te slotkosci to moj wyrob. w pracycodziennie musze robic takie ilosci lub wieksze. wadatej pracy jest to ze robiac takie ilosci niemasz ochoty na jedzenie.
Poniewaz oboje z krysia zagladamy na to forum (jest naprawde bardzo przyjemnie), wiec ja jako ten leniwy bardziej hulam sobie na krysi nicku. Kiedys nawet mialem wlasny ale juz nawet nie pamietam hasla. A wygodniej jest mi nie wylogowywac sie z krysi i logowac pod wlasnym nickiem zeby napisac jedna odpowiedz. Zreszta Janek objechal mnie juz za to. Postanowilem ze nie bede zakladal jeszcze raz konta a podpisywal pod kazdym postem, ktory napisze.
bardzo ladne fotki:)
Gosiu, dziekuje bardzo za spacer po pieknym Londynie ......bardzo ladne fotki :)))
Z nocnej strony to nie znam jeszcze Londynu ;)
A jesli chodzi o fotografie to jestes profesjonalistka! :)
Z przyjemnością sobie pooglądałam. Dziękuję za nocną, ale bezpieczną wycieczkę :-)
Ladne gosiu.
Wiesz ja tez sobie spacerowalem noca po londynie.
Chcesz zobaczyc?
Noca:
Za dnia:
Slodkie. Nie mmoglem sie powstrzymac.
Pozdawiam.
Fotki super a na koniec dostałam od rana ślinotoku co to za jedzonko?
te slotkosci to moj wyrob. w pracycodziennie musze robic takie ilosci lub wieksze. wadatej pracy jest to ze robiac takie ilosci niemasz ochoty na jedzenie.
Cos malo wiem o Tobie...mamusiu ;)))
Poniewaz oboje z krysia zagladamy na to forum (jest naprawde bardzo przyjemnie), wiec ja jako ten leniwy bardziej hulam sobie na krysi nicku. Kiedys nawet mialem wlasny ale juz nawet nie pamietam hasla.
A wygodniej jest mi nie wylogowywac sie z krysi i logowac pod wlasnym nickiem zeby napisac jedna odpowiedz.
Zreszta Janek objechal mnie juz za to.
Postanowilem ze nie bede zakladal jeszcze raz konta a podpisywal pod kazdym postem, ktory napisze.
Eryk
No to juz bardziej uczciwe tatusku ;)))
Fantastyczne ujęcia! Moje gratulacje.
cos pieknego musimy sie tam wybrac z mezem ,dzieki i pozdrawiam
Dzięki za super wycieczkę!!!!