Jako, że jestem w trakcie przeprowadzki, to robię baaaaaaaaaardzo dużo rzeczy naraz i potrzebuję dużo dobrych rad. Stąd planuje was torturować o masę rzeczy. Po pierwsze o markę jakiejś dobrej, dosyć sporej (1,7 czy cuś) i niezbyt drogiej lodówki. Niezbyt drogiej kuchenki gazowo - elektrycznej. Czegoś czym będę mogła wyszorowac do końca ściany - bo mam tłoczoną tapętę, a bardzo nie chce jej zrywać, i jest okropnie czarna przy karniszu. To tak tytułem wstępu. Jeszcze pewnie miliard innych rzeczy, ale narazie was oszczędzę . No może jeszcze jedno o jakiś fajny materac do spania, z czego najlepiej żeby był. Z góry wam bardzo dziękuję.
wlasnie Bodek ciekawa jestem jak Wam idzie z kupnem domku :)
a co do porad to ja jestem na wlasnie na etapie wybierania tyle, ze w kraju z daleka od Polski i tu to wyglada lekko jak za naszych kartkowych czasow. Co jest to biere :) jako tako wyglada i jest na stanie, znaczy ze do wziecia :)
Zycze jednak udanych wyborow i urzadzania
ze swojej strony moge polecic produkty firmy ARISTON - ja jeszcze w Polsce mialam pralke, ktora bezawaryjnie chodzi (nadal) 9 lat - wiec polecam Ariston.
jak juz bedzie nasz to nastukam fotek i zamieszcze fotki na forum :) i bede sie dzielil z wami naszym szczesciem ze jako kucharz jest mnie stac na kupno domku w anglii -- co napewno zaden bankier w polsce by na mnie nie spojrzal w polsce :):):):):):):)
W przypadku firmy ARISTON ... byłam posiadaczem lodówki z zamrażarką powyższej firmy gwarancja obejmuje okres 2 lat - po okresie gwarancji i ok dwóch miesięcy siadła elektronika wymiana kosztowała by ok 550,- pln + przyjad serwisanta w jedną strone - 35 km - ok 100 zł (cena lodówki 2200,- pln ) po szczegółowym zbadaniu tematu okazało się ze powyższy przypadek którego byłam uczestniczką nie jest w tej firmie odosobniony. W necie czytałam opinie ludzi których produktu powyższej marki również odmawiły posłuszeństwa w niedługim czasie po okresie gwarancji. ODRADZAM ZAKUPU PRODUKTÓW ARISTONA
Jako, że jestem w trakcie przeprowadzki, to robię baaaaaaaaaardzo dużo rzeczy naraz i potrzebuję dużo dobrych rad. Stąd planuje was torturować
o masę rzeczy. Po pierwsze o markę jakiejś dobrej, dosyć sporej (1,7 czy cuś) i niezbyt drogiej lodówki. Niezbyt drogiej kuchenki gazowo - elektrycznej. Czegoś czym będę mogła wyszorowac do końca ściany - bo mam tłoczoną tapętę, a bardzo nie chce jej zrywać, i jest okropnie czarna przy karniszu. To tak tytułem wstępu. Jeszcze pewnie miliard innych rzeczy, ale narazie was oszczędzę
. No może jeszcze jedno o jakiś fajny materac do spania, z czego najlepiej żeby był. Z góry wam bardzo dziękuję.
dzieki -- ja moze skorzystam jak z iza juz bedziemy miec kupiony domek :):):):):):):):)
wlasnie Bodek ciekawa jestem jak Wam idzie z kupnem domku :)
a co do porad to ja jestem na wlasnie na etapie wybierania tyle, ze w kraju z daleka od Polski i tu to wyglada lekko jak za naszych kartkowych czasow. Co jest to biere :)
jako tako wyglada i jest na stanie, znaczy ze do wziecia :)
Zycze jednak udanych wyborow i urzadzania
ze swojej strony moge polecic produkty firmy ARISTON - ja jeszcze w Polsce mialam pralke, ktora bezawaryjnie chodzi (nadal) 9 lat - wiec polecam Ariston.
a Ciebie Bodek to sciskam :)
jak juz bedzie nasz to nastukam fotek i zamieszcze fotki na forum :) i bede sie dzielil z wami naszym szczesciem ze jako kucharz jest mnie stac na kupno domku w anglii -- co napewno zaden bankier w polsce by na mnie nie spojrzal w polsce :):):):):):):)
W przypadku firmy ARISTON ... byłam posiadaczem lodówki z zamrażarką powyższej firmy gwarancja obejmuje okres 2 lat - po okresie gwarancji i ok dwóch miesięcy siadła elektronika wymiana kosztowała by ok 550,- pln + przyjad serwisanta w jedną strone - 35 km - ok 100 zł (cena lodówki 2200,- pln ) po szczegółowym zbadaniu tematu okazało się ze powyższy przypadek którego byłam uczestniczką nie jest w tej firmie odosobniony. W necie czytałam opinie ludzi których produktu powyższej marki również odmawiły posłuszeństwa w niedługim czasie po okresie gwarancji. ODRADZAM ZAKUPU PRODUKTÓW ARISTONA
Myślę, że po tych przejściach będe mieć już troche doświadczenia - to się podzielę informacjami :)