tesknic za twoimi radosnymi pomyslami .
Kawy co prawda nie pije ale herbatke lub wode dlaczego nie a jak jeszcze zajadam cos slodkiego to juz jestem w siodmym niebie . monika
jak co rano witam kawoszy ( i nie tylko )pozdrawiam wszystkich życząc miłego dnia - rosa
witam mała czarna rozpuszczalna z 45 ziarenkami cukru zaliczona i teraz do pracy kurcze po urlopie jakoś nie mogę się z papierów wygrzebać