Kochane Żarłoki w moim mieście organizowany jest konkurs literacki. Mogą wziąć udział wszyscy, którzy ukończyli 15 lat. Oto stronka z wszystkimi szczegółami. http://esensja.pl/tworczosc/konkursy/tekst.html?id=4507 Wiem, że jest tutaj niemała grupka poetów. ZAPRASZAM do wzięcia udziału i wygrania! ABA
Basiu, przeczytałem utwory prezentowane w tym portalu(??) i stwierdziłem, że jestem zwykłym wiertszokletą, bo tamta wpółczesna poezja nagradzana jest dla mnie, ignoranta współczesnej poezji(??!) bełkotem, jest absolutnie niezrozumiała. Tak więc ja osobiście nie widzę sensu wysyłać tam swoich wierszydeł. Tyle jeśli chodzi o mnie. Ale za linka dziekuję. Może gdyby były tam wiersze "tradycyjne", to może byłyby szanse na jakieś uznanie moich wierszydeł za twórczość. Pozdrawiam Kazik
Janek jakkolwiek nie podobalyby mi sie Twoje wypowiedzi na forum, jakkolwiek bys mnie "wpienil" to jestes dla mnie najlepszym "wierszokleta" i masz u mnie miejsce razem ks Twardowskim :) ja nie umiem poezji czytac i jakis czas temu dostalam kilka tomikow od tesciowej. Byl to wlasnie ks Twardowski i nastepnym poeta, ktorego umiem czytac o wlasnie jestes Ty wapniaku. Wiec dla mnie nie potrzebujesz konkursu :) Do slodzenia mi daleko Wapniaku moj :):) i nie wyskakuj mi tu z DUPA :):):)
Janku ja po przeczytaniu nagrodzonych wierszy też miałam takie same odczucie jak TY. Zaczynam mysleć, że dzisiejsza w większości młodzież inaczej formuje swoje myśli. Więc się nie załamuj i wysyłaj swoje wiersze. Twoje wiersze są klasyczne jak mnie uczono w szkole. Szkoda, ze nie ma na forum Tajger. Niestety jest poza zasięgiem interku. Mam nadzieję, że nim upłynie termin składania swojego uczestnictwa to ona zdąży ze swoją poezją. A co się dzieje z innymi? Nie mają odwagi poddać się krytyce? Przecież to nie boli, a pozwoli nam zastanowić się nad ulepszeniem naszych tworów.
Kochane Żarłoki w moim mieście organizowany jest konkurs literacki. Mogą wziąć udział wszyscy, którzy ukończyli 15 lat.
Oto stronka z wszystkimi szczegółami. http://esensja.pl/tworczosc/konkursy/tekst.html?id=4507
Wiem, że jest tutaj niemała grupka poetów.
ZAPRASZAM do wzięcia udziału i wygrania!
ABA
Basiu, przeczytałem utwory prezentowane w tym portalu(??) i stwierdziłem, że jestem zwykłym wiertszokletą, bo tamta wpółczesna poezja nagradzana jest dla mnie, ignoranta współczesnej poezji(??!) bełkotem, jest absolutnie niezrozumiała. Tak więc ja osobiście nie widzę sensu wysyłać tam swoich wierszydeł.
Tyle jeśli chodzi o mnie.
Ale za linka dziekuję. Może gdyby były tam wiersze "tradycyjne", to może byłyby szanse na jakieś uznanie moich wierszydeł za twórczość.
Pozdrawiam
Kazik
Janek jakkolwiek nie podobalyby mi sie Twoje wypowiedzi na forum, jakkolwiek bys mnie "wpienil" to jestes dla mnie najlepszym "wierszokleta" i masz u mnie miejsce razem ks Twardowskim :)
ja nie umiem poezji czytac i jakis czas temu dostalam kilka tomikow od tesciowej. Byl to wlasnie ks Twardowski i nastepnym poeta, ktorego umiem czytac o wlasnie jestes Ty wapniaku.
Wiec dla mnie nie potrzebujesz konkursu :)
Do slodzenia mi daleko Wapniaku moj :):) i nie wyskakuj mi tu z DUPA :):):)
A.P.U.D...
Janku ja po przeczytaniu nagrodzonych wierszy też miałam takie same odczucie jak TY. Zaczynam mysleć, że dzisiejsza w większości młodzież inaczej formuje swoje myśli. Więc się nie załamuj i wysyłaj swoje wiersze. Twoje wiersze są klasyczne jak mnie uczono w szkole. Szkoda, ze nie ma na forum Tajger. Niestety jest poza zasięgiem interku. Mam nadzieję, że nim upłynie termin składania swojego uczestnictwa to ona zdąży ze swoją poezją.
A co się dzieje z innymi? Nie mają odwagi poddać się krytyce? Przecież to nie boli, a pozwoli nam zastanowić się nad ulepszeniem naszych tworów.