witajcie kochani ........wiem ze miałam juz dawno wkeić tu fotki z moich spotkań z osobami z wż ..........wybaczcie ze czynię to teraz dopiero ........ Otóż wybrałam się na urlop w strony gdzie mieszkali JT i Zbyh .................oraz po powrocie do domu spotkałąm sie z inką(którą wciagnełąm na wż ) a znamy sie barzdiej z gg od 3 lat i Zosią-k , która była na wczasach w Mielnie ......czyli rzut beretem odemnie. ponizej przedstawiam fotki w kolejnosci spotkan ....nie urażąjac nikogo........
witajcie kochani ........wiem ze miałam juz dawno wkeić tu fotki z moich spotkań z osobami z wż ..........wybaczcie ze czynię to teraz dopiero ........
Otóż wybrałam się na urlop w strony gdzie mieszkali JT i Zbyh .................oraz po powrocie do domu spotkałąm sie z inką(którą wciagnełąm na wż ) a znamy sie barzdiej z gg od 3 lat i Zosią-k , która była na wczasach w Mielnie ......czyli rzut beretem odemnie.
ponizej przedstawiam fotki w kolejnosci spotkan ....nie urażąjac nikogo........
Pierwsze moje Obce zetkniecie było z JT czyli z przesympatycznym i bardzo goscinnym Jureczkiem .......który zaserwował nam niezłą wycieczkę po swojej okolicy ( za co jestem niezmiernie wdzięczna )
a gosciliśmy w Karkonoszach ..........
następnie przenieśliśmy sie na Jurę Krakowsko-Częstochowską .......gdzie spotkałam sie z uroczym i gościnnym ponad wszystko Zbyszkiem i jego rodzinką... tak miło nam plynął czas ze zapomnieliśmy o bożym świecie .hahahahah i trzeba było robic fotki w nocy ...ale cóż mają one swój urok......
............totalne oślepienie hahahahha............ale co tam hihihihii
, tylko pozazdroscić..................
Az żal mi było wyjeżdzać ......................
po powrocie z urlopu czekała na mnie koleżanka Edyta(Inka) z mezem która gościła w Mielnie .......było cudownie i uroczo .........sami zobaczcie hahahhahhaha/...................
...oj szalało sie szalało hihihiihih.......
...............
...........szkoda ze to tak szybko mija ten czas ..............
Ale myśle ze jeszcze nie jedną osobe poznam z chata Wż .........................
DZIEKUJĘ WAM KOCHANI ŻE JESTESCIE ...........................................................................poprostu dziekuje ........i życie staje sie lepsze .........................
Pozdrawiam wszystkich poznanych im tych co to będzie mi dane poznać
poprostu ........zwykłe dziękuje .......niby nic .....a ..tak wiele znaczy
pozdrawiam
Krystyna
krysia!!!! ja cie musze poznac za te obiecane buziaki!!!!
Super zdjecia, dzieki ze sie z nami podzielilas :)))
super,i na pewny My też sie spotkamy :)