Och Dąbki....byłam tam wiele razy w życiu, mieliśmy tam, tzn.moja firma miała tam ośrodek wypoczynkowy..."Dukat" się zwał, blisko morza....ciekawe czy nadal tak się nazywa.....
Flądra (moja ulubiona ryba,to nic że jedna z wielu) wygląda apetycznie.Kutry na plaży...tak wygląda prawdziwa osada rybacka.Mieszkam nad morzem,ale tego spokoju oglądanego na zdjęciach bardzo mi brakuje.
Słyszałam ze to bardzo fajna miejscowosc ....moze w przyszłym roku tam własnie sie wybierzemy :) Jak bys mogł podac namiary na ten osrodek bede wdzieczna pozdrawiam
sunset@nalato.pl tel.506862789 tu masz namiary na ośrodekw Dąbkach-Bobolinie,Są to nowe domki,do centrum i do jeziora 1km,do plaży spacerkiem 5 min przez las.
dziekuje bardzo :)) weszłam na stronke tego osrodka i faktycznie warunki maja super a przede wszystkim jest placyk dla dzieci i do morza nie daleko ....pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje
najlepsza flądra na 14 smażalni w Dąbkach,po prostu pycha! Za 11 zł flądra na cały wielgachny talerz i to prosto z kutra!
Majus dawaj fokti jakieś!
W tym roku bylismy pare dni w dabkach, bylo super ,tylko pogoda nie za bardzo,ale rybki smaczne ciagle wspominamy
Och Dąbki....byłam tam wiele razy w życiu, mieliśmy tam, tzn.moja firma miała tam ośrodek wypoczynkowy..."Dukat" się zwał, blisko morza....ciekawe czy nadal tak się nazywa.....
nonka64 zdjęć mam dużo tylko nie umiem wstawiać,wstawię jak przyjedzie do mnie synuś
oto masz fląderkę z przystani w Dąbkach
nasze domkiport rybackimoja wnusiasyn,mąż,wnusia i jai w komplecie w Dąbkach
Flądra (moja ulubiona ryba,to nic że jedna z wielu) wygląda apetycznie.Kutry na plaży...tak wygląda prawdziwa osada rybacka.Mieszkam nad morzem,ale tego spokoju oglądanego na zdjęciach bardzo mi brakuje.
Słyszałam ze to bardzo fajna miejscowosc ....moze w przyszłym roku tam własnie sie wybierzemy :) Jak bys mogł podac namiary na ten osrodek bede wdzieczna
pozdrawiam
sunset@nalato.pl
tel.506862789
tu masz namiary na ośrodekw Dąbkach-Bobolinie,Są to nowe domki,do centrum i do jeziora 1km,do plaży spacerkiem 5 min przez las.
dziekuje bardzo :)) weszłam na stronke tego osrodka i faktycznie warunki maja super a przede wszystkim jest placyk dla dzieci i do morza nie daleko ....pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje