Moją przygodę z fotografią zaczęłam od niedawna dlatego jeszcze musze sie wiele nauczyć , ale juz teraz chciałabym pokazać Wam kilka moich zdjęć. Tu widać pojezierze brodnickie. To mój kot. Tu zwróccie uwage jakie włoski ma ten pajak na łapkach- ochyda.
Jeśli potrzebujesz motywacji do robienia zdjęć mając do tego taki talent, to ja Ci już (natychmiast, priorytetem) wysyłam jej całe kosze i czekam na więcej :-) Bardzo, bardzo ładne fotki.
Wszystkie super, ale z kiciusiem naj naj... Od razu zwróciłam na nie uwagę, bo uwielbiam koty. Przepraszam, że podczepię do Twojego wątku fotkę mojej faworytki. Pozdrawiam D.
Ja choruję jeszcze na main coon'a o piaskowym umaszczeniu, ale moja kotka jest straszną zazdrośnicą i podajrzewam, że by nie zdzierżyła konkurenta do miłości swojej pani :)))
Moją przygodę z fotografią zaczęłam od niedawna dlatego jeszcze musze sie wiele nauczyć , ale juz teraz chciałabym pokazać Wam kilka moich zdjęć. Tu widać pojezierze brodnickie. To mój kot. Tu zwróccie uwage jakie włoski ma ten pajak na łapkach- ochyda.
śliczne zdjęcia, objawia sie talent fotograficzny
Hej,Amatorko dobra jesteś.Bardzo mi się podobają te zdjęcia.
Dziekuje w imieniu kota:) A to jeszcze klika jego zdjęć. . Tu jak był mały. A tu z Cezarem moim psem.
No jesli tak wyglądają zdjęcia "początkującej" to co to będzie po zdobyciu "pewnego doświadczenia" :))))) Gratuluje fotek
Dziekuje Wam bardzo i ciesze sie ze sie podobają, to mnie motywuje do dalszego pstrykania.
Super fotki
Sliczne zdjęcia,wyraźne i "czuć" z nich tę przyrodę.Gratulacje!
Jeśli potrzebujesz motywacji do robienia zdjęć mając do tego taki talent, to ja Ci już (natychmiast, priorytetem) wysyłam jej całe kosze i czekam na więcej :-) Bardzo, bardzo ładne fotki.
Kosz otrzymałam:). Bardzo dziekuje zaraz zabieram sie za kolejne zdjecia
...i tak trzymać! :-)))
Wszystkie super, ale z kiciusiem naj naj...
Od razu zwróciłam na nie uwagę, bo uwielbiam koty. Przepraszam, że podczepię do Twojego wątku fotkę mojej faworytki. Pozdrawiam D.
Piekny kotek. Tak sie własnie zastanawiam czy to jest kot norweski czy main coon. I czy to jest kot czy kotka?
Main coon - kotka Tina na której punkcie sfiksowała cała rodzina.
I jeszcze jedno z moich ulubionych jej zdjęć :-)) Pozd. D.
Poprostu rewelacja. Tydzień temu byłam na wystawie kotów w Bydgoszczy i widziałam podobnego do niej kocurka. Piękny kot.
Dziękuję w imieniu Tiny i własnym :-)
Ja choruję jeszcze na main coon'a o piaskowym umaszczeniu, ale moja kotka jest straszną zazdrośnicą i podajrzewam, że by nie zdzierżyła konkurenta do miłości swojej pani :)))
Umiesz obserwować. Ciekawe ujęcia. Życzę pięknych plenerów:))
Kotek jest kapitalny - doskonale oswietlenie i tlo a padalec jaki zaskoczony zdjecia sa kapitalne