Sama robiłam masę barwiłam na różowo sokiem z jagód ponieważ nie wiem czy zuzia nie ma jakiegoś uczulenia na składniki barwników, kupiona jako gotowa jest tylko lalka barbie cała reszta to moje dzieło.
super messua ze sie pochwalilas torcik jest sliczny ja musze taki zrobic za tydzien wiec z pewnoscia zaczerpne pomysł na sliczna sukienke jesli nie masz nic przeciwko
Przecudny. Oczy przecieram z niedowierzaniem, że mogłaś takie cudenko sama zrobić. Musze poczytać jak taką suknie się robi? W przyszłym roku w lipcu tez bede próbowała, ale czy mi sie uda? watpię. Taki piękny tort tylko Ty Mesua możesz wyczarować! Ja Ci radzę otwieraj szybko cukiernię na zamówienie tortów. ABA
Ło matko i córko! toż to dzieło sztuki, nakaz podziwiania i zakaz jedzenia, hihi cudny, już sobie wyobrażam minę solenizantki, chyba nie pozwoli go jeść:) Gratuluję!
Nie będe komentowac bo byłoby nie proporcjonalne do Twojego dzieła, mam pytanko uchylisz rombka tajemnicy i powiesz z czego ta wierzchnia masa taka plastyczna??
Bardzo wam wszystkim dziękuję nie wiem jaką miała minę Zuzia na jego widok dzisiejszego wieczoru i czy jej się podobał, trafił do niej w takiej oprawie a dla tych co prosili o przpisik na masę wiadomość już jest w moich przepisach.
Witajcie, właśnie skończyłam tort na zamówienie dla Zuzi z Tarnowa z okazji 5 urodzin
Tort jest przepiękny, Zuzia z pewnością będzie zachwycona ;)
Piękny !!!! Gratuluję talentu.
Ja składam zamowienie na 5 urodziny dla mojej córki na 30 maja:) cudo!!!
Sliczny torcik , podziwiam Twoj talent ( szkoda ze u mnie torty nie wychodza )
Mój synek tez urodził się 30 maja :))
Pozd. D.
super! Przepiekne a o jakim smaku?
Tort jest czekoladowo kokosowy (ciasto czekoladowe i z kokosem) do masy jasnej dałam amanasa a do czekoladowej rodzynki i czekoladę.
Oj, jest się czym pochwalić,tort przepiękny.
To cudo musisz koniecznie wlozyc do swoich przepisow a tym samym uchylisz rabka tajemnicy jak to jest zrobione ;))
Przepiekny tort!!!!!!!!!!!!
Patrze i nie wierzę,Podziwiam i gratuluje
Cudo. Zakupy robione w tortowni? Czy używałaś lukrów plastycznych, czy masy marcepanowej??
Sama robiłam masę barwiłam na różowo sokiem z jagód ponieważ nie wiem czy zuzia nie ma jakiegoś uczulenia na składniki barwników, kupiona jako gotowa jest tylko lalka barbie cała reszta to moje dzieło.
ale super ....gratuluję , trzeba mieć chyba złote rączki zeby takie cudo zrobic :))
super messua ze sie pochwalilas torcik jest sliczny ja musze taki zrobic za tydzien wiec z pewnoscia zaczerpne pomysł na sliczna sukienke jesli nie masz nic przeciwko
To na pewno do jedzenia? a nie do zabawy? Super!!!!
Wow!!!........tort sliczny i jubilatka bedzie zadowolona, gratulacje!!!
Ps. ten link chyba juz byl na WZ, ale moze dla niektorych bedzie pomoca:
http://www.coolest-birthday-cakes.com/barbie-cake-pictures.html
http://www.coolest-birthday-cakes.com/barbie-cake-pictures.html
cudo, cudo, cudo--zazdroszcze talentu i podziwiam
Tort cudo jestem pod wrazeniem. Gratuluje talentu i pomysłu. Pozdrawiam
Jestem pod wrażeniem! Gratulacje!!
Przecudny.
Oczy przecieram z niedowierzaniem, że mogłaś takie cudenko sama zrobić.
Musze poczytać jak taką suknie się robi?
W przyszłym roku w lipcu tez bede próbowała, ale czy mi sie uda? watpię.
Taki piękny tort tylko Ty Mesua możesz wyczarować!
Ja Ci radzę otwieraj szybko cukiernię na zamówienie tortów.
ABA
Ło matko i córko! toż to dzieło sztuki, nakaz podziwiania i zakaz jedzenia, hihi cudny, już sobie wyobrażam minę solenizantki, chyba nie pozwoli go jeść:) Gratuluję!
Śliczny- gratulacje!!! Naprawdę to szkoda go zjeść! Ile miał średnicy ten torcik?
Piękny! szkoda kroić...Gratulacje
Nie będe komentowac bo byłoby nie proporcjonalne do Twojego dzieła, mam pytanko uchylisz rombka tajemnicy i powiesz z czego ta wierzchnia masa taka plastyczna??
W życiu bym nie przypuszczała, że to jest tort ;))) Super
tort przepiękny i myślę ,że Zuzi było żal go kroić,gratuluje i pozdrawiam - rosa
masz się czym pochwalić !!!!!!!! prawdziwy talent gratulacje
Bardzo wam wszystkim dziękuję nie wiem jaką miała minę Zuzia na jego widok dzisiejszego wieczoru i czy jej się podobał, trafił do niej w takiej oprawie a dla tych co prosili o przpisik na masę wiadomość już jest w moich przepisach.
messua, niestety nie masz wklejonego tego przepisu :-((
już jest w moich zapomniałam udostępnić