Przed chwilą dowiedziałem się, że do grona użytkowników Wielkiego Żarcia dołączył kolejny dziadek. Marinik ma wnuka...Wiktor, 3350 g wagi i 57 cm "wzrostu"...Marinik przyjmij moje gratulacje. Bahus
serdeczne gratulacje Rodzicom i Dziadkom! Super Maluch no Maryniku on Ci chyba czupryne "ukradl"? Zdrowia , szczescia i pomyslnosci dla calej Rodzinki!
Ale się narobiło! Dzieci się posypały na "WŻ" :-) Gratulacje dla Waszej całej rodzinki. Mariniku, możesz być dumny z wnuka -chłop z niego "całą gębą" ;-)
Przed chwilą dowiedziałem się, że do grona użytkowników Wielkiego Żarcia dołączył kolejny dziadek. Marinik ma wnuka...Wiktor, 3350 g wagi i 57 cm "wzrostu"...Marinik przyjmij moje gratulacje.
Bahus
Siup za malucha !!!
Dolaczam sie do gratulacji, byc dziadkiem to juz do czegos zobowiazuje, niech wnuk sie zdrowo chowa!!!!!!!!!!
Mariniku, serdeczne GRATULACJE !!!!!
:)))))) Kurcze - nie mam mozliwosci napisac wiecej - dzieki Bahusku, ze podales informacje, a i dzieki za gratulacje - a tu- Wiktor wlasnie.
Gratulacje!!!!
Gratulacje ! Pewnie fajnie byc dziadkiem takiego ślicznego maluszka.Na pewno jest podobny do dziadka.
Gratulacje! niech się zdrowo chowa Wiktorek!
Cudny i jaka bujna czupryna !!! Jeszcze raz zyczenia wszystkiego najlepszego dla calej Rodzinki !!!!
Wiktorek jest uroczy, szczere gratulacje
Śliczny i jaki "kudłaty". Niech się zdrowo chowa. A rodzicom i Dziadkowi pociechy z maleństwa.
Gratulacje dla całej rodziny:-))))))) niech rośnie zdrowy!
serdeczne gratulacje Rodzicom i Dziadkom! Super Maluch no Maryniku on Ci chyba czupryne "ukradl"? Zdrowia , szczescia i pomyslnosci dla calej Rodzinki!
Gratulacje dla dziadka... a dla dzidzi szczesliwego dziecinstwa! :)
Jaki slodki:-), wloski jakie dlugie:-).Gratujuje !!
Jaki piekny chlopaczek. Gratulacje dla Ciebie dziadku-Mariniku i dla rodzicow Wiktorka.
Gratulacje dla świeżo upieczonego dziadka:)
serdeczne gratulacje dla prawdziwego dziadka !!! A wnuczek taki slodki...
moje najszczersze gratulacje ........Wszystkiego najlepszego z okazjii narodzin nowego członka rodziny
pozdrawiam
Krystyna
graatuluję :))))) ale nam żarłoczków przybywa :))))))
Gratulacje dla Dziadka - a Małemu wszystkiego dobrego w życiu!!!!! Super ma czuprynkę
Ale cudny:)))))...i te włoski!!!! Pierwszy raz widzę noworodka z tak długimi włosami.... Gratuluję:))))
Gratuluję Rodzicom i Dziadkom:)..Niech się Wiktor zdrowo chowa...
Serdeczne gratulacje...:)))
Gratuluję ślicznego wnusia z bujną czuprynką, ale chyba trzeba będzie mu czerwoną kokardkę założyć, bo go zauroczymy ;)
No piękny jest!
A te włoski bujne to chyba po dziadku;-))?
p.
Cudny maluszek ! Niech się zdrowo i spokojnie chowa. Gratulacje dla szczęśliwego Dziadka :)))
Gratuluję Mariniku! Śliczny gość - ten mały człowieczek!
To wielka radość w rodzinie. Gratulacje
gratuluje :)
Mariusz, serdeczne GRATULACJE !!!!!
Serdecznie gratuluję, śliczny bobasek.A jaką ma czuprynkę.Pozdrowienia dla całej rodzinki i niech sie mały zdrowo chowa.
Ale się narobiło! Dzieci się posypały na "WŻ" :-) Gratulacje dla Waszej całej rodzinki. Mariniku, możesz być dumny z wnuka -chłop z niego "całą gębą" ;-)
Raczej bym optował za inną częścią ciała ale "całą gębą" też może być
Bahus
:-D
Oj, zapomniałam siupnąć! Już to naprawiam :-) No to SIUP za Wiktora!
Dziadziuniu Mariuniu ! Serdeczne gratulacje, niech Wiktorek się zdrowo chowa i rośnie , a dziadek niech ma powody do pękania z dumy!
Ale ładny bobasek!!! Wszystkiego dobrego dla rodziców i dziadków!
Mariniku,przyjmij moje gratulacje.Troszkę zazdroszczę;taki młody i już Dziadek
pozdrawiam Basia
Gratuluję Dziadku Mariniku! I ja siupnę za zdrowie małego Wiktorka...
Ja też gratuluję- Dziadkowi Marinikowi !
Gratulacje Dziadku :))))))
Moje gratulacje Mariniku "DZIADKU", nie sie wnuk chowa zdrowo, pozdawiam danka
Gratulacje Marinik Tobie i rodzicom dzidziusia ślicznego- irenka
Gratulacje Dziadziu:)
moje gratulacje ,oby wnuk trzymał się zdrowo ,pozdrawiam - rosa
siup siup :)
Gratulacje !!!
Mariniku, przesliczny ten Twój wnuś :)).Duużo zdrówka dla mamuni Wiktora! Mój wnuczek ma juz trzy tygodnie. Jakoś zapomniałam sie pochwalić...
GRATULUJE!!!!!! duzo zdrowka dal Wiktora!! i dla dziadka tez!!!!
Moje Gratulacje!!!!!!!!!
gratulacje
i wszystkiego dobrego
Gratulacje!!!
Gratulacje wnuczek sliczny
:)))) geba mi sie jarzy - 2 dni mnie nie bylo a tu prosze - tyle wspoanialych slow
Dzieki wielkie
!!!!!!!!!!!!
sie pochwale - chlopisko uroslo

gratuluje!!!
oczka ma piekne :)
hehe -- jak zobaczylem date watku zastanawialem sie co tam dopisales:)
pozdr....
Lico dziadka ! Pogratulować Marink wnusia .. !
Ale fajny:-))!!!
A ciekawe po kim ma taką bujną czuprynę...
. Bardzo fajny chłopaczek.
Bahus
PS> Aż mi się wierzyć nie chce, że to już dwa i pół roku.
bah - jak ty liczysz??????
no faktycznie....ma półtora....
Bahus
Świetny!! Gratulacje.
śliczny chłpczyk i te błękitne oczka ;) cudny, gratuluję wnuczka :))
ojjjj! po prostu rewelka! jaki śliczniusi chłopak rośnie!
a zadziora mała chyba ,co..?
pewnie po kimś ma stawianie na swoim...?
a jaki podobny do... Babci :))))))))))
Mariniku!!! Serdecznie gratuluję !!!