wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i samych szczęśliwych i wspólnych chwil z okazji rocznicy, oby następne lata były jeszcze szczęsliwsze od poprzednich
Zdrowia,szczęścia,pomyślności i spełnienia marzeń-a ponieważ to podwójne święto to i wszystkiego życzę razy dwa.Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Janku,Twojej drugiej połówki i całej Twojej rodziny!!!
Wapniaku swieto masz ? no ja Cie sciskam z calej sily, zycze usmiechu, rozumu, usmiechu, opanowania, usmiechu..... heheheh :):):) Janek ja Ci zycze wszystkiego co najlepsze, i Twej nadwornej wiedzmie rowniez
Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu! Wszystkiego dobrego w dniu urodzin.
Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniem. Czekamy następnych z wielkim w sercu Wzruszeniem. Spełnienia chociaż jednego marzenia.
Janku, Ty wiesz ....;)) ja Ci tu nie bede przesylac zadnych kwiatkow i rabatkow :)) ja Ci po prostu zycze z calego serca wszystkiego co najlepsze !!!! Serdeczne rowniez zyczenia przesylam Twojej Nadwornej i Wam obojgu jeszcze raz - drogi rozami uslanej do kolejnych rocznic !!! maryla
Janku z okazji twojego podwójnego święta życzę ci Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach Były kryształowe łzy szczęścia, Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy Nie zakryły ciężkie chmury smutku, Abyś potrafił zajrzeć do Swej duszy I mógł odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie, Abyś w głuchej ciszy mógł odnaleść swoje myśli i marzenia, Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mógł Zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć czasami To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość, Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były sensem Twego zycia
Z okazji urodzin i rocznicy ślubu najlepsze życzenia dalszych wspólnych szczęśliwych lat

życzy piq
PS. Kwiaty dla małżonki, dla Ciebie to drugie......
Wiele szczęścia
Wszystkiego najlepszego
!!!:)
W dniu podwójnego święta-tylko szczęśliwych, radosnych dni ( o nocach-przez wrodzona skromność-nie wspomnę:)
Pozdrawiam Was oboje.
Basia
Wszystkiego najlepszego
100 lat i jeszcze trochę! :)
Podwojne Sto Sto Lat
Wszystkiego najlepszego.Dużo szczęścia w życiu i 100lat.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego !
Zdrowia,szczęścia,pomyślności i spełnienia marzeń-a ponieważ to podwójne święto to i wszystkiego życzę razy dwa.Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Janku,Twojej drugiej połówki i całej Twojej rodziny!!!
Wapniaku swieto masz ? no ja Cie sciskam z calej sily, zycze usmiechu, rozumu, usmiechu, opanowania, usmiechu..... heheheh :):):) Janek ja Ci zycze wszystkiego co najlepsze, i Twej nadwornej wiedzmie rowniez
Wszystkiego naj :)
Dla Janka i jego "Wiedzmy" wszystkiego co najlepsze wielu szczesliwych lat w zdrowiu i radosci. A Ty Wapniaku nie daj sie
Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu! Wszystkiego dobrego w dniu urodzin.
Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniem. Czekamy następnych z wielkim w sercu Wzruszeniem. Spełnienia chociaż jednego marzenia.
Andrzej
WSZYSTKIEGO
CO
NAJLEPSZE
X 2 życzy Tekla
Wszystkiego naj Janku
Wszystkiego naj ,naj .....
Janku, Ty wiesz ....;)) ja Ci tu nie bede przesylac zadnych kwiatkow i rabatkow :)) ja Ci po prostu zycze z calego serca wszystkiego co najlepsze !!!!
Serdeczne rowniez zyczenia przesylam Twojej Nadwornej i Wam obojgu jeszcze raz - drogi rozami uslanej do kolejnych rocznic !!! maryla
wszystkiego naj!!!oraz dalszego szczęścia w miłości!
Wszystkiego co najlepsze! Wam i Tobie życzę
Życzę samych radosnych,szcześliwych dni!Zdrówka,szczęścia oraz słoneczka na niebie i w serduszku-pozdrawiam-Kasia
Wszystkiego najlepszego
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia,
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku,
Abyś potrafił zajrzeć do Swej duszy
I mógł odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie,
Abyś w głuchej ciszy mógł odnaleść swoje myśli i marzenia,
Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mógł
Zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć czasami
To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość,
Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były sensem Twego zycia
Też gorzowianka Gosia
Wszystkiego najlepszego z okazji podwojnego swieta!!!!!!!!!
Wiele szczęśliwych dni
życzy Basia
dużo szczęścia
oraz wszelkiej pomyślności na dalszej drodze życia
życzy - rosa
Wszystkim dziękujemy, wraz z Żoną za życzenia.
... wracamy do stołu i szampana...
Żona od siebie dziękuje dodatkowo
Janek
Jeszcze ja . Trochę póżno ale lepiej póżno niż wcale . Moc najserdeczniejszych życzeń i spełnienia wspólnych marzeń . STO LAT STO LAT !!!
Wszystkiego najlepszego Janeczku Cmoka dużego dla Was
Wszystkiego co się szczęściem zwie!

w miłości bądzcie zawsze młodzi.
ABA
Ja też Wam życzę wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia (szczególnie by móc się cieszyć pyszną kuchnią). Ucałowania
-Iza
Sto lat w zdrowi i szczęściu.