Wlasnie wrocilem z porodowki i cora. Niesamowite przezycie jak sie rodzi razem. Osobny pokoj z wanna i lazienka, robisz co chcesz i jak chcesz i gdzie chcesz. Nie to co przy pierwszym dziecku, Niemily lekarz i wrzeszczace polozne. Udalo mi sie zrobic kilka zdjec mojej kochanej zonki przed i corki po. Przyjeli nas do szpitala okolo 6 po poludniu i od okolo 8 pm. czekalismy na dziecko, az mi bylo szkoda Krysi, biedaczka chodzila po pokoju, lezala na lozku i w wannie, az o 11.10 urodzila sie piekna coreczka. Potem przez godzine nie odeszla od "michy" a jak sie dala zwazyc to 4 kg (po jedzeniu). Jutro przyworze je do domu. Jestesmy bardzo zadowoleni.
Serdeczne GRATULACJE !!!!!! To bardzo milo, ze napisales :) ciesze sie ogromnie razem z Wami, wiem warunki rodzenia sa na zachodzie inne niz w Polsce, chociaz nie mam pojecia jak jest teraz w Polsce ....za moich czasow ......ech lepiej nie pisac, bo to zabrzmi tak jakbym miala ze 100 lat ;)) Ucaluj "dziewczyny" i czekamy na Krysie z (miniejsza lub wieksza) niecierpliwoscia, a juz najbardziej niecierpliwie czekamy na zdjecia nowej Zarloczki :)) sadzac po apetycie, dziecko wie do jakiego grona sie dostalo :)))
Jeny! Cudowne wieści! Wielkie i "żarłoczne" :-D szczęście Was "dopadło" więc z całego serca gratuluję. Tatusiowi dziękuję, że zechciał do nas napisać - to bardzo miłe. W oczekiwaniu na zdjęcia zasyłam wiele serdeczności i życzę przepięknych emocji w powiększonym gronie rodzinnym :-)
Ps. Ucałuj Krysię i "maleństwo".
Moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo dla dzielnego tatusia, który wytrzymał poród i nie zdezerterował. ;-))) Niech malutka rośnie i przynosi Wam wiele radości. Jakie imię wybraliście?
Gratuluje wspaniałej córeczki. Serdecznie pozdrawiam całą rodzinkę. Zrozumiałam, że to drugie Wasze dziecko. Caluski dla ratolośli, która teraz ma siostrzyczkę ABA
Wycaluj Krysie ode mnie i coruchne tak samo...Tak sie ciesze, ze brak mi slow ;) Jeszcze wczoraj z nia rozmawialam przez telefon a tu taka niespodzianka :))) Mam nadzieje,ze wszystko jest ok, ze obie zdrowe i szczesliwe :)))
Dziekujemy wam wszystkim za dobre slowa, jak krysia zobaczyla ze pochwalilem sie tu na forum i ile sie Was odezwalo to milo sie jej zrobilo, jeszcze raz wielkie dzieki. Juz jestesmy w domu dziewczyny zmeczone, a Julka (tak ma na imie corka) tylko je i je a jak nie je to spi ale tez przy piersi jest jej najlepiej. Wszystko dobrze i oby tak zostalo.
Zastanewiam sie tylko czy nowi rodzice zastanawiaja sie nad tym blyskajac fleszami w oczka malel ostotki, ze moze to byc nieprzyjemne. Dopiero co wyszlo na swiat i juz blyski. Ja nie uzywam flesza i nie moge zawsze zrobic ladnego zdjecia ale zrobie je pozniej w sloneczny dzien. Kilka jest jest do bani, ale takie zostana. Nie wiem czy zobaczycie te zdjecia, bo nie bardzo wiem jak je tu wkleic, ale sprubuje.
No Krysia jeszcze troche i bedziesz musiala nauczyc sie zaplatac warkoczyki malej, bo jest slicznusia, dlatego zapraszam do siebie z mezem i synkiem na nauke ;)))
Wielkie GRATULACJE!!! Boziu jaka Słodycz....takie krótkie istnienie, a jaka Istota:)))) Aż mi się wnętrze wzruszyło, zwłaszcza że sama niedawno to przeżywałam, nawet trochę podobna do naszej córci:) Pozdrawiam, pozdrawiam, niech się zdrowo chowa!!:)
WIELKIE GARULACJE!!!!!!!!!!!!!!! CORCIA SLICZNA !!!! WSPANIALE ZE WSZYSTKO POSZLO OK , OJ JAK FAJNIE ZE DALISCIE ZNAC:) ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO , TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO :)
Powiedz to wszystkim, powiedz, wykrzycz nawet, że nie ma piękniejszego przeżycia niż narodziny nowego człowieka, a przy tym własnego dziecka. Powiedz, czy Twoje serce nie będzie biło jednak inaczej, mocniej, niż serca tych którzy tylko byli przy poczęciu. Nie ma nic piękniejszego niż przychodzące na świat nowe życie, słowa żadne nie są w stanie tego opisać, to TRZEBA PRZEŻYĆ ... A są kobiety, które zabraniają wręcz(!!!) przyszłym ojcom uczestniczyć w tym najpiękniejszym akcie, uważają się za najmądrzejsze, nie myślą o tym, ze mężczyźni mają serca, tylko one nie umieją tych serc wydobyć na świat. Kto wie, czy te męskie serca nie są, nieraz, bardziej woskowate niz kobiece. Przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia i ode mnie. Kazik-Janek
Wlasnie wrocilem z porodowki i cora. Niesamowite przezycie jak sie rodzi razem.
Osobny pokoj z wanna i lazienka, robisz co chcesz i jak chcesz i gdzie chcesz.
Nie to co przy pierwszym dziecku, Niemily lekarz i wrzeszczace polozne.
Udalo mi sie zrobic kilka zdjec mojej kochanej zonki przed i corki po.
Przyjeli nas do szpitala okolo 6 po poludniu i od okolo 8 pm. czekalismy na dziecko, az mi bylo szkoda Krysi, biedaczka chodzila po pokoju, lezala na lozku i w wannie, az o 11.10 urodzila sie piekna coreczka.
Potem przez godzine nie odeszla od "michy" a jak sie dala zwazyc to 4 kg (po jedzeniu).
Jutro przyworze je do domu.
Jestesmy bardzo zadowoleni.
Serdeczne GRATULACJE !!!!!! To bardzo milo, ze napisales :) ciesze sie ogromnie razem z Wami, wiem warunki rodzenia sa na zachodzie inne niz w Polsce, chociaz nie mam pojecia jak jest teraz w Polsce ....za moich czasow ......ech lepiej nie pisac, bo to zabrzmi tak jakbym miala ze 100 lat ;)) Ucaluj "dziewczyny" i czekamy na Krysie z (miniejsza lub wieksza) niecierpliwoscia, a juz najbardziej niecierpliwie czekamy na zdjecia nowej Zarloczki :)) sadzac po apetycie, dziecko wie do jakiego grona sie dostalo :)))
GRATUJACJE - uściskaj swoje Dziewczyny serdecznie. Niech mama szybko wraca do zdrowia a córcia rośnie szczęśliwa.
PS. Marylka ma rację- prawdziwa Żarłoczka z małej.....
Śliczne Dzieciątko - gratulacje dla Rodzicow!!! Niech Wam rośnie na pociechę
Gratulacje :) Niech rosnie zdrowo maleństwo
GRATULACJE DLA WAS WSZYSTKICH
Gratulacje dla mamusi, tatusia i maleństwa!!!
Jeny! Cudowne wieści! Wielkie i "żarłoczne" :-D szczęście Was "dopadło" więc z całego serca gratuluję. Tatusiowi dziękuję, że zechciał do nas napisać - to bardzo miłe. W oczekiwaniu na zdjęcia zasyłam wiele serdeczności i życzę przepięknych emocji w powiększonym gronie rodzinnym :-) Ps. Ucałuj Krysię i "maleństwo".
Gratulacje!
Serdeczne gratulacje z okazji powiększenia się Rodzinki.
Moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawo dla dzielnego tatusia, który wytrzymał poród i nie zdezerterował. ;-)))
Niech malutka rośnie i przynosi Wam wiele radości.
Jakie imię wybraliście?
Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Zycze wam duzo zdrowka i milosci !!!!!!
gratuluję córuni , mamusi i tatusiowi :)) duzo zdrowka i niech rosnie nowy żarloczek :))) oczywiscie ja rowniez czekam na zdjecia :))
moje serdeczne gratulacje,niech wam się córunia dobrze chowa ,pozdrawiam - rosa
gratulacje dla was :):):):):):):)
Gratuluje wspaniałej córeczki.
ABA
Serdecznie pozdrawiam całą rodzinkę.
Zrozumiałam, że to drugie Wasze dziecko.
Caluski dla ratolośli, która teraz ma siostrzyczkę
Gratulacje! To fajnie,że rodziliście razem!
gratulacje tatusiu pozdrowienia dla żonki i dzidziusia
Moje gratulacje!
Moje gratulacje
jasia
Wycaluj Krysie ode mnie i coruchne tak samo...Tak sie ciesze, ze brak mi slow ;) Jeszcze wczoraj z nia rozmawialam przez telefon a tu taka niespodzianka :)))
Mam nadzieje,ze wszystko jest ok, ze obie zdrowe i szczesliwe :)))
gratuluję :) niech się zdrowo chowa:)
Gratulacje dla Was wszystkich
Dziekujemy wam wszystkim za dobre slowa, jak krysia zobaczyla ze pochwalilem sie tu na forum i ile sie Was odezwalo to milo sie jej zrobilo, jeszcze raz wielkie dzieki.
Juz jestesmy w domu dziewczyny zmeczone, a Julka (tak ma na imie corka) tylko je i je a jak nie je to spi ale tez przy piersi jest jej najlepiej.
Wszystko dobrze i oby tak zostalo.
Zastanewiam sie tylko czy nowi rodzice zastanawiaja sie nad tym blyskajac fleszami w oczka malel ostotki, ze moze to byc nieprzyjemne.
Dopiero co wyszlo na swiat i juz blyski. Ja nie uzywam flesza i nie moge zawsze zrobic ladnego zdjecia ale zrobie je pozniej w sloneczny dzien.
Kilka jest jest do bani, ale takie zostana.
Nie wiem czy zobaczycie te zdjecia, bo nie bardzo wiem jak je tu wkleic, ale sprubuje.
Juz w domu.
[URL=http://img509.imageshack.us/my.php?image=pict00393ub0.jpg][IMG]http://img509.imageshack.us/img509/4592/pict00393ub0.th.jpg[/IMG][/URL]
Juz wiem jak.

Sala w szpitalu okolo 9 wieczorem w piatek:
Julka jakies 2-3 godz po urodzeniu i po jedzeniu oczywiscie.
Zdjecie bez flesza co widac.
Julka w domu juz dzisiaj rano.
Pozdrawiamy.
to czarno-biale to se wywolaj -- piekna fotka :) pozdr i gratuluje zdrowej dziewuchy :) -- nastepna do rodzinki WZ moze dolaczy za 21 lat :)
Jakaz cudna nowa Zarloczka :))) Niech Wam rosnie zdrowo i przynosi wiele radosci - pozdrawiam - maryla
Sliczna ta Wasza Julka,niech się zdrowo chowa!
Gratulacje i pozdrowienia dla całej szczęśliwej rodzinki - córcia piękna!!!!! Niech się zdrowo chowa!!!! Samych cudownych chwil
Jaki śliczny, słodki maluszek - niech wszystko dobre będzie z Nią zawsze :))))
No Krysia jeszcze troche i bedziesz musiala nauczyc sie zaplatac warkoczyki malej, bo jest slicznusia, dlatego zapraszam do siebie z mezem i synkiem na nauke ;)))
Wielkie GRATULACJE!!! Boziu jaka Słodycz....takie krótkie istnienie, a jaka Istota:)))) Aż mi się wnętrze wzruszyło, zwłaszcza że sama niedawno to przeżywałam, nawet trochę podobna do naszej córci:) Pozdrawiam, pozdrawiam, niech się zdrowo chowa!!:)
Śliczna niunia:))))...Gratuluję!
Gratuluję Wam z całego serca niech radość która jest teraz w was pozostanie na długie lata, a córeaczka śliczna niech rośnie zdrowa!!!!!!!
Dziękujemy za fotki. Julka fantastyczna! Oj, szkoda, że nie wszystkie kobiety moga rodzić w tak "godnych" warunkach. Jeszcze raz serdecznie gratuluję.
sliczna! Zycze Wan wszystkim zdrowka i szczescia - trzymajcie sie cieplutko. Usciskj zonke i corunie.Bardzo sie z Wami ciesze
Śliczna!!! Zdrówka i niech szybko rośnie! Pozdrowienia i gratulacje dla mamusi, no dla tatusia też!!!!
sliczniutka :)) jeszcze raz gratuluję :))
serdeczne gratulacje. Ale muszę Ci powiedzieć... nie wiedziałem, że dziecko zaraz po urodzeniu je. No fakt ja przy porodzie syna nie byłem. ;)
Bahus
Gratuluję rodzicom, a Julci życzę cudownego dzieciństwa!
Moje Gratulacje!!!!!!!!
WIELKIE GARULACJE!!!!!!!!!!!!!!! CORCIA SLICZNA !!!! WSPANIALE ZE WSZYSTKO POSZLO OK , OJ JAK FAJNIE ZE DALISCIE ZNAC:) ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO , TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO :)
Powiedz to wszystkim, powiedz, wykrzycz nawet, że nie ma piękniejszego przeżycia niż narodziny nowego człowieka, a przy tym własnego dziecka.
Powiedz, czy Twoje serce nie będzie biło jednak inaczej, mocniej, niż serca tych którzy tylko byli przy poczęciu.
Nie ma nic piękniejszego niż przychodzące na świat nowe życie, słowa żadne nie są w stanie tego opisać, to TRZEBA PRZEŻYĆ ...
A są kobiety, które zabraniają wręcz(!!!) przyszłym ojcom uczestniczyć w tym najpiękniejszym akcie, uważają się za najmądrzejsze, nie myślą o tym, ze mężczyźni mają serca, tylko one nie umieją tych serc wydobyć na świat. Kto wie, czy te męskie serca nie są, nieraz, bardziej woskowate niz kobiece.
Przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia i ode mnie.
Kazik-Janek
Też dołączam się do gratulacji i niech rośnie zdrowo :)