Forum

Pomysł czy Problem?

Przepisy Sweetya

• Autor: Malena Data: 2007-10-10 17:26:38

Jesli ktos ma ochote lub potrzebe odzyskania lub wydrukowania jej przepisow to moze sprobowac szukac ich tak jak naszych skasowanych przez awarie.

• Autor: ANUTSCHKA Data: 2007-10-10 19:24:42

Wiesz Malenko, a u mnie jest coś dziwnego.. w googlowych kopiach przepisów Sweetki jest liczba 19.006 przepisów (!) na jej byłej stronie i wieeeeeeeeeelka przepisów innych użytkowników!!! Zaglądałam, w niektórych nawet komentarza Agi nie ma więc co to ma z nią wspólnego? Czyżby zemsta Sweetki??Co to za tajemnica Twierdzy WZ???? Może ktoś wie????

• Autor: till Data: 2007-10-10 19:34:51

Bo to trzeba wchodzić w kopię konkretnego przepisu, a nie w listę przepisów użytkownika:)))))

• Autor: ANUTSCHKA Data: 2007-10-10 19:55:38

dziękować till jak "niewiemco" :)))) pozdrówka. anka.

• Autor: jamajka Data: 2007-10-10 19:43:18

Ja właśnie w ten sposób parę przekopiowałam sobie do worda ;-) Jeśli ktoś by chciał chętnie pomogę w szukaniu. POZDRAWIAM!

• Autor: aloiram Data: 2007-10-10 19:58:24

w google, wrzucam S..., później otwieram kopię strony wszystkich przepisów tego użytkownika, a klikając dalej pojawiają mi się dosłownie wszystkie przepisy danej kategorii. Co robię nie tak??

• Autor: till Data: 2007-10-10 20:03:50

Musisz szukać konkretnego przepisu tj. znać jego tytuł, a potem wejść w kopię.

• Autor: aloiram Data: 2007-10-10 20:07:14

Juz dzoszłam do tego, dzięki.

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2007-10-10 22:03:17

Dlaczego w moich googlach nie ma wogole slowa kopia a kiedys bylo? Mam tylko tak http://www.google.pl/ i tam nigdzie nie pisze kopia albo ja jestem slepa bu.....

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2007-10-10 22:03:17

Moze ktos bedzie umial mi pomoc.Z gory dziekuje za jakiekolwiek wskazowki

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2007-10-10 22:10:34

Buu ...narobilam zamieszania juz mam ale nie pamietam jak sie przepisy Sweetyi nazywaly choc korzystalam z niektorych a teraz jak naciskam kopia to mi pokazuje wszystkie przepisy jakie sa na WZ a nie przepisy Sweetyi.Jak mam znalezc same tytuly jej przepisow?Moze ktos wie?

• Autor: Natka64 Data: 2007-10-10 22:41:08

site:wielkiezarcie.com Sweetya przepis

• Autor: meg30 Data: 2007-10-11 09:46:30

zrobiłam tak jak radzicie i nic się nie pokazało.
    Ale w przepisie na którym szczególnie mi zależało występował krem ganache. Wpisałam w googla i przepis się znalazł. Potem tylko kopia i mam go u siebie
    A swoją droga trochę dziwi mnie postępowanie Sweety po tym co tu wyczytałam na forum
    Udanych poszukiwań

• Autor: kasiag-01 Data: 2007-10-11 10:03:26

To skoro nie znam nazwy przepisu to nie mam szans go znaleśc?????
    zrobiłam tak jak napisałyscie, widze przepisy uzytkownika Sweetya i ile jest w poszczególnej kategori ale po wejściu  w nie widze przepisy wszystkich uzytkowników.

• Autor: jasia Data: 2007-10-14 23:26:45

• Autor: Sweetya Data: 2007-10-11 10:22:43

ponieważ widzę ,że narobił sie niezły bałagan-postanowiłam się dziś zalogować tylko po to-aby wyjaśnić sprawę moich przepisów.
    Kochani to nie jest tak,że ja nie chcę się nimi z Wami dzielić-gdyby tak było nigdy bym ich tu nie umieściła przecież.
    Aloraim(przepraszam jeśli źle napisałam nicka)-usunęłam przepisy stąd co nie znaczy ,że nikt nie ma prawa ich używać-pewnie ,że każdy może,no może poza osobami przez które odeszłam z WŻ-i dlatego nie chcę aby te przepisy były dla nich widoczne.
    Aby nie było więcej kłopotów podaję swój adres tutaj-a zainteresowanym podam adres gdzie znajdą moje przepisy.
    Nie zostawiłam namiarów na nie-bo uznałam że nie mam prawa reklamować tu swojej strony-chyba to logiczne.
    Na ataki pewnych śmieci na temat mojego odejścia-nie zamierzam odpowiadać -bo to tylko żałosne podrygi ...-tym bardziej ,że odpowiadają oni osobiście za kroki które podjęłam.
    Mój adres- Sweetya@interia.pl
    Przepraszam wszystkich w których uderzyło to bezpośrednio-a których bardzo cenie-
    ps.nie odzywałabym się już gdyby nie to co się tu dzieje-i prośby przyjaciół którzy prosili o to wyjaśnienie i adres-pozdrawiam

• Autor: miauka Data: 2007-10-11 11:21:05

zal mi jest, ze odeszlas i Twoje przepisy z Toba...
    jednak Twoje nazywanie kogolwiek smieciem odbieram doslownie rowniez do siebie. Nie mam pojecia przez kogo odchodzisz wiec moge to tak odbierac. Natomiast samo odchodzenie z powodu kogolwiek wydaje mi  sie  hmmmm ... Mysle, ze  odchodzisz a przez sama siebie.

Znalazlam Twoja strone w necie, co mnie cieszy bo bardzo luie Twoje przepisy i mimo, ze odbieram "smieciowy atak" personalnie to i tak z nich bede korzystac za co Ci dziekuje.
    W sumie fajnie, ze ciagnie Cie cokolwiek do WZ .... bo chyba ciagnie skoro wiesz co tu sie dzieje

POzdrwaiam Cie Aga

• Autor: luckystar Data: 2007-10-11 15:16:59

Użytkownik Sweetya napisał w wiadomości:
    Na ataki pewnych śmieci na temat mojego odejścia-nie zamierzam
    > odpowiadać -bo to tylko żałosne podrygi ...-tym bardziej ,że odpowiadają oni
    > osobiście za kroki które podjęłam.

Hmmmm........ no coz ja osobiscie nie dawalabym az takiej wladzy nad moimi poczynaniami .....smieciom (?????) reszte po prostu

• Autor: mint Data: 2007-10-11 18:04:35

Witaj!
    A ja widzac Ciebie, pomyslalam, ze..............

Wiadomość 31 w wątku
    jako odpowiedź do 30
    Autor: Sweetya
    Temat: Odp: Dlaczego....ucieczkowicze zabieraja przepisy...
    Data: 2006-04-24 21:48:49
    nie popieram odchodzenia z dnia na dzień.W porządku jest gdy odchodząca osoba mówi,że odejdzie i daje np. tydzień na skopiowanie przepisów-zrobiłabym tak samo.
    Natomiast moje zdanie co do zostawiania swoich przepisów na stałe mimo odejścia -nie podoba mi się i chyba mam prawo do takiego poglądu...

- tak czy inaczej, pozdrawiam!

• Autor: luckystar Data: 2007-10-11 20:42:54

Mint, no nie .....nie wierze (????) czyzby jednak ..... ????? ............Hipokryzja ?????

Przejdź do pełnej wersji serwisu