W ostatnia sobote (8 wrzesnia) pojechalismy z mezem do rosyjskiej dzielnicy i spacerowalismy tez po deptaku nad oceanem, oto kilka zdjec z plazy: co prawda nie jest to juz wypelniona po brzegi plaza ale jednak I jeszcze pare fotek ze spaceru po ulicach rosyjskiej dzielnicy Fajnie wygladaja napisy cyrylica tutaj na ulicach Stanow :) Charlie bardzo lubi jezdzic do polskiej i wlasnie rosyjskiej dzielnicy. W nastepnym watku dodam zdjecia sklepow rosyjskich bo cos mi powoli dziala dzis wstawianie zdjec :))
Fajna relacja. Coś mi się zdaje, że większość zdjęć robiłaś z okna samochodu, co? :-) Lubię oglądać takie fotki. Dzięki temu człowiek poznaje kawałek świata i może zobaczyć jak inni żyją. A ta plaża! No nie! Ja chcę żeby było lato!!! :-)
Nie Smakosiu, te zdjecia sa robione na zywo, tylko nie chcialo mi sie wychodzic na plaze, wiec sa robione z deptaka i dlatego taka odleglosc .... moglam przyblizyc, ale wiadomo, ze ze mnie traba a nie fotograf :)))
Ty wiesz, że ja to tak uwielbiam lato i słońce, że gdybym wklejała fotki, to byście oglądali ziarenka piasku w wersji makro :-D Powinnyśmy razem relacjonowac takie wypady - dobrana by z nas była para fotoreporterów :-D
W ostatnia sobote (8 wrzesnia) pojechalismy z mezem do rosyjskiej dzielnicy i spacerowalismy tez po deptaku nad oceanem, oto kilka zdjec z plazy:
co prawda nie jest to juz wypelniona po brzegi plaza ale jednak
I jeszcze pare fotek ze spaceru po ulicach rosyjskiej dzielnicy
Fajnie wygladaja napisy cyrylica tutaj na ulicach Stanow :) Charlie bardzo lubi jezdzic do polskiej i wlasnie rosyjskiej dzielnicy.
W nastepnym watku dodam zdjecia sklepow rosyjskich bo cos mi powoli dziala dzis wstawianie zdjec :))
Piękne lato jeszcze u Was Marylko,u nas już szaro-buro...pozazdrościć
Niedługo dzięki Tobie poznamy NY od podszewki Dzięki za taką fajną wycieczkę - a u nas już chyba jesień - zimno i szaro że hej....
Fajna relacja. Coś mi się zdaje, że większość zdjęć robiłaś z okna samochodu, co? :-) Lubię oglądać takie fotki. Dzięki temu człowiek poznaje kawałek świata i może zobaczyć jak inni żyją. A ta plaża! No nie! Ja chcę żeby było lato!!! :-)
Nie Smakosiu, te zdjecia sa robione na zywo, tylko nie chcialo mi sie wychodzic na plaze, wiec sa robione z deptaka i dlatego taka odleglosc .... moglam przyblizyc, ale wiadomo, ze ze mnie traba a nie fotograf :)))
Ty wiesz, że ja to tak uwielbiam lato i słońce, że gdybym wklejała fotki, to byście oglądali ziarenka piasku w wersji makro :-D Powinnyśmy razem relacjonowac takie wypady - dobrana by z nas była para fotoreporterów :-D