Postanowilam pokazac Wam jedno z pieknych miejsc w Kanadzie a mianowicie Royal Botanical Garden w Burlington, Ontario czyli ogrod pelen przecudnej roslinnosci. Miejsce gdzie mozna sie zrelaksowac i nacieszyc oko niesamowita kolorystyka. Zapraszam do wirtualnego zwiedzania:
Urocze. Gdyby w moim mieście (najlepiej w centrum) było takie miejsce, to może ludzie by nie byli aż tak zestresowani i nerwowi. Jak wiadomo zdjęcia nigdy nie oddają głebi barw więc już Ci "zazdroszczę", że mogłaś się tym nasycić "do bólu". Dziękuję za chwilowy powrót do "niezwykłego" lata.
O nie! Jasne Błonia nie mają takiej różnorodności kwiecia i te tłumy plus deskorolkarze nie pozwalaja na pełny relaks a do tego dookoła ulica i samochody. Park Kasprowicza już bardziej. Tam, mimo, że brakuje kwiatów faktycznie jest bardzo przyjemnie. Jednak to co pokazała nam BeaMaj przebija wszystko. W zachodniopomorskiem jest taki urokliwy ogród w Przelewicach, ale niestety za daleko żeby jeździć tam w celu relaksowania się :-)
Miejsce przepiękne aż ci zazdroszczę że mogłaś tam być i podziwiać to wszystko. Mam pytanie jakim aparatem robiłaś te zdjęcia bo jestem na kupnie ale nie mogę się na nic zdecydować. Twoje mają super ostroś, piekna kolorystykę naprawdę super. Pozdrawiam
Dziekuje wszystkim za mile komentarze. Odpisuje dopiero teraz bo od miesiaca nie moglam wejsc na strony Wielkiego Zarcia i dalej nie wiem co bylo tego powodem. Pozdrawiam goraco
Postanowilam pokazac Wam jedno z pieknych miejsc w Kanadzie a mianowicie Royal Botanical Garden w Burlington, Ontario czyli ogrod pelen przecudnej roslinnosci. Miejsce gdzie mozna sie zrelaksowac i nacieszyc oko niesamowita kolorystyka. Zapraszam do wirtualnego zwiedzania:
Szczera prawda. Rzeczywiście piękne miejsce, aż czuć rześkość i aromat powietrza. Do takich miejsc chciałoby się stale powracać.
Dzięki.Wszystkie zdjęcia są cudowne.Różnorodność roślin ich kolory,stwarzają ciepły klimat tego miejsca.
Pozdrawiam.
Halina
Urocze. Gdyby w moim mieście (najlepiej w centrum) było takie miejsce, to może ludzie by nie byli aż tak zestresowani i nerwowi. Jak wiadomo zdjęcia nigdy nie oddają głebi barw więc już Ci "zazdroszczę", że mogłaś się tym nasycić "do bólu". Dziękuję za chwilowy powrót do "niezwykłego" lata.
Smakosiu, jest w Twoim mieście takie miejsce, to Jasne Błonia i Park Kasprowicza.Jak Ci zazdroszczę, że możesz w każdej chwili iść tam na spacer.
O nie! Jasne Błonia nie mają takiej różnorodności kwiecia i te tłumy plus deskorolkarze nie pozwalaja na pełny relaks a do tego dookoła ulica i samochody. Park Kasprowicza już bardziej. Tam, mimo, że brakuje kwiatów faktycznie jest bardzo przyjemnie. Jednak to co pokazała nam BeaMaj przebija wszystko. W zachodniopomorskiem jest taki urokliwy ogród w Przelewicach, ale niestety za daleko żeby jeździć tam w celu relaksowania się :-)
piękne,piękne i jeszcze raz piękne !!!!! jest czym oko nacieszyć brawo
Eh.... coś pięknego !!!! Aż oczy się cieszą na te kolory i czuć zapach zieleni.... Piękne zdjęcia.
Sliczne sa te miejsca i mozna wypoczac, zrelaksowac sie, oderwac od codziennej rzeczywistosci...to sa te klimaty...;)
Cudo! Szkoda ze kolo mnie czegos takiego nie ma :( po prostu przepiekne
slicznie, piekne miejsce :)
o tak mogła bym tam zamieszkać i nigdy nie opuszczać tego miejsca ,dzięki za przepiękne widoki ,pozdrawiam - rosa
Oj pieknie w tym Twoim parku :)
ślic\znie ,w takim miejscu problemy same się rozwiązują,żyć nie umierać.......
Eh od samego widoku mozna sie odstresowac a co dopiero zobaczyc to na zywo. Piekne miejsce
Piękne..wszystko jak z obrazka! no i to słonko w powietrzu.Dzieki.
Miejsce przepiękne aż ci zazdroszczę że mogłaś tam być i podziwiać to wszystko. Mam pytanie jakim aparatem robiłaś te zdjęcia bo jestem na kupnie ale nie mogę się na nic zdecydować. Twoje mają super ostroś, piekna kolorystykę naprawdę super. Pozdrawiam
Ten aparat to SONY "alfa" z wymienianymi obiektywami. Pozdrawiam i zycze rownie udanych zdjec.
a tu link gdzie ja mam najblizej:)
http://www.stedmundsbury.gov.uk/sebc/play/abbeygardens.cfm
http://www.stedmundsbury.gov.uk/sebc/play/abbeygardens.cfm
i na niebiesko
Oj, tez pieknie tam jest!!!
Dziekuje wszystkim za mile komentarze. Odpisuje dopiero teraz bo od miesiaca nie moglam wejsc na strony Wielkiego Zarcia i dalej nie wiem co bylo tego powodem. Pozdrawiam goraco