Pomyslalam ze calkiem dobrym rozwiazaniem byloby podzielenie folderu ULUBIONE PRZEPISY na zrobione i do wyprobowania, kazdy z identycznym podzialem na kategorie ktore sa teraz. Pewnie byloby to troche pracochlonne bo trzeba by bylo tez zrobic funkcje przenoszenia z jednego folderu do drugiego, ale mysle ze pomogloby to nam odnajdowac przepisy, szczegolnie tym ktorzy maja ich dodanych calkiem sporo. Goraco pozdrawiam. Aga
To jest bardzo dobry pomysl .Ja staram sie przepisy ,ktore mnie interesuja drukowac i dziele na dwa segregatory : zrobione i do zrobienia .Pewnie ,ze latwiej by mi bylo zebym to miala w ulubionych ,tylko nie wiem czy to wykonalne?
Pomyslalam ze calkiem dobrym rozwiazaniem byloby podzielenie folderu ULUBIONE PRZEPISY na zrobione i do wyprobowania, kazdy z identycznym podzialem na kategorie ktore sa teraz. Pewnie byloby to troche pracochlonne bo trzeba by bylo tez zrobic funkcje przenoszenia z jednego folderu do drugiego, ale mysle ze pomogloby to nam odnajdowac przepisy, szczegolnie tym ktorzy maja ich dodanych calkiem sporo. Goraco pozdrawiam.
Aga
To jest bardzo dobry pomysl .Ja staram sie przepisy ,ktore mnie interesuja drukowac i dziele na dwa segregatory : zrobione i do zrobienia .Pewnie ,ze latwiej by mi bylo zebym to miala w ulubionych ,tylko nie wiem czy to wykonalne?
mnie sie ten pomysł tez podoba, ale czy będzie zrealizowany ;)))))
To byloby niezle :)