Witam mam na imie Jolanta w poszukiwaniu przepisu na krokieciki wpadłam na wasza stronke , zachwycił mnie tort Barbie więc postanowiłam sie zarejestrowac mysle ze zagoszczę tu na troche dłuzej
powiedzcie mi jak pisze kolejny post w temacie to naciskam odpowiedz czy nowy watek ?? bo cos nie tak wyszło ja z pózniejsza godzina jestem przed tymi co pisali wcześniej
Jeśli wypowiadasz się w istniejącym już wątku, naciskasz "Odpowiedz". Jeśli naciśniesz "Nowy wątek" to rozpoczniesz na forum nową rozmowę :))))) Witaj:))))
Witam mam na imie Jolanta
w poszukiwaniu przepisu na krokieciki wpadłam na wasza stronke , zachwycił mnie tort Barbie więc postanowiłam sie zarejestrowac mysle ze zagoszczę tu na troche dłuzej
witaj i baw się razem z nami
a co do krokietów to tu coś znajdziesz http://wielkiezarcie.com/szukaj.php?key=krokiety&szukaj=Szukaj
witaj i gotuj z nami
Witaj Jolanto.Miło jak rodzina sie powiększa. a my jesteśmy rodziną WŻ.
Witaj...
...
Janek
jak fajnie
już Was lubię
na tym ma to plegac aby sie lubiec:)
Witaj !
witaj serdecznie
witaj!
powiedzcie mi jak pisze kolejny post w temacie to naciskam odpowiedz czy nowy watek ??
bo cos nie tak wyszło ja z pózniejsza godzina jestem przed tymi co pisali wcześniej
Jeśli wypowiadasz się w istniejącym już wątku, naciskasz "Odpowiedz".
Jeśli naciśniesz "Nowy wątek" to rozpoczniesz na forum nową rozmowę :)))))
Witaj:))))
dzięki till
WITAJ
Terwila
Witaj serdecznie!
Witaj wsrod nas ;)
witaj ::)))
Witaj też jestem tu nowa i tak samo ciepluchno mnie przyjęli jak Ciebie... Miłego pobytu na forum
Witaj Jola !!!
Witaj wśród żarłoków.
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!