Uwielbiam jazdzic nad Niagare, a najbardziej kiedy jest upalnie-zawsze jest swietne ochlodzenie z tej chmurki wody. Serce Niagary noca Amerykanska Niagara noca. Wesole Miasteczko -MARINELAND. Moja mala byla zachwycona sarenkami.oraz Orkami slodki usmiech Bialej Balugi Moglam przez caly dzien fotografowac miski! a to Sanktuarium Ptakow w Niagarze. To tak w skrocie z naszej wycieczki. Narobilam okolo 300 zdjec - ale nie bede was zanudzac. Kaska
Tez tu bylam o kazdej porze roku- zawsze wyglada Niagara przepieknie. Latem ... ... i zima To juz w Marineland na jednym z pokazow umiejetnosci zwierzakow jak foki, delfiny i morsy To w miasteczku Niagara wejscie do muzeum strachu A teraz idziemy na rollercoster- przejazdzke mknacymi "wagonikami", nie wiem jak to bylo w kazdym razie...szybko do gory nogani, na glowie tylko staralam sie nie zamykac oczu ze strachu, ale fajnie bylo A tu kolejne lato tez nad Noagara ale juz z nowym czlonkiem rodziny z nasza ukochana corcia i do nastepnego spotkania NIAGARO!!!!
Ha ha mamy prawie takie same zdjecia. To moja corkaA natym Skyscreamer bylas? Bo ja myslalam ze to juz koniec. o wielka ryyyybaaaa i gacie pelne strachu.
Na Skyscreamer nigdy nie pojde, o nie na to sie nie namowie. Ale w Wonderland poszalelismy prawie na wszystkim, mimo mojego strachu ale na Skyscreamer nie zdecydowalam sie- a moj maz oczywiscie!!! Pozdrawiam Cie
Kasiu !!!............zanudzaj nas jak najbardziej takimi fotkami .......nam daleko do Niagary ...więc za sprawą Twojej fotorelacji możemy poznać blizej Swiat ....... dziekuje za przepiękne fotki ....... pozdrawiam Krystyna
OK ludziska ciesze sie ze moge wam pokazac troche Kanady a jest piekna i jest wiele do zobaczenia. Tak samo ja podziwiam fotki od was z Polski i nie tylko. W takim razie bede robila felietony z naszych wypadow. Uwielbiamy wycieczkowac. Pozdrawiam Kaska
Uwielbiam jazdzic nad Niagare, a najbardziej kiedy jest upalnie-zawsze jest swietne ochlodzenie z tej chmurki wody.
Serce Niagary noca
Amerykanska Niagara noca.
Wesole Miasteczko -MARINELAND. Moja mala byla zachwycona sarenkami.oraz Orkami
slodki usmiech Bialej Balugi
Moglam przez caly dzien fotografowac miski!
a to Sanktuarium Ptakow w Niagarze.
To tak w skrocie z naszej wycieczki. Narobilam okolo 300 zdjec - ale nie bede was zanudzac.
Kaska
Ależ ja bardzo Cię proszę - zanudzaj ! Zdjęcia piękne (trochę Ci zazdroszczę).
a i ja bardzo proszę o dalsze zanudzanie ,gratuluję zdjęc - przepiękne ,pozdrawiam - rosa
Tez tu bylam o kazdej porze roku- zawsze wyglada Niagara przepieknie. Latem ... ... i zima To juz w Marineland na jednym z pokazow umiejetnosci zwierzakow jak foki, delfiny i morsy To w miasteczku Niagara wejscie do muzeum strachu A teraz idziemy na rollercoster- przejazdzke mknacymi "wagonikami", nie wiem jak to bylo w kazdym razie...szybko do gory nogani, na glowie tylko staralam sie nie zamykac oczu ze strachu, ale fajnie bylo A tu kolejne lato tez nad Noagara ale juz z nowym czlonkiem rodziny z nasza ukochana corcia i do nastepnego spotkania NIAGARO!!!!
Ha ha mamy prawie takie same zdjecia. To moja corkaA natym Skyscreamer bylas? Bo ja myslalam ze to juz koniec.
o wielka ryyyybaaaa
i gacie pelne strachu.
Na Skyscreamer nigdy nie pojde, o nie na to sie nie namowie. Ale w Wonderland poszalelismy prawie na wszystkim, mimo mojego strachu ale na Skyscreamer nie zdecydowalam sie- a moj maz oczywiscie!!! Pozdrawiam Cie
Wspaniale miejsce !
Czy wesole miasteczko jest gdzies w poblizu wodospadu ?
Tak calkiem blisko
Też bym tam wracała :-). Dziewczyny dziękuję za fajne zdjęcia.
Dzięki za super wycieczkę
Kasiu !!!............zanudzaj nas jak najbardziej takimi fotkami .......nam daleko do Niagary ...więc za sprawą Twojej fotorelacji możemy poznać blizej Swiat .......
dziekuje za przepiękne fotki .......
pozdrawiam
Krystyna
i cóż tu napisać po prostu zachwyt i żal że mnie tam nie było a co do fotek to są piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OK ludziska ciesze sie ze moge wam pokazac troche Kanady a jest piekna i jest wiele do zobaczenia.
Tak samo ja podziwiam fotki od was z Polski i nie tylko. W takim razie bede robila felietony z naszych wypadow.
Uwielbiamy wycieczkowac. Pozdrawiam Kaska
Zdjecia są piekne. Kanada na pewno jeszcze bardziej więc jak bedziesz miała coś nowego to wrzuć do galerii chętnie obejrzymy.
Pozdrawiam Małgosia