Chciałam powiedzieć wszystkim, którzy wypisywali, delikatnie rzecz ujmując, niemiłe komentarze do mojego przepisu "Sernik najlepszy", że jest mi bardzo przykro. Komentarze są co prawda usunięte, ale na mojej skrzynce się znalazły. Jestem na WŻ od dawna, mam tu wiele swoich przepisów i taka sytuacja niegdy się nie zdarzyła. Przepis wyglądał po wpisaniu na moim komputerze normalnie, więc nie mogłam wiedzieć, że pojawił się jakiś problem. Wystarczyło zwrócić mi uwagę, że coś jest nie tak. Przepis nie jest zerżnięty, jak ktoś mi zarzucał! Ani też nie jestem niechlujem, któremu nie zależy na tym by przepis był czytelny. Wystarczyło zajrzeć do innych moich przepisów, żeby się zorientować, że to jest problem techniczny! Wpisywałam przepis z moich notatek w wordzie na zasadzie kopiuj - wklej, Więc może to był problem. W tym momencie u mnie wyświetla się dobrze. Naprawdę jest mi przykro, wiem, że to dotyczy tylko kilku użytkowników, którzy mam nadzieję przeczytają moją wiadomość. Nie chciałabym nikogo innego urażać. Ekkore, dzięki za obronę. Czy coś zmieniałaś, że wyświetla się teraz dobrze, czy na innych komputerach dalej wygląda inaczej? Drugi mój przepis wpisywany wczoraj - "Ciasto karmelowe ze słonecznikiem" też się teraz dziwnie wyświetla. Czy możesz mi Ekkore podpowiedzieć, jak tego uniknąć, albo jak naprawoć, jeśli już się stanie.
Sprawdziłem, wszystko jest ok. Na innych komputerach może być inaczej. Najczęściej jest to wina wyszukiwarki. Jednak jest to problem posiadacza danego komputera. Wystarczy zmienić wyszukiwarkę. Co się zaś tyczy usuwania przepisu to każdy użytkownik w każdej chwili może go usunąć lub zmienić. Wystarczy kliknąć na "edytuj przepis" a potem na samym dole kliknąć na "usuń". Bahus
Misiowa - chciałam Cię bardzo, ale to bardzo przeprosić za niemiłe dla Ciebie komentarze. Nie chciałam, żebyś je tak odebrała... Twoje "Ciasto karmelowe ze słonecznikiem " u mnie wyswietla się z błedami ale nie będę tego komentować... Pozostałe przepisy są bez błędów.
Obiecuję, że upiekę Twój sernik i umieszczę zdjęcie z komentarzem. ok ?
jak znajdziecie takie przepisy podeslijcie link - poprawię. Jako, że korzystam z IE (chyba za bardzo przyzwyczajona jestem, aby zdecydować się na zmiany, jak muszę korzystać z firefoxa to sie ciut gubię) też widzę szyfr...
Nie martw się kochana, ja mma przeglądarkę Explorer i u mnie też wyświetlają się te znaczki, potraktowałam to jakiś błąd bo nie tylko u ciebie się z tym spotkałam, ale kiedy włącze Mozille znaczków nie ma przy twoim "cieście karmelowym ze słonecznikiem" też mam te znaczki ale tylko przez Explorera, dla mnie to żaden problem ;-). Wiem że takie oskarżenia sa przykre mnie też zrobiłoby się przykro, nie rozumiem ludzi którzy nie próbują zwrócić uwagi na problem, tylko zaraz oskarżają i to w jaki sposób obrażając innych, jak można kogoś tak oskarżać nie znając tej osoby tak naprawdę. Tak więc uszy do góry i nie przejmuj choć wiem że to nie łatwe, spróbuj o tym zapomnieć , ja jestem z tobą!!!!!!!
Przepis poprawił pampas - gdy mu napisałam o tym, licząc, że może coś się da zrobić hurtowo klikając jakiś "magiczny przycisk". Nie wiem co prawda jak on to zrobił, bo u niego było wszystko ok (nie widział tych szyfrowych wpisów) - ale on ma swoje sposoby. W każdym razie w przypadku takiego "dziwu" trzeba edytować przepis i wszystko ręcznie usunąć. jakby - co pomożemy
Misiowa, nie jestem pewna, bo nie pamietam, ale znajac zycie to pewnie tez cos napisalam, moze nie zlosliwe, bo raczej nie jestem zlosliwa......ale bez wzgldu na to co to bylo (i czy bylo) przepraszam bardzo goraco .....
Misiowa nie lam sie! Ja tez bym sie odezwala, naweet sprawdzilam przepis bo czytajac zdziwil mnie taki komentarz akurat u Ciebie. Ale u mnie (Mozilla) wyswietlilo sie wszystko normalnie wiec pomyslalam ze jesli cos bylo (mnie tez kiedys tak wyszlo przy kopiowaniu) to juz poprawione. Odnosze wrazenie ze niektorzy uzytkownicy WZ sa nowiciuszami jesli chodzi o Programy i ich niespodzianki i zaraz wszystko biora osobiscie. Wszyscy musimy pamietac ze komputery maja swe widzimisie. A raczej programy ktorymi sie poslugujemy i moze nieraz nasze wlasne ustawienia i bledy obslugi wywoluja takowe. To nie tak ze dostalismy klasowke do poprawy gdze czarno na bialym pisze i jesli jest czy czytane czy przez Kasie czy przez Stasie pozostaje niezmienne. Ja mysle ze z tego wszyscy powinnismy sobie zdawac sprawe. Glowa do gory Misiowa kto ciut pomyslal zalapal w czym rzecz Marylko to mialo byc do pierwszego postu. Niechcacy sie podpielam pod Ciebie!
Wczoraj pisałam tą wiadomość na gorąco, dziś ochłonęłam nieco :) Piq - przyjmuję Twoje przeprosiny. Sernik oczywiście możesz upiec, bo moim zdaniem to najlepszy przepis na sernik ze wszystkich, które robiłam. Ale zrób to tylko wtedy jeśli masz na niego ochotę, a nie w ramach przeprosin. Zapominamy o sprawie, ok? Cletti, Jamajka, Dorota zza płota - dzięki za wsparcie :) grażynko - bardzo mi miło, że mnie doceniasz, dzięki :) luckystar - nie stresuj się, nie wpisałaś żadnego komentarza pod tym przepisem :) bahus, ekkore, pampas - dzięki za pomoc!
I tak trzymac babeczki:) Nastepnym razem jak cos nie ten tego ten to rundeczke wokol domu czy bloku dla ochloniecia i bedzie oki:) Bez odbioru :) Pozdrawiam
Chciałam powiedzieć wszystkim, którzy wypisywali, delikatnie rzecz ujmując, niemiłe komentarze do mojego przepisu "Sernik najlepszy", że jest mi bardzo przykro. Komentarze są co prawda usunięte, ale na mojej skrzynce się znalazły. Jestem na WŻ od dawna, mam tu wiele swoich przepisów i taka sytuacja niegdy się nie zdarzyła. Przepis wyglądał po wpisaniu na moim komputerze normalnie, więc nie mogłam wiedzieć, że pojawił się jakiś problem. Wystarczyło zwrócić mi uwagę, że coś jest nie tak. Przepis nie jest zerżnięty, jak ktoś mi zarzucał! Ani też nie jestem niechlujem, któremu nie zależy na tym by przepis był czytelny. Wystarczyło zajrzeć do innych moich przepisów, żeby się zorientować, że to jest problem techniczny! Wpisywałam przepis z moich notatek w wordzie na zasadzie kopiuj - wklej, Więc może to był problem. W tym momencie u mnie wyświetla się dobrze. Naprawdę jest mi przykro, wiem, że to dotyczy tylko kilku użytkowników, którzy mam nadzieję przeczytają moją wiadomość. Nie chciałabym nikogo innego urażać.
Ekkore, dzięki za obronę. Czy coś zmieniałaś, że wyświetla się teraz dobrze, czy na innych komputerach dalej wygląda inaczej? Drugi mój przepis wpisywany wczoraj - "Ciasto karmelowe ze słonecznikiem" też się teraz dziwnie wyświetla. Czy możesz mi Ekkore podpowiedzieć, jak tego uniknąć, albo jak naprawoć, jeśli już się stanie.
Sprawdziłem, wszystko jest ok. Na innych komputerach może być inaczej. Najczęściej jest to wina wyszukiwarki. Jednak jest to problem posiadacza danego komputera. Wystarczy zmienić wyszukiwarkę.
Co się zaś tyczy usuwania przepisu to każdy użytkownik w każdej chwili może go usunąć lub zmienić. Wystarczy kliknąć na "edytuj przepis" a potem na samym dole kliknąć na "usuń".
Bahus
Misiuniu nie przejmuj sie. Szkoda sobie zawracac takimi pierdolkami glowki.W przepisie nie liczy sie forma lecz tresc:) (tresc liczy sie w wypieku) :)
Misiowa - chciałam Cię bardzo, ale to bardzo przeprosić za niemiłe dla Ciebie komentarze. Nie chciałam, żebyś je tak odebrała...
Twoje "Ciasto karmelowe ze słonecznikiem " u mnie wyswietla się z błedami ale nie będę tego komentować... Pozostałe przepisy są bez błędów.
Obiecuję, że upiekę Twój sernik i umieszczę zdjęcie z komentarzem. ok ?
jak znajdziecie takie przepisy podeslijcie link - poprawię. Jako, że korzystam z IE (chyba za bardzo przyzwyczajona jestem, aby zdecydować się na zmiany, jak muszę korzystać z firefoxa to sie ciut gubię) też widzę szyfr...
Ekkore, tez nie wyobrazam sobie rozstania z IE ...:( jakos chyba wrosl we mnie ;) wiec mozesz na mnie liczyc jak tylko cos zobacze to przesle.....
Nie martw się kochana, ja mma przeglądarkę Explorer i u mnie też wyświetlają się te znaczki, potraktowałam to jakiś błąd bo nie tylko u ciebie się z tym spotkałam, ale kiedy włącze Mozille znaczków nie ma przy twoim "cieście karmelowym ze słonecznikiem" też mam te znaczki ale tylko przez Explorera, dla mnie to żaden problem ;-). Wiem że takie oskarżenia sa przykre mnie też zrobiłoby się przykro, nie rozumiem ludzi którzy nie próbują zwrócić uwagi na problem, tylko zaraz oskarżają i to w jaki sposób obrażając innych, jak można kogoś tak oskarżać nie znając tej osoby tak naprawdę. Tak więc uszy do góry i nie przejmuj choć wiem że to nie łatwe, spróbuj o tym zapomnieć , ja jestem z tobą!!!!!!!
Przepis poprawił pampas - gdy mu napisałam o tym, licząc, że może coś się da zrobić hurtowo klikając jakiś "magiczny przycisk". Nie wiem co prawda jak on to zrobił, bo u niego było wszystko ok (nie widział tych szyfrowych wpisów) - ale on ma swoje sposoby. W każdym razie w przypadku takiego "dziwu" trzeba edytować przepis i wszystko ręcznie usunąć. jakby - co pomożemy
Bo Pampas jest "the best" !!!
Misiowa, nie jestem pewna, bo nie pamietam, ale znajac zycie to pewnie tez cos napisalam, moze nie zlosliwe, bo raczej nie jestem zlosliwa......ale bez wzgldu na to co to bylo (i czy bylo) przepraszam bardzo goraco .....
Misiowa nie lam sie! Ja tez bym sie odezwala, naweet sprawdzilam przepis bo czytajac zdziwil mnie taki komentarz akurat u Ciebie. Ale u mnie (Mozilla) wyswietlilo sie wszystko normalnie wiec pomyslalam ze jesli cos bylo (mnie tez kiedys tak wyszlo przy kopiowaniu) to juz poprawione. Odnosze wrazenie ze niektorzy uzytkownicy WZ sa nowiciuszami jesli chodzi o Programy i ich niespodzianki i zaraz wszystko biora osobiscie. Wszyscy musimy pamietac ze komputery maja swe widzimisie. A raczej programy ktorymi sie poslugujemy i moze nieraz nasze wlasne ustawienia i bledy obslugi wywoluja takowe. To nie tak ze dostalismy klasowke do poprawy gdze czarno na bialym pisze i jesli jest czy czytane czy przez Kasie czy przez Stasie pozostaje niezmienne. Ja mysle ze z tego wszyscy powinnismy sobie zdawac sprawe. Glowa do gory Misiowa kto ciut pomyslal zalapal w czym rzecz
Marylko to mialo byc do pierwszego postu. Niechcacy sie podpielam pod Ciebie!
Wczoraj pisałam tą wiadomość na gorąco, dziś ochłonęłam nieco :)
Piq - przyjmuję Twoje przeprosiny. Sernik oczywiście możesz upiec, bo moim zdaniem to najlepszy przepis na sernik ze wszystkich, które robiłam. Ale zrób to tylko wtedy jeśli masz na niego ochotę, a nie w ramach przeprosin. Zapominamy o sprawie, ok?
Cletti, Jamajka, Dorota zza płota - dzięki za wsparcie :)
grażynko - bardzo mi miło, że mnie doceniasz, dzięki :)
luckystar - nie stresuj się, nie wpisałaś żadnego komentarza pod tym przepisem :)
bahus, ekkore, pampas - dzięki za pomoc!
Mam na niego wielką ochotę !!!!!! Zapomnijmy.Ok.
I tak trzymac babeczki:) Nastepnym razem jak cos nie ten tego ten to rundeczke wokol domu czy bloku dla ochloniecia i bedzie oki:) Bez odbioru :)
Pozdrawiam