Mam do was pytanko bo juz sama nie wiem jutro jest Dzień Nauczyciela tak ma moja córka zaznaczone w książce szkolnej a w kalendarzu mamy dzień nauczyciela wpisany na 14 października a w książce jest to dzień edukacji. Może ktoś mi podpowie na kiedy moją córka ma zanieść kwiatka bo ja juz sama nie wiem,Może są w naszym gronie nauczycielki one napewno wiedzą najlepiej.
Mam do was pytanko bo juz sama nie wiem jutro jest Dzień Nauczyciela tak ma moja córka zaznaczone w książce szkolnej a w kalendarzu mamy dzień nauczyciela wpisany na 14 października a w książce jest to dzień edukacji. Może ktoś mi podpowie na kiedy moją córka ma zanieść kwiatka bo ja juz sama nie wiem,Może są w naszym gronie nauczycielki one napewno wiedzą najlepiej.
Dzień Edukacji Narodowej jest NA PEWNO 14 października :) Pozdrawiam
Dokładnie, Dzień Nauczyciela to obecnie Dzień Edukacji Narodowej - przypada 14 października
5.10. to data światowego Dnia Nauczyciela. U na stego nie obchodzimy i mało kto zna tę datę. Polscy nauczyciele świętują 14 października.
tak to dzień nauczyciela lale w polsce świętujemy Dzień edukacji 14.10
dziękuję wszystkim za odpowiedź
mnie sie zdaje ze Dzień Nauczyciela jest 14 pażdziernika. Pozdrawiam i zapraszam na moj temat "potrzebne przepisy"
14 jest napewno,ale przewaznie obchodzą w piątek..
co tz "potrzebne przepisy" i jakie? i do czego?
już widzę ten watek...