Z przyczyn mniej lub bardziej niezaleznych ode mnie postanowilam sie chwilowo z Wami pozegnac ..... wroce napewno... nie wiem kiedy, ale wroce... Trzymajcie sie zdrowo :)) Tajgerku slowa danego Tobie i Kubusiowi napewno dotrzymam ....
Marylko, nie wiem co się stało ale nie rób tego...:))) Pozwól ochłonąć emocjom jeśli te mają wpływ na Twoją decyzję...:))) Mam nadzieję na dobre wieści od Ciebie...
Czy jak pisałaś 20 sierpnia "ludzie ci ja tutaj robię?" to już myślałaś o tym chwilowym pożegnaniu? Przemyśl tę swoją decyzję, bo będzie tu bardzo smutno bez Ciebie. Mnie na pewno, a inni zapewne się pod tym podpiszą. Pozdrawiam
Marylko, WŻ bez Ciebie? Nawet przez chwilę? Nie wyobrażam tego sobie. Wracaj szybko. Myślę, że wszyscy z utęsknieniem bedziemy czekać na Twój powrót. Powodzenia.
Zatkało mnie......nie wiem co powiedzieć?????? mam tylko nadzieję, że przyczyny (jakie by one nie były) nie miały początku tu na WŻ. Będzie Ciebie bardzo brakowało, ale i taką decyzję szanuję...Pozdrawiam, wracaj szybko!!!!
Mam nadzieję, podobnie jak Appetitka, że to nie przez cos na WŻ. Nie wyobrazam sobie ,ze moze Ciebie tu nie być :(((( Mam nadzieję, ze przyczyna Twojej nieobecności szybko zniknie i wrocisz tu najszybciej jak sie da. Trzymaj się Marylko i ... wracaj do nas.
Marylko nie wiem co o tym mysleć. Zaskoczyłaś mnie bardzo tym postanowieniem. Zastanawiam sie czy to wynik naszego słabego trzymania kciuków? Czy sierpień okazał się jednak miesiącem upadłych marzeń? A może chcesz wziąc urlop od nas? oj! zapłaczemy się tutaj za Tobą ABA
podobnie jak powyżsi mam nadzieję że przyczyną Twojego odejścia (chwilowego) nie jest WŻ, ale co by to nie było to wracaj jak najszybciej, będziemy baaaardzo tęskić ,pozdrawiam - rosa
Nie wnikam co spowodowało Twoją decyzję, ale czekam na Ciebie z niecierpliwością. Mam nadzieję, że ten powrót będzie szybki, bez Ciebie będzie smutno ;(
Cokolwiek jest przyczyną Twojego odejścia (chwilowego jak piszesz),życzę Ci by te powody minęły jak najszybciej.Polubiłam Twoje artykuły,wypowiedzi a nawet komentarze.Troszkę będzie tu pusto bez Ciebie. Pozdrawiam Basia
O psia kostka !!! Ponura jesień nas czeka.... Jak to ?? Nie wypijesz z nami południowej kawy ???? Nie zacytujesz Wiecha ??? Gdzie Twoje dobre fluidy ??? Smutno będzie bez Ciebie - wracaj jak najprędzej !!!!!
Jak dla mnie to bezwzglednie zły plan, przez Ciebie zrobiłam stada przetworów, odpowiadasz na każde pytanie, nie mozesz sobie tak poprostu pójść , no chyba, że bardzo szybko wrócisz :)
Z przyczyn mniej lub bardziej niezaleznych ode mnie postanowilam sie chwilowo z Wami pozegnac ..... wroce napewno... nie wiem kiedy, ale wroce...
Trzymajcie sie zdrowo :)) Tajgerku slowa danego Tobie i Kubusiowi napewno dotrzymam ....
Marylko, nie wiem co się stało ale nie rób tego...:))) Pozwól ochłonąć emocjom jeśli te mają wpływ na Twoją decyzję...:)))
Mam nadzieję na dobre wieści od Ciebie...
Czy jak pisałaś 20 sierpnia "ludzie ci ja tutaj robię?" to już myślałaś o tym chwilowym pożegnaniu? Przemyśl tę swoją decyzję, bo będzie tu bardzo smutno bez Ciebie. Mnie na pewno, a inni zapewne się pod tym podpiszą. Pozdrawiam
Oczywiście, ja już się pod tym wątkiem podpisuję.Będzie nam Ciebie brakować.Mariola
Marylko, WŻ bez Ciebie? Nawet przez chwilę? Nie wyobrażam tego sobie. Wracaj szybko. Myślę, że wszyscy z utęsknieniem bedziemy czekać na Twój powrót. Powodzenia.
Szkoda ;( ale trudno.. mam nadzieje, ze szykwo do nas wrócisz ;0 Pozdrówka :*
Zatkało mnie......nie wiem co powiedzieć?????? mam tylko nadzieję, że przyczyny (jakie by one nie były) nie miały początku tu na WŻ. Będzie Ciebie bardzo brakowało, ale i taką decyzję szanuję...Pozdrawiam, wracaj szybko!!!!
Mam nadzieję, podobnie jak Appetitka, że to nie przez cos na WŻ. Nie wyobrazam sobie ,ze moze Ciebie tu nie być :(((( Mam nadzieję, ze przyczyna Twojej nieobecności szybko zniknie i wrocisz tu najszybciej jak sie da. Trzymaj się Marylko i ... wracaj do nas.
Szkoda, bo jakos tak przywyklam do tego, ze tu zawsze jestes. Mam nadzieje, ze wrocisz. Pozdrawiam goraco
Marylko,w naszej kuchni smutno będzie bez Ciebie-
Wracaj do nas szybciutko i również trzymaj sie zdrowo.Pozdrawiam ata-beata
nie wiem co sie stało ?? ale też będę tesknić za Tobą ... wracaj szybciutko , pozdrawiam cieplutko
Marylko nie wiem co o tym mysleć.
ABA
Zaskoczyłaś mnie bardzo tym postanowieniem.
Zastanawiam sie czy to wynik naszego słabego trzymania kciuków?
Czy sierpień okazał się jednak miesiącem upadłych marzeń?
A może chcesz wziąc urlop od nas?
oj! zapłaczemy się tutaj za Tobą
babolu !!! jak to ??!!
podobnie jak powyżsi mam nadzieję że przyczyną Twojego odejścia (chwilowego) nie jest WŻ, ale co by to nie było to wracaj jak najszybciej, będziemy baaaardzo tęskić ,pozdrawiam - rosa
Smutno nam będzie bez Ciebie..... Wracaj szybko.
Będzie ciężko bez ciebie.... ale wracaj do nas szybko .
Nie wnikam co spowodowało Twoją decyzję, ale czekam na Ciebie z niecierpliwością. Mam nadzieję, że ten powrót będzie szybki, bez Ciebie będzie smutno ;(
Cokolwiek jest przyczyną Twojego odejścia (chwilowego jak piszesz),życzę Ci by te powody minęły jak najszybciej.Polubiłam Twoje artykuły,wypowiedzi a nawet komentarze.Troszkę będzie tu pusto bez Ciebie. Pozdrawiam Basia
Cokolwiek się wydarzyło, mam nadzieję, że przeszkody szybko miną i wrócisz do nas! Życzę powodzenia i czekam z niecierpliwością na Twój powrót!
Czekamy,wracaj szybko boś tu jak lokomotywa!
Marylko....no nie...ja nic nie rozumiem wracaj proszę
kamaxyz
O psia kostka !!! Ponura jesień nas czeka.... Jak to ?? Nie wypijesz z nami południowej kawy ???? Nie zacytujesz Wiecha ??? Gdzie Twoje dobre fluidy ???
Smutno będzie bez Ciebie - wracaj jak najprędzej !!!!!
Jak dla mnie to bezwzglednie zły plan, przez Ciebie zrobiłam stada przetworów, odpowiadasz na każde pytanie, nie mozesz sobie tak poprostu pójść
, no chyba, że bardzo szybko wrócisz :)