żegnam się z Wami na dwa tygodnie. Lecę do Polski na upragniony urlop. Choć właściwie ja urlopu nie mam, tylko mąż... Oj stresa mam. Mam nadzieje że z samolotem wszystko bedzie ok i ze dolecimy na czas. POzdrawiam zatem wszystkich. Po powrocie obiecuje ze sie odezwe.
Tak sobie myślę Kasiu, że pewnie już szczęśliwie dolecieliście i przestałaś się denerwować . Teraz odpoczywaj i ciesz się spotkaniem z bliskimi. Wracaj radosna i pełna energii a my cierpliwie czekamy na wieści od Ciebie. Ściskam.
Tylko za bardzo sie Kasiu nie objadaj pierogami, bo potem klapa i dopiac sie nie mozna na pare miesiecy... Pierogi pierogami, ale zycze Ci milych wakacji i niech pogoda bedzie z Wami.
żegnam się z Wami na dwa tygodnie. Lecę do Polski na upragniony urlop. Choć właściwie ja urlopu nie mam, tylko mąż... Oj stresa mam. Mam nadzieje że z samolotem wszystko bedzie ok i ze dolecimy na czas. POzdrawiam zatem wszystkich. Po powrocie obiecuje ze sie odezwe.
ale mi wyszlo ladne PO...
e tam wszystko bedzie ok milego urlopiku
no to udanego urlopu !
a i nie pij tyle bo se pomysla zes alkoholik :):):):):):):):):):):):):):):):)
Szczesliwego lotu i udanego wypoczynku ...
miłego urlopu życzę chociaż w Polsce pogoda niezbyt ,pozdrawiam - rosa
miłego wypoczynku :))
Tak sobie myślę Kasiu, że pewnie już szczęśliwie dolecieliście i przestałaś się denerwować
. Teraz odpoczywaj i ciesz się spotkaniem z bliskimi. Wracaj radosna i pełna energii a my cierpliwie czekamy na wieści od Ciebie. Ściskam.
Miłej podróży i udanego wypoczynku:))
Miłego wypoczynku... ja dopiero w październiku do Polski jade
Tylko za bardzo sie Kasiu nie objadaj pierogami, bo potem klapa i dopiac sie nie mozna na pare miesiecy...
Pierogi pierogami, ale zycze Ci milych wakacji i niech pogoda bedzie z Wami.