Dawno nie jadłam takiego smacznego domowego obiadu na wycieczce szkolnej, jaki mozna dostać w Klubie Garnizonowym (koło Domu Turysty). Obiad dwudaniowy z kompotem za 13 zł, wszystko świeże, smaczne.Super szczawiowa!
Wydaje mi się, że jednak od drugiej strony, prawej, (Kopernik z lewej), stojąc z wycieczką na wprost frontu Domu Turysty. Mogę się mylić, będąc szmat kawałka dalej
Czy znacie jeszcze jakieś miejsca, w których można tanio zjeść w Krakowie? Mój szanowny małżonek za tydzień rozpoczyna tu studia podyplomowe i na weekendy przenosi się do Krakowa - coś jeść musi...sporo zapłaci za dojazdy i noclegi więc szukam coś niedrogiego do jedzenia .
Iwonka, przenieś ten wątek na rozmowy wolne i frywolne, tam prędzej jakaś dobra dusza go zauważy. A póki co, to pitraś meżowi do słoików, taka jak ja mojej studentce . Pozdrówki :)
Dawno nie jadłam takiego smacznego domowego obiadu na wycieczce szkolnej, jaki mozna dostać w Klubie Garnizonowym (koło Domu Turysty). Obiad dwudaniowy z kompotem za 13 zł, wszystko świeże, smaczne.Super szczawiowa!
Od strony Kopernika czy z drugiej strony Domu Turysty, bo nie kojarzę za bardzo???
Wydaje mi się, że jednak od drugiej strony, prawej, (Kopernik z lewej), stojąc z wycieczką na wprost frontu Domu Turysty. Mogę się mylić, będąc szmat kawałka dalej
Iwonka, przenieś ten wątek na rozmowy wolne i frywolne, tam prędzej jakaś dobra dusza go zauważy. A póki co, to pitraś meżowi do słoików, taka jak ja mojej studentce . Pozdrówki :)
Bar na Dolnych Młynach!! Bardzo dobre i tanie !!! Codziennie tłumy zwłaszcza w porze obiadowej!
Tak jest: jezeli frontem do domu turysty, to garnizonowy po prawej stronie :)
Budynek Garnizonu stoi na rogu Zyblikiewicza i Wersteplatte