Sliczne,jak się patrzy to aż się chce tej jesieni(choć za nią nie przepadam), zastanawiam się co nasypałaś takiego ślicznie czerwonego do naczynia z wodą,że się nie rozmywa?
nonka- to są kolorowe kamyczki małe. można to kupić w sklepie akwarystycznym lub hipermarketach i sklepach typ1001 drobiazgów. Przy zimnej wodzi kamyki nie farbują.
Moim zdaniem masz talent do tzw. robotek recznych (co zreszta widac!!!).Malym nakladem pienieznym(albo i zadnym) mozna sobie sprawic sliczne dekoracje.Jesli moge Ci cos podpowiedziec ,to z lisci klonu ktore niebawem opadna mozesz zrobic tez rozyczki w bardzo prosty sposob.Otoz taki kolorowy swiezo opadniety lisc (nie ususzony)zloz na pol i zwijaj twozac roze,ogonek listka bedzie lodyzka rozy.Kawalkiem drucika owin zlozona rozyczke a nadmiar drucika owin ogonek dla wzmocnienia .Jak nie robilas jeszcze takij rozyczki to cie namawiam bo bedzie pasowac kolorystycznie do twojej kuchni.Mam tez pomaranczowa sciane w kuchni...! Mam nadzieje ze sie pochwalisz efektami !
świetny pomysł z tymi różyczkami z liści. Spróbuję zrobić. co do prac to zrobiłam jeszczez mchu zawieszkę w kształcie serduszek, poza tym lubię oklejać pudełka i doniczki gipsem i ozdabiac muszelkami itp. taka dusza artystyczna ze mnie. A materiał mam za domem tzn mech itp (w lesie). dzięki za miłe słowa i pomysł, który napewno wykorzystam :)
Robiłam takie róże w zeszłym roku, kiedy się zakurzyły - jeden bukiecik spryskałam złotolem w aerozolu, drugi - zwykłym lakierem. W ten sposób odświeżam je od czasu do czasu.
Zgadza sie ja tez je utrwalalam lakierem, a nawet tym do wlosow! Pomyslec ze rano nie mialam humoru no i prosze !!!!Znow sie otrzasnelam ,takie obrazki to tak potrafia zdopingowac ze brak mi slow !!! DZIEKUJE !!!
jak wszyscy się chwalą to ja również, chciałam wam pokazać
kompozycję na parapecie w kuchni. Typowo już jesienny klimat.
taśma do świecznika mojego pomysłu, za nią druga jeszcze nie zrobiona. 2-3 fotka: gotowy świecznik
i reszta kompozycji........
pozdrowienia dla wszystkich duszyczek artystycznych....
jakie to piekne azzzzzzzzzzzzzz mi brak slow
Sliczne,jak się patrzy to aż się chce tej jesieni(choć za nią nie przepadam),
zastanawiam się co nasypałaś takiego ślicznie czerwonego do naczynia z wodą,że się nie rozmywa?
nonka- to są kolorowe kamyczki małe. można to kupić w sklepie akwarystycznym lub
hipermarketach i sklepach typ1001 drobiazgów. Przy zimnej wodzi kamyki nie farbują.
Moim zdaniem masz talent do tzw. robotek recznych (co zreszta widac!!!).Malym nakladem pienieznym(albo i zadnym) mozna sobie sprawic sliczne dekoracje.Jesli moge Ci cos podpowiedziec ,to z lisci klonu ktore niebawem opadna mozesz zrobic tez rozyczki w bardzo prosty sposob.Otoz taki kolorowy swiezo opadniety lisc (nie ususzony)zloz na pol i zwijaj twozac roze,ogonek listka bedzie lodyzka rozy.Kawalkiem drucika owin zlozona rozyczke a nadmiar drucika owin ogonek dla wzmocnienia .Jak nie robilas jeszcze takij rozyczki to cie namawiam bo bedzie pasowac kolorystycznie do twojej kuchni.Mam tez pomaranczowa sciane w kuchni...! Mam nadzieje ze sie pochwalisz efektami !
świetny pomysł z tymi różyczkami z liści. Spróbuję zrobić.
co do prac to zrobiłam jeszczez mchu zawieszkę w kształcie serduszek,
poza tym lubię oklejać pudełka i doniczki gipsem i ozdabiac muszelkami itp. taka dusza artystyczna ze mnie.
A materiał mam za domem tzn mech itp (w lesie).
dzięki za miłe słowa i pomysł, który napewno wykorzystam :)
Robiłam takie róże w zeszłym roku, kiedy się zakurzyły - jeden bukiecik spryskałam złotolem w aerozolu,
drugi - zwykłym lakierem. W ten sposób odświeżam je od czasu do czasu.
dziękuję wszystkim za miłe słowa.... : )
Śliczne są Twoje kompozycje, muszę też nazbierać trochę jesiennego "materiału"
Zgadza sie ja tez je utrwalalam lakierem, a nawet tym do wlosow! Pomyslec ze rano nie mialam humoru no i prosze !!!!Znow sie otrzasnelam ,takie obrazki to tak potrafia zdopingowac ze brak mi slow !!! DZIEKUJE !!!
Piekne hobby ... milo miec tak slicznie ozdobiona kuchnie .
Superowe!!!
po prostu fajne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!