Witam bardzo serdecznie po dłuższej nieobecności tych którzy mnie pamietają ,a także wszystkich nowych użytkownikow WŻ. Nieobecność spowodowana powodami technicznymi -awarią komputera i dodatkowo łącza internetowego. Dziękuję za nowe komentarze ,a przepraszam tych,którzy mieli jakies problemy i pytania co do moich przepisów, ale nie mogłam w tym czasie odpowiedzieć. Cieszę się ,że znów jestem z Wami bo bardzo mi Was brakowało. Pozdrawiam! Irena
Użytkownik anna-gu napisał w wiadomości: > Fajnie, że jesteś znowu! Ja też miałam awarię komputera w sierpniu i nie mam > Twojego gg - wcięło wszystkie kontakty,
Witam bardzo serdecznie po dłuższej nieobecności tych którzy mnie pamietają ,a także wszystkich nowych użytkownikow WŻ.
Nieobecność spowodowana powodami technicznymi -awarią komputera i dodatkowo łącza internetowego.
Dziękuję za nowe komentarze ,a przepraszam tych,którzy mieli jakies problemy i pytania co do moich przepisów, ale nie mogłam w tym czasie odpowiedzieć.
Cieszę się ,że znów jestem z Wami bo bardzo mi Was brakowało. Pozdrawiam! Irena
.
:)))) witaj
Witaj Irenko
!!!
Witaj . Dalej jesteśmy razem w WZ .
witaj :))
witaj fajnie że znowu jesteś
witaj Irenko!
Witaj Irenko!
To cudownie, ze jestes spowrotem, ze tez komputery padaja - to jest wrecz niesprawiedliwe ..... pozdrawiam - maryla
Fajnie, że jesteś znowu! Ja też miałam awarię komputera w sierpniu i nie mam Twojego gg - wcięło wszystkie kontakty,
Użytkownik anna-gu napisał w wiadomości:
> Fajnie, że jesteś znowu! Ja też miałam awarię komputera w sierpniu i nie mam
> Twojego gg - wcięło wszystkie kontakty,
Aniu zaglądnij na gg ! Czy doszla moja wiadomość?
No to... witaj i..
iiiiiiiiiiiiiiiii ...
...siiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuup... jak to w modzie ostatnio.
Janek
Witaj,witaj dobrze że znów jesteś.
Witaj Irenek:)
Witaj po przerwie
WitaJ:)