Kochani czy u Was też tak długo pada deszcz? U mnie zaczęło padać nad ranem we wtorek i nie przestaje padac wogóle, ba padać to mało powiedziane leje jak z cebra uspokoi się na 15 minut i dalej jazda. Już mi się znudził deszcz a zwłaszcza mojej młodszej latorośli bo starsza chodzi do przedszkola. Lubię kiedy pada deszcz ale to już przesada. Smacznej porannej kawusi i pozdrowienia dla wszystkich. Messua
U nas w Nysie pada od wczoraj intensywnie.Ja lubie deszcz,ale przyjechała do mnie mama i nie spi całą noc.Nie lubi burz,deszczu mocnego,wiatru,no i sie martwi ze pozalewa itd.Mowiłam zeby spała bo nie ma wpływu na pogode,ale to jest w niej od dzieciństwa,taka lekka nerwica.No coż.Poprawił jej sie chumor bo zapowiedzieli jutro przebłyski słońca.Oby do jutra. Pozdrawiam i zycze słoneczka i babiego lata.
Na Śląsku też leje - od wczoraj bez przerwy - raz mocniej, raz słabiej, ale cały czas. A zimno, że szkoda gadac - my już palimy w piecu - czy to już zima idzie Tfu, tfu, tfu, na psa urok ....... Niech będzie słońce!!!!!
To zapraszam do Ustki od wczoraj przepiękne słońce,nawet mocno nie wieje.A jak pięknie nad morzem... Ale to trzeba zaraz...szybciutko...nie mogę zaręczyć jak będzie jutro.
U nas pada od wczoraj,do tego wieje i jest zimno.Jak spoglądam przez okno na ulicę to widzę już trochę opadłych liści(które zerwał wiatr),to mi przypomina listopad a nie wrzesień i babie lato!Brrrrrrrrrrrr..........
A u nas śliczna pogoda, rano wprawdzie zimno, ale poźniej słoneczko, ciepełko... Czasem jakas chmura przejdzie, gdzieś tam popada, ale generalnie pogodnie. pozdrawiam jasia
Kochani czy u Was też tak długo pada deszcz? U mnie zaczęło padać nad ranem we wtorek i nie przestaje padac wogóle, ba padać to mało powiedziane leje jak z cebra uspokoi się na 15 minut i dalej jazda. Już mi się znudził deszcz a zwłaszcza mojej młodszej latorośli bo starsza chodzi do przedszkola. Lubię kiedy pada deszcz ale to już przesada. Smacznej porannej kawusi i pozdrowienia dla wszystkich. Messua
U nas w Nysie pada od wczoraj intensywnie.Ja lubie deszcz,ale przyjechała do mnie mama i nie spi całą noc.Nie lubi burz,deszczu mocnego,wiatru,no i sie martwi ze pozalewa itd.Mowiłam zeby spała bo nie ma wpływu na pogode,ale to jest w niej od dzieciństwa,taka lekka nerwica.No coż.Poprawił jej sie chumor bo zapowiedzieli jutro przebłyski słońca.Oby do jutra.
Pozdrawiam i zycze słoneczka i babiego lata.
Koło 17-tej zaświeci leciutko u Ciebie...
...
Pozdrawiam, i Twoją Mamę też.
Każ Jej się uśmiechnąć i daj Jej ode mnie...
Janek
W Pile deszcz ostatnio widziałam chyba we wtorek jak nie nawet w poniedziałek. U nas dużo wieje ale słoneczko świeci :). Pozdrawiamy :D
O jak miło! Dziekuję Janku w imieniu moim i mojej mamy.Pozdrawiam
W Bydgoszczy piękne słoneczko ;-)
A u mnie pada, pada i chyba nie zanosi się żeby przestało
Na Śląsku też leje - od wczoraj bez przerwy - raz mocniej, raz słabiej, ale cały czas. A zimno, że szkoda gadac - my już palimy w piecu - czy to już zima idzie
Tfu, tfu, tfu, na psa urok ....... Niech będzie słońce!!!!!
aa trzymaj ten deszcz u siebie -- ja mam dosc angielskiej pogody -- slonca mi dajcie :)
To zapraszam do Ustki od wczoraj przepiękne słońce,nawet mocno nie wieje.A jak pięknie nad morzem...
Ale to trzeba zaraz...szybciutko...nie mogę zaręczyć jak będzie jutro.
Pozdrawiam Cię Imienniczko i pozostałych WZowieczów ze skąpanej w słońcu Gdyni:)
u mnie też leje, i tak od paru dni:( I do tego zimno, nie rozstaje sięz grzejnikiem w pracy.
A u nas śliczna pogoda, rano wprawdzie zimno, ale poźniej słoneczko, ciepełko...
Czasem jakas chmura przejdzie, gdzieś tam popada, ale generalnie pogodnie.
pozdrawiam jasia
W Chicago 25 C ale sloneczka nie ma .Zapowiadaja deszcze i burze ale deszcz nas cieszy bo wszystko usycha .
monika
Posylam wam troche ciepla ...
U mnie niedawno przestal padac, ale jest bardzo zimno tylko 12 stopni. Wrrrrrrrrrrr............
W województwie zachodniopomorskim pogoda cały dzień ok - słoneczko. Oby tak dalej! Pozdrowienia słoneczne dla tych, co mają deszczu za wiele!
u nas też pada od wtorku , dzisiaj juz słychać syreny strazackie , mam nadzieje że nie narobi duzych strat :((