Forum

Pomysł czy Problem?

POMOCY co sie dzieje?

• Autor: Dorota zza plota Data: 2007-09-05 10:31:34

Jesli probuje czytac forum pokazuje mi sie nastepujaca wiadomosc:
    Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Too many connections in /var/www/gotowanie/func/mysql.php on line 3

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/gotowanie/func/mysql.php on line 4

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /var/www/gotowanie/func/mysql.php on line 4

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/gotowanie/func/mysql.php:3) in /var/www/gotowanie/func/main.php on line 19

Warning: mysql_unbuffered_query() [function.mysql-unbuffered-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/gotowanie/func/main.php on line 45

Warning: mysql_unbuffered_query() [function.mysql-unbuffered-query]: A link to the server could not be established in /var/www/gotowanie/func/main.php on line 45

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/gotowanie/forum_wiadomosc.php on line 85

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /var/www/gotowanie/forum_wiadomosc.php on line 85

Warning: mysql_data_seek(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/gotowanie/forum_wiadomosc.php on line 92

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/gotowanie/forum_wiadomosc.php on line 93
    Co powinnam zrobic?

• Autor: maniuś Data: 2007-09-05 10:34:28

ja dzisiaj miałem to samo wyłączyłem kompa i ponownie go włączyłem i zadziałało
    spróbuj zrobić tak samo pozdrawiam i życze powodzenia

• Autor: Dorota zza plota Data: 2007-09-05 10:44:44

Dziekuje zrobilam tak samo i tez dziala

• Autor: maniuś Data: 2007-09-05 10:49:00

i super złośliwość rzeczy martwych

• Autor: Dorota zza plota Data: 2007-09-05 10:50:25

oj tak a ja juz myslalam ze nic nie poczytam albo ze mam wirusa

• Autor: maniuś Data: 2007-09-05 10:57:07

wirus oj żeby nigdy ci się nie trafił paskudztwo

• Autor: Dorota zza plota Data: 2007-09-05 11:03:45

mam na szczescie dobry program antywirusowy ale kiedys mialam Nortona i trafil sie wirus dluzszy czas przez Nortona mimo kontroli nie rozpoznany. Rozwalil caly komputer tzn (nir wiem jak sie nazywa po polsku Matherboard? czyli po niemoecku Festplate) Od tego czasu nie uzyje juz nigdy nortona

• Autor: maniuś Data: 2007-09-05 12:28:54

ja mam jakiś Nod 32 ale coś mi szwankuje bo po włączeniu kompa nakazuje mi uaktualizować a jak próbuje to robić to pokazuje się wiadomośc że baza wirusów aktualna i nie potrzebna jest aktualizacja nie wiem o co wtym wszystkim chodzi

• Autor: Donia Data: 2007-09-05 17:22:58

Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
    > (nir wiem jak sie nazywa po polsku Matherboard? czyli po
    > niemoecku Festplate)

Płyta główna

• Autor: MonikaK Data: 2007-09-05 12:35:58

U mnie dzisiaj też co jakiś czas pokazują się takie teksty, mam nadzieję, że to chwilowe.

• Autor: Rosa Data: 2007-09-05 15:35:54

miałam podobne problemy nawet z wejściem na WŻ ale mam nadzieję ,że nic strasznego się nie dzieje.............

Przejdź do pełnej wersji serwisu