Ostatnio jestem taka mega zawieszona, ale to przez przeprowadzkę - zawsze na gg jestem niewidoczna, więc pisz do mnie czy tak czy tak. Jak będę to odpowiem :)
NIe wiedziałam dokońca więc wczoraj sprawdziłam i niestety nie będe mogła sie z wami spotkac mam egzamin 10 listopada o 17. 00 miał być w paxdzierniku a jest w drugim terminie czyli 10 listopada, strasznie mi przykro, może coś się zmieni do konca wrzesnia to dam jeszcze znać, w razie czego nie ma problemu ze mną jesli chodzi o nocleg i parking. Pozdrawiam wszystkich cieplutko i zdrowo (bo ja grypsko załapałam)
Hej!! Bea....noclegi tez bedziecie rezerwowac???..Wiesz juz gdzie??? .Ostatecznie...okresle sie w sprawie przyjazdu w poniedzialek... Bo jeszcze skontaktuje sie z rodzina z Krakowa...zapytam o nocleg....itp..dzięki za pamięć....Pozdrowionka!!!
Przeprraszam,że wcześniej się nie odezwałam, ale byłam na wczasach i nie miałam dostępu do komputera.Teraz już jestem i informuję,że będę w Krakowie (bez noclegu).Dziękuję za pamięć o mnie.
Proszę Was o kontakt.
jestem w czym mogę pomóc
Chciałabym potwierdzić Twoją deklarację przyjazdu 10 listopada do Krakowa. Wprawdzie do 30 września czekamy na zgłoszenia,ale....
Jestem
i chetnię pomogę.
Ok, oj bedzie potrzebna pomoc, jak bedziemy mogły sie kontaktować?Widzę,że nie masz gg a może po prostu nie podałaś numeru.
3043921 nie mam napisanego, bo go nigdy nie pamiętam, ale już uzupełniam
Ostatnio jestem taka mega zawieszona, ale to przez przeprowadzkę - zawsze na gg jestem niewidoczna, więc pisz do mnie czy tak czy tak. Jak będę to odpowiem :)
NIe wiedziałam dokońca więc wczoraj sprawdziłam i niestety nie będe mogła sie z wami spotkac mam egzamin 10 listopada o 17. 00 miał być w paxdzierniku a jest w drugim terminie czyli 10 listopada, strasznie mi przykro, może coś się zmieni do konca wrzesnia to dam jeszcze znać, w razie czego nie ma problemu ze mną jesli chodzi o nocleg i parking. Pozdrawiam wszystkich cieplutko i zdrowo (bo ja grypsko załapałam)
To zdrowiej nam, a my bedziemy trzymac kciuki za Ciebie bardzo mocno!!
Hej!! Bea....noclegi tez bedziecie rezerwowac???..Wiesz juz gdzie??? .Ostatecznie...okresle sie w sprawie przyjazdu w poniedzialek...
Bo jeszcze skontaktuje sie z rodzina z Krakowa...zapytam o nocleg....itp..dzięki za pamięć....Pozdrowionka!!!
Oczywiście,że rezerwujemy noclegi, stad musimy znać liczbe uczestników i komu rezerwować spanko :)
Użytkownik zsen napisał w wiadomości:
>
Przeprraszam,że wcześniej się nie odezwałam, ale byłam na wczasach i nie miałam dostępu do komputera.Teraz już jestem i informuję,że będę w Krakowie (bez noclegu).Dziękuję za pamięć o mnie.