Witajcie Mam na imię Ania a moim hobby jak zapewne się domyślacie jest gotowanie. Pozatym interesuję się wędkowaniem, ikebaną, florystyką i wystrojem wnętrz. Kocham zwierzęta, ludzi i kocham ich rozpieszczać kulinarnie. Mam nadzieję, że nauczę się od Was przyrządzania wielu ciekawych i smacznych potraw. Jeszcze raz WITAJCIE
Witaj. Mam nadzieje ze bedziesz sie z nami swietnie bawic i podzielisz sie nie tylko swoimi przepisami, ale rowniez opowiesz nam cos blizej o swoich zainteresowaniach. Ta ikebana mnie zaintrygowala ;-) Witaj serdecznie.
Witajcie
Mam na imię Ania a moim hobby jak zapewne się domyślacie jest gotowanie. Pozatym interesuję się wędkowaniem, ikebaną, florystyką i wystrojem wnętrz. Kocham zwierzęta, ludzi i kocham ich rozpieszczać kulinarnie. Mam nadzieję, że nauczę się od Was przyrządzania wielu ciekawych i smacznych potraw. Jeszcze raz WITAJCIE
witaj i gotuj razem z nami
Witaj i prosimy o przepisy
Witaj. Mam nadzieje ze bedziesz sie z nami swietnie bawic i podzielisz sie nie tylko swoimi przepisami, ale rowniez opowiesz nam cos blizej o swoich zainteresowaniach. Ta ikebana mnie zaintrygowala ;-) Witaj serdecznie.
Witaj Aniu!
Wędkujesz to masz może ciekawe przepisy na ryby,jeden już zauważyłam.
Witaj...
...
Janek
Witaj Aniu
witaj serdecznie
witaj i baw sie dobrze
Witaj:)))
Dziękuję Wam Kochani za tak ciepłe i miłe przywitanie... Buziaki dla wszystkich
Cześć Ana,mieszkamy blisko siebie!
Witaj wsrod nas ;)
witaj Aniu :))
Serdecznie witam !!!
Wtaj Aniu!!! Masz wiele bardzo ciekawych zainteresowań a Twój piesek śliczny! Pozdrawiam i baw się dobrze w naszej wirtualnej kuchni:-)))))
witaj Aniu
I ja Cię witam.
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!