Wyszła nam wpadka - zapomnieliśmy o składaniu życzeń. Nie ma osoby, która zajęłaby się pilnowaniem tabelki.
Ja niestety nie podejmę się tego, za często wyjeżdżam, mam sporo pracy, na forum generalnie wpadam, choć może i często to jednak tylko na chwilkę till uzupełnia tabelkę, do tego moderatorowanie, życie zawodowe i osobiste. Też nie dysponuje nadmiarem wolnych chwil.
Może jest ktoś chętny - kto będzie pamiętał o wstawianiu życzeń.
Ja też się zgłaszam do pomocy - jestem tu stale z krótką przerwą na awarię kompa. W tej chwili mam nowy komputer, żadnych dłuższych wyjazdów nie planuję, wstaję przeważnie o 5 rano.... może się przydam ?
Fantastycznie! Wybaczcie, ale mój czas wolny skurczył się do rozmiarów prawie nieoznaczalnych... więc jeśli będziecie zaglądać do tabelki i zakładać życzeniowe wątki, to byłoby super!
skoro tylu chętnych to może bedzie tak - kto pierwszy rano z ochotników będzie na forum - wstawia życzenia. Jakby się ewentaulanie zdarzył dublet - któryś z nas moderatorów ten bez wpisów usunie.
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości: > skoro tylu chętnych to może bedzie tak - kto pierwszy rano z ochotników będzie > na forum - wstawia życzenia. Jakby się ewentaulanie zdarzył dublet - któryś z > nas moderatorów ten bez wpisów usunie. czy moze tak być?
Wyszła nam wpadka - zapomnieliśmy o składaniu życzeń. Nie ma osoby, która zajęłaby się pilnowaniem tabelki.
Ja niestety nie podejmę się tego, za często wyjeżdżam, mam sporo pracy, na forum generalnie wpadam, choć może i często to jednak tylko na chwilkę
till uzupełnia tabelkę, do tego moderatorowanie, życie zawodowe i osobiste. Też nie dysponuje nadmiarem wolnych chwil.
Może jest ktoś chętny - kto będzie pamiętał o wstawianiu życzeń.
bo inaczej tabelka nie ma sensu
zgłaszam się do tablicy , nie będzie mnie tylko od 6 do 14 października .
Chętnie pomoge Makusi.
Ja też się zgłaszam do pomocy - jestem tu stale z krótką przerwą na awarię kompa. W tej chwili mam nowy komputer, żadnych dłuższych wyjazdów nie planuję,
wstaję przeważnie o 5 rano.... może się przydam ?
super , damy radę :))
dogadamy sie na gg , i będzie dobrze :))
Fantastycznie!
Wybaczcie, ale mój czas wolny skurczył się do rozmiarów prawie nieoznaczalnych... więc jeśli będziecie zaglądać do tabelki i zakładać życzeniowe wątki, to byłoby super!
Till- nie mamy co wybaczać. Ja nie mam małych dzieci, nie pracuję i mam wolny czas.
to tak jak ja :)) no chyba ze wnuki w przyszlosci hahaha :))) ale jeszcze mi o tym nic nie wiadomo :))
ja rownież służę pomocą
skoro tylu chętnych to może bedzie tak - kto pierwszy rano z ochotników będzie na forum - wstawia życzenia. Jakby się ewentaulanie zdarzył dublet - któryś z nas moderatorów ten bez wpisów usunie.
czy moze tak być?
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> skoro tylu chętnych to może bedzie tak - kto pierwszy rano z ochotników będzie
> na forum - wstawia życzenia. Jakby się ewentaulanie zdarzył dublet - któryś z
> nas moderatorów ten bez wpisów usunie. czy moze tak być?
jasne ja się pod tym podpisuje
Ja tez
i ja :) świetny pomysł :) :)