Przepraszam,ale nacisnelam nie na ten przycisk i wyslalo... Mam wreszcie kupiony komputer i internet zostal podlaczony dzisiaj ;) Tak sie ciesze, ze bede teraz czesciej zWami :)) Chcialam tylko napisac kilka slow, ze min. zyje i staram sie nieogladac wstecz, mam szkole dla corki,ale czesto placze bo nie zna jezyka i nic nierozumie co pani do niej mowi...Syn jeszcze nie ma szkoly,ale mam nadzieje,ze zdolamy zalatwic to z mezem. Ja sie dostalam do szkoly jezykowej i zaczynam pod koniec wrzesnia. Ale mimo tych przeciwnosci losu jestesmy szczesliwi, bo wreszcie jestesmy razem!!!!!!! Pozdrowionka!!!!!!!!!
Ja wiedziałam, że tak będzie! Ja wiedziałam! :-) Cieszę się razem z Tobą. Gratuluję nowego nabytku. Dzięki temu będziesz z nami częściej. Super! Ściskam.
Dobrze, że jesteś... Z czasem wszystko się ułoży. Nawet się nie spostrzeżesz, jak pewnego dnia stwierdzisz, że jesteś "u siebie" Pozdrawiam i trzymam kciuki...
Super, super, brawo !!!! Bardzo sie ciesze, a corka, tez szybko zlapie jezyk i za kilka miesiecy nie bedzie chciala mowic po polsku :))) tak to najczesciej bywa :) Wtedy bedziesz musiala walczyc o polski w domu, tak jak ja to kiedys robilam i wyszlo nam na dobre :)
Przepraszam,ale nacisnelam nie na ten przycisk i wyslalo... Mam wreszcie kupiony komputer i internet zostal podlaczony dzisiaj ;) Tak sie ciesze, ze bede teraz czesciej zWami :))
Chcialam tylko napisac kilka slow, ze min. zyje i staram sie nieogladac wstecz, mam szkole dla corki,ale czesto placze bo nie zna jezyka i nic nierozumie co pani do niej mowi...Syn jeszcze nie ma szkoly,ale mam nadzieje,ze zdolamy zalatwic to z mezem. Ja sie dostalam do szkoly jezykowej i zaczynam pod koniec wrzesnia. Ale mimo tych przeciwnosci losu jestesmy szczesliwi, bo wreszcie jestesmy razem!!!!!!! Pozdrowionka!!!!!!!!!
Ja wiedziałam, że tak będzie! Ja wiedziałam! :-) Cieszę się razem z Tobą. Gratuluję nowego nabytku. Dzięki temu będziesz z nami częściej. Super! Ściskam.
Smakosiu, Ty wypowiadaczu mysli innych. Dodam tylko - buziaki od Żarłoczków.
Witaj ponownie i wszystkiego dobrego! Najważniejsze,że jesteście razem!
Miło czytać. Optymizm bije z każdego słowa. Tak trzymaj! Zyczę powodzenia.
To wspaniałe wieści!!!! Wszystko się poukłada....powoli, najweżniejsze, że jesteście razem!!!!! Wszystkiego dobrego Wam życzę!!!!!
Dobrze, że jesteś...
Z czasem wszystko się ułoży.
Nawet się nie spostrzeżesz, jak pewnego dnia stwierdzisz, że jesteś "u siebie"
Pozdrawiam i trzymam kciuki...
Super, super, brawo !!!! Bardzo sie ciesze, a corka, tez szybko zlapie jezyk i za kilka miesiecy nie bedzie chciala mowic po polsku :))) tak to najczesciej bywa :)
Wtedy bedziesz musiala walczyc o polski w domu, tak jak ja to kiedys robilam i wyszlo nam na dobre :)
Dziekuje wszystkim za mile slowa
Witaj Nadiu. Powodzenia.