? J.W..Goethe "Wolalbym sie raczej powiesic,niz stale wszystkiemu przeczyc, stale byc w opozyzji, stale w pogotowiu bojowym czyhac na braki i slabosci moich bliznich" Ja juz w tej sprawie glosu nie zabiore, ale kochani, my na tym forum jestesmy z wyboru,a nie z zadnej koniecznosci, czy z wyboru nalezy dowalic,przeciez ciagle komus z nas ktos "dowala z zewnatrz,"
Czy nie myslicie, ze ta energie ktora odpieracie (a jednak chodzi o energie) nie nalezaloby spozyc na lepsze sprawy?????????yc, tez milo Mozemy sie pochandryczyc, tez milo, Ale w koncu tez cos mozna. Ale Kuba nie jest wirtualny , a Tajgerka nie przezywa wirtualnie, zabierzccie sie do pomyslow,bl
Kokliko z tego co wiem pomysłów na pomoc Kubie jest wiele.Osby chętne do pomocy są z Tajger w kontakcie.I chyba dobrze,że nie polega to tylko na rowijaniu wątków.Zresztą sama niedługo się przekonasz o tym :).Pozdrawiam. Beata
?
J.W..Goethe
"Wolalbym sie raczej powiesic,niz stale wszystkiemu przeczyc, stale byc w opozyzji, stale w pogotowiu bojowym czyhac na braki i slabosci moich bliznich"
Ja juz w tej sprawie glosu nie zabiore, ale kochani, my na tym forum jestesmy z wyboru,a nie z zadnej koniecznosci, czy z wyboru nalezy dowalic,przeciez ciagle komus z nas ktos "dowala z zewnatrz,"
Czy nie myslicie, ze ta energie ktora odpieracie (a jednak chodzi o energie) nie nalezaloby spozyc na lepsze sprawy?????????yc, tez milo
Mozemy sie pochandryczyc, tez milo,
Ale w koncu tez cos mozna. Ale Kuba nie jest wirtualny , a Tajgerka nie przezywa wirtualnie, zabierzccie sie do pomyslow,bl
Kokliko z tego co wiem pomysłów na pomoc Kubie jest wiele.Osby chętne do pomocy są z Tajger w kontakcie.I chyba dobrze,że nie polega to tylko na rowijaniu wątków.Zresztą sama niedługo się przekonasz o tym :).Pozdrawiam. Beata