Hehehe....dziewczyna się napracowała a wy nie doceniacie!!!.Wiecie ile pracy pochłania takie kopiuj-wklej???. Wiecie,nie rozumiem takich ludzi-nawet gdyby nikt jej nie przyłapał na tej kradzieży przepisów to jaka to dla niej satysfakcja???Ludzie zachwycaliby się przepisami których nie przyrządzała,nie smakowała i nie fotografowała....wątpliwa przyjemność.Jeszcze na dodatek spryciula jest z mojego miasta. Zdjęcie w profilu pewnie też nie jej.
Najbardziej to mnie zdenwrwowało, że skopiowała przepis Czerkoladki145 Jak można byc tak bezczelnym? Wspaniali ludzie dzielą się swoimi przepisami, a ktoś je im kradnie... Rozumiem, ze ktoś może wkleić tutaj przepis z gazety, czy starej książki kucharskiej, jeżeli warto się nim podzielić. Ale przecież TRZEBA zaznaczyć, że przepis nie jest własny. To, co robi Irma70 jest po prostu smutne...
A nie pomyślałaś, że jako nowa zamiast w ulubione po prostu dodała przepis do swojego profilu? Może zanim podpalicie pod nią stos, zwróćcie się do moederatorów, niech wyjasnią. A dopiero potem na stos, na stos ..................
Niestety Miauko, tym razem to pachnie "starocia" jesli wiesz o co chodzi ..... jest to ktos kto zalogowal sie wczoraj tylko po to zeby narobic brudu :(( Tak ja to widze, zerknij w ustawienia to zobaczysz ....
Marylko zalogowala sie wczoraj i moze wlasnie nie rozumie o co tu chodzi. Moze pozapisywala sobie przepisy...... nie wie ze sa udostepnione.... no nie wiem :(
W ciągu jednego dnia zamieściła 28 przepisów - kradzionych !!!!!!!
zdolna bestia haha,
Niech "wyzsza instancja" sie tym zajmie.
brak słów poprostu, nawet przepis czekoladki145 ze strony WŻ spisała i możliwe że nie tylko ten
Hehehe....dziewczyna się napracowała a wy nie doceniacie!!!
.Wiecie ile pracy pochłania takie kopiuj-wklej???
.
.
Wiecie,nie rozumiem takich ludzi-nawet gdyby nikt jej nie przyłapał na tej kradzieży przepisów to jaka to dla niej satysfakcja???Ludzie zachwycaliby się przepisami których nie przyrządzała,nie smakowała i nie fotografowała....wątpliwa przyjemność.Jeszcze na dodatek spryciula jest z mojego miasta
Zdjęcie w profilu pewnie też nie jej.
Mońcia, a czemu nie zdradziłaś w ustawieniach, że jesteś z mojego miasta? :-) Witaj Szczecinianko :-)))
smakosiu,ależ kiedyś Ci już o tym mówiłam droga mieszkanko osiedla Książąt Pomorskich
.Skąd bym wiedziała gdzie mieszkasz???Pozdrawiam ciepluśko!!!
O ja skleroza! Ale mi wstyd :-( Ja też pozdrawiam :-)
Najbardziej to mnie zdenwrwowało, że skopiowała przepis Czerkoladki145
Jak można byc tak bezczelnym? Wspaniali ludzie dzielą się swoimi przepisami, a ktoś je im kradnie...
Rozumiem, ze ktoś może wkleić tutaj przepis z gazety, czy starej książki kucharskiej, jeżeli warto się nim podzielić. Ale przecież TRZEBA zaznaczyć, że przepis nie jest własny. To, co robi Irma70 jest po prostu smutne...
A nie pomyślałaś, że jako nowa zamiast w ulubione po prostu dodała przepis do swojego profilu? Może zanim podpalicie pod nią stos, zwróćcie się do moederatorów, niech wyjasnią. A dopiero potem na stos, na stos ..................
kurcze dziewczyny a moze to jest znowu jakies wielkie nieporozumienie ...
Niestety Miauko, tym razem to pachnie "starocia" jesli wiesz o co chodzi ..... jest to ktos kto zalogowal sie wczoraj tylko po to zeby narobic brudu :(( Tak ja to widze, zerknij w ustawienia to zobaczysz ....
Marylko zalogowala sie wczoraj i moze wlasnie nie rozumie o co tu chodzi. Moze pozapisywala sobie przepisy...... nie wie ze sa udostepnione.... no nie wiem :(
Myśle tak samo,jak dla mnie to trol który przyszedł sie dokarmić na naszych kłótniach.