Dziekuje bardzo za mile słowa.Wszystkie dekoracje wykonuje z tzw regaliceSwaja konsystencja przypomina plasteline, dzieki czemu łatwo daje sie formowac.Mozna go tez samemu zabarwic lub kupic juz gotowy kolorowy w sklepie.wklejam kolejne fotki:)mam nadzieje ze Wam sie nie znudzi.Pozdrawiam
Tak regalice jest jadalny.Jest popularny ze wzgledu na latwa plastycznosc i duza game kolorow.Jednak wydaje mi sie ze gorzej smakuje od prawdziwego marcepanu.Pozdrawiam.
Witam.... ślicznie to wyglada.. i masz Gosiu bardzo duże zdolności plastyczne. Ja sama robię masę do dekoracji, robie tzw sztuczny marcepan.... z ciasta parzonego ( bez jaj)... i cukru pudru... kolor nadaję barwnikami spozywczymi.. w Polse nie wiem gdzie mozna kupić i czy mozna kupić regalice.. Pozdrawiam... i jestem zachwycona... twoimi wyrobami...
Cuuuuuudne I to się je??? Nie wierzę Masz naprawdę przeogromny talent...
piękne szkoda zjeść takie cudeńka :) napewno bardzo trudno je wylkonać
przepiękne ,gratuluję zdolności manualnych
Kwiatki są cudne. tak sie własnie zastanawiam czy to regalice nadaje sie do jedzenia i jesli tak jaki to ma smak, jak marcepan?
Witam.... ślicznie to wyglada.. i masz Gosiu bardzo duże zdolności plastyczne.
Ja sama robię masę do dekoracji, robie tzw sztuczny marcepan.... z ciasta parzonego ( bez jaj)... i cukru pudru... kolor nadaję barwnikami spozywczymi.. w Polse nie wiem gdzie mozna kupić i czy mozna kupić regalice..
Pozdrawiam... i jestem zachwycona... twoimi wyrobami...
Gosiu jestem pod wrażeniem twojego talentu !!!!! ciekawa jestem jak zrobiłaś buciki?Piekne są twoje kwiaty aż brak słów.