Jakiś czas temu na forum Rozmowy wolne i frywolny radziłam się was ile sie daje pieniążków na chrzciny. Dostałam radę że można kupić coś ze złota, tak też zrobiłam i kupiłam kolczyki i łańcuszek na rękę. Tak wygladała moja chrześnica w dniu chrzcin (26.08.2007r) To ja bawię Olę a to zrobiono niedawno zdjęcie .
Ola 4 listopada skończyła 6 m-cy. Chowa sie zdrowo, parę dni temu wykluł się pierwszy ząbek. Apetyt ma za dwoje. Aktualnego zdjęcia nie mam, ale jak tylko zrobię to wkleję.
Jakiś czas temu na forum Rozmowy wolne i frywolny radziłam się was ile sie daje pieniążków na chrzciny. Dostałam radę że można kupić coś ze złota, tak też zrobiłam i kupiłam kolczyki i łańcuszek na rękę. Tak wygladała moja chrześnica w dniu chrzcin (26.08.2007r) To ja bawię Olę a to zrobiono niedawno zdjęcie .
śliczne dziewczynka :)) gratuluję chrzesnicy , niech sie zdrowo chowa
Sliczniuka, i dziubeczek roześmiany.Gratulacje i dużo zdrówka dla Oli
Śliczne maleństwo i jakie rozesmiane ! Wszystkiego dobrego i niech się zdrowo chowa .
Sliczna, radosna i rośnie jak na smakołykach z WŻ...:)))))))))
Gdy będę miała chandrę,otworzę sobie ten wątek by uśmiech Oli poprawił mi humor.Mała śmieje sie rozkosznie.
Śliczna dziewczynka - a jaki promienny uśmiech - super! Życzę Jej aby zawsze się tak pięknie uśmiechała
Wspaniała dziewczynka, w dodatku imienniczka mojej córki :))) Fantastycznie się usmiecha, pogodny maluch. Gratuluję chrześnicy Iwonko :)
Slicznusia ta malusia...a usmiech ma najslodszy jaki kiedykolwiek widzialam :)))
Cieszę się że podoba się Wam moja chrześnica. Chowa się zdrowo, a do jedzenie to nie trzeba jej namawiać je za dwoje dzieci. Pozdrawiam.
Ta malutka wygląda jak bajkowy Elf w tym ubranku. Pozdrawiam
Ola 4 listopada skończyła 6 m-cy. Chowa sie zdrowo, parę dni temu wykluł się pierwszy ząbek. Apetyt ma za dwoje. Aktualnego zdjęcia nie mam, ale jak tylko zrobię to wkleję.
to czekamy na fotki :) i całuski dla Oleńki :)