Zrób grzybki na zimę. Ugotuj w posolonej wodzie i odcedz, a nastepnie włóz do pojemników lub woreczków i do zamrazarki. W zimie na obiadek jak znalazł. Potem tylko dołozysz cebulke, tłuszcz i na koniec smietanę. SMACZNEGO
A wszystkie grzybki zamarnowałaś? Sadziłam, ze część grzybków Ci zostało i nie wiesz co z nimi zrobić. Zastanawiam sie jak by smakowały zamarnowane grzybki i potem zagotowane. Moze smak byłby ciekawy? Tylko doswiadczenia prowadza do ciekawych przepisów. Ludzie jedza miód z cebulą. To czemu nie zagotowac zamarnowane grzybki? ABA
kOCHANI, mam sporo grzybkow w oleju i occie, z tym ze olej dominuje
i nie wiem co moglabym z nich zrobic! jakas salatke? lub cos innego?
Dzieki Kaska
Zrób grzybki na zimę. Ugotuj w posolonej wodzie i odcedz, a nastepnie włóz do pojemników lub woreczków i do zamrazarki.
W zimie na obiadek jak znalazł. Potem tylko dołozysz cebulke, tłuszcz i na koniec smietanę.
SMACZNEGO
Gotowac pomimo ze sa marynowane?
A wszystkie grzybki zamarnowałaś?
ABA
Sadziłam, ze część grzybków Ci zostało i nie wiesz co z nimi zrobić.
Zastanawiam sie jak by smakowały zamarnowane grzybki i potem zagotowane.
Moze smak byłby ciekawy? Tylko doswiadczenia prowadza do ciekawych przepisów.
Ludzie jedza miód z cebulą. To czemu nie zagotowac zamarnowane grzybki?
Do salatki: kartofle,cebula,marchew, pokrojone w kostke grzybki marynowane, wymieszane wszystko z majonezem albo jeszcze lepiej z sosem tatarskim.