Z wielkim bólem chciałem wam powiedzieć żegnam, ( mam nadziejęna do widzenia ) pozdrawiam wszystkich WŻarłaczy tych znanych i tych nie.Cieszę się, że jest taka stronka w internecie gdzie można porozmawiać .... praktycznie o wszystkim .... tego " orgazmu" też nie zapomnę. Z przyczyn nie zależnych ode mnie opuszczam ten cudownie zakręcony zakątek internetu. Miło było tu z wami być i może jeszcze kiedyś wrócę. Pozdrawiam. tex55.
Wracaj szybko i nie zapominaj o nas .........bo wpadniemy wszyscy do Lublina ..( i wówczas bedzie sie działo ) ..powodzenia i do usłyszenia........NIGDY NIE MÓW >>>żegnaj ........lecz do widzenia ..... powodzenia i pozdrawiam Krystyna
no i sam zostane na czacie ponownie ??? bakalia taka ??? juz wiem kto postawi flaszke na spotkaniu w krakowie :):):):) szkoda ze musisz :) dam znac na gg co u mnie sie zmienia :) pozdr...
Tex do widzenia .Jeszcze za Wz chatowcami zatesknisz i kto wie moze sie w najblizszym czasie odezwiesz:)M y jestesmy tam gdzie zwykle, więc jak cos to wiesz gdzie nas znalezc.Do uslyszenia, zobaczenia do klikania Tex.:)
Z wielkim bólem chciałem wam powiedzieć żegnam, ( mam nadziejęna do widzenia ) pozdrawiam wszystkich WŻarłaczy tych znanych i tych nie.Cieszę się, że jest taka stronka w internecie gdzie można porozmawiać .... praktycznie o wszystkim .... tego " orgazmu" też nie zapomnę. Z przyczyn nie zależnych ode mnie opuszczam ten cudownie zakręcony zakątek internetu. Miło było tu z wami być i może jeszcze kiedyś wrócę. Pozdrawiam. tex55.
Wróć:))))))
Wracaj szybko i nie zapominaj o nas .........bo wpadniemy wszyscy do Lublina ..( i wówczas bedzie sie działo )
..powodzenia i do usłyszenia........NIGDY NIE MÓW >>>żegnaj ........lecz do widzenia .....
powodzenia i pozdrawiam
Krystyna
Tex to smutne co piszesz...:-((((
szkoda że nas opuszczasz bo dałes się polubić chłopie!!!!Ale może jeszcze do nas kiedys zajrzysz"plissss"..
Do miłego... :-)
Mimo wszystko nie zapominaj o nas ...
Pozegnania sa czasem konieczne, ale pamietaj jakie piekne sa powroty ....czekamy na Ciebie :)))
no i sam zostane na czacie ponownie ??? bakalia taka ??? juz wiem kto postawi flaszke na spotkaniu w krakowie :):):):) szkoda ze musisz :) dam znac na gg co u mnie sie zmienia :) pozdr...
Tex do widzenia .Jeszcze za Wz chatowcami zatesknisz i kto wie moze sie w najblizszym czasie odezwiesz:)M y jestesmy tam gdzie zwykle, więc jak cos to wiesz gdzie nas znalezc.Do uslyszenia, zobaczenia do klikania Tex.:)
Wczoraj zaledwie Cie poznalam a dzisiaj uciekasz? Ale nie martw sie kiedys wrocisz do nas... ;))) Pozdrowionka :)