Forum

Rozmowy wolne i frywolne

zdrada, a moze tylko "zdradka"

• Autor: kokliko Data: 2007-09-15 02:48:47

Dzisiaj wieczorem przyszla do mnie moja obolalala przyjaciolka.Zdrada swojego meza .

• Autor: Bodek Data: 2007-09-15 03:06:34

no to ciekawie sie bedzie to rozwijalo jak mu nie powie prawdy  :):):):):):):):):):):)

• Autor: Petra Data: 2007-09-15 08:13:38

Jak mu powie to sie nie będzie rozwijało :-).
    Moja koleżanka tez zdradza, wysłała meża do pracy za granicę a z "nowym opiekunem" wcale się nie kryje. Jesteśmy w szoku.
    Trzymaj się chłopie, jestesmy z Tobą!

• Autor: kokliko Data: 2007-09-16 00:43:38

A to heca, komputer wykasowal mi wszystko, oprocz pierwszego zdania. Zle z nim juz od paru dni(znaczy z komputerem), a historia ktora chcialam Wam opo-
    wiedziec nabrala tak histerycznego rozmachu, ze uwazam ja niegodna na forum, co najwyzej na trzecia strone do super expresu, niestety protagonisci nie sa
    znani, wiec nikt nie czytalby z zapartym tchem. Chyba, ze sie pozabijaja. Przepraszam, bo myslalam,ze moze byc przyczynek do dyskusji.
    Wyszlam jeszcze raz na glupia przed forumowiczami. Obiecuje, ze nastepnym razem nie tylko przemysle zanim napisze, to na dodatek przeczytam to co napisalam.

• Autor: miauka Data: 2007-09-16 01:00:59

spoko luzik :)

niech sie nie zabijaja, a Ty na nic nie wyszlas

:)

• Autor: nonka4 Data: 2007-09-16 15:16:31

Kokliko,nie wyszłaś na żadną głupią... a wątek jak wątek ,bywają gorsze..
    Ale zdradź nam choć tę tajemnicę kto tam w końcu kogo zdradził..

• Autor: nonka4 Data: 2007-09-15 09:20:41

A czemu obolała?(psychicznie czy....fizycznie),to był chyba jej wybór? czy poryw przypadkowej chwili, a może to już romans..?
    Wtedy na pewno będzie bolało........

• Autor: irator Data: 2007-09-15 10:53:10

A ja zrozumialam ze to ona jest ta zdradzona i potrzebuje twojego wsparcia teraz .Jesli tak jest, to badz przy niej i ja wspieraj ! Moja przyjaciolka miala tez ten problem i leczyla sie kilka lat na depresje .Dzieci nawet poszly w odstawke , masakra !!! Takiego faceta to bym..... !!!!!

• Autor: nonka4 Data: 2007-09-15 11:15:09

Faktycznie też może tak być...
    Oj to będzie na pewno bolało jeśli go mocno kocha........

• Autor: Petra Data: 2007-09-15 14:17:27

Wyraźnie: zdradza swojego męża.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2007-09-15 17:57:49

no nie wiem wlasnie bo pisze: Zdrada swojego meza albo literowka albo nie ma w klawiaturze a z ogonkiem tak jak ja zreszta...

• Autor: luckystar Data: 2007-09-15 19:35:31

Hej Kokliko, wyjasnij kto tu kogo zdradza??? bo nie wiemy kogo bronic :)))) komu dac po lebie :)))
    Dla mnie "wsio ryba", bo uwazam, ze zdrada jest nie do przyjecia, nawet ze strony w jakikolwiek sposob "pokrzywdzonej" od tego w cywilizowanym swiecie sa rozwody.

Przejdź do pełnej wersji serwisu