witam serdecznie :D tak sobie kiedys zagladalam na stronke, pare lat temu, nawet bylam zarejestrowana :) ale poniewaz niezbyt lubie anonimowosc i takie- pyk- wrzucenie przepisu, czy siup- wziecie czyjegos postanowilam sie przywitac :D znow jestem na etapie fascynacji kuchnia :D:D:D:D pozdrowka sloneczna Troublemaker
Użytkownik Troublemaker napisał w wiadomości: > witam serdecznie :Dtak sobie kiedys zagladalam na stronke, pare lat temu, > nawet bylam zarejestrowana :)ale poniewaz niezbyt lubie anonimowosc i takie- > pyk- wrzucenie przepisu, czy siup- wziecie czyjegos postanowilam sie przywitac > :Dznow jestem na etapie fascynacji kuchnia :D:D:D:Dpozdrowka > slonecznaTroublemaker
witaj i baw sie dobrze , a co do tej anonimowosci ... .... nie wiele napisalas o sobie :)))) mam nadzieję że to sie zmieni :)) i uwazaj ta stronka uzależniaaaa
straszne okropne dziękuję za powitanie :D niewiele o sobie napisałam, bo coż...co tu jest do pisania :D oprócz kuchni UWIELBIAM psy, do tego stopnia, że czterolapa wystawiałam swego czasu na pieczonych w domu Monciakowych Wątrobiankach :D kolezanka sprobowała i...posmakowało dla mnie Bomba!!!
witam serdecznie :D
tak sobie kiedys zagladalam na stronke, pare lat temu, nawet bylam zarejestrowana :)
ale poniewaz niezbyt lubie anonimowosc i takie- pyk- wrzucenie przepisu, czy siup- wziecie czyjegos postanowilam sie przywitac :D
znow jestem na etapie fascynacji kuchnia :D:D:D:D
pozdrowka sloneczna
Troublemaker
Użytkownik Troublemaker napisał w wiadomości:
> witam serdecznie :Dtak sobie kiedys zagladalam na stronke, pare lat temu,
> nawet bylam zarejestrowana :)ale poniewaz niezbyt lubie anonimowosc i takie-
> pyk- wrzucenie przepisu, czy siup- wziecie czyjegos postanowilam sie przywitac
> :Dznow jestem na etapie fascynacji kuchnia :D:D:D:Dpozdrowka
> slonecznaTroublemaker
witaj i baw sie dobrze , a co do tej anonimowosci ... .... nie wiele napisalas o sobie :)))) mam nadzieję że to sie zmieni :)) i uwazaj ta stronka uzależniaaaa
Witaj przy wspólnym stole
witaj serdecznie
WITAJ;]
Witaj serdecznie!
Witaj!!!
Witaj .
Witaj Słoneczna Troublemaker
Basia
Witaj i baw się z nami dobrze.
Pozdrawiam, Lidia
witaj
I ja Cię witam wśród Żarłoków.
Witaj serdecznie, wierze, ze ten nick to tylko z przekory ;)) czuj sie jak u siebie w kuchni .....
Witaj,witaj
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami
straszne okropne dziękuję za powitanie :D
niewiele o sobie napisałam, bo coż...co tu jest do pisania :D
oprócz kuchni UWIELBIAM psy, do tego stopnia, że czterolapa wystawiałam swego czasu na pieczonych w domu Monciakowych Wątrobiankach :D
kolezanka sprobowała i...posmakowało
dla mnie Bomba!!!