mam takie pytanko, czy istniała by taka możliwość aby można było wyszukiwać przepisy po ilości komentarzy?? bez względu na to jak są oceniane tylko im więcej tym wyżej, a nie tylko alfabetycznie??
A po co to komu? Już Janek kiedyś pisał o mnożących się jak grzyby po deszczu komentarzach typu: "Ale fajny przepis, chyba zrobię" albo "Smakowitości, dodaję do ulubionych" - nie ma toto wartości merytorycznej, choć sympatyczne jest i jak tu cokolwiek oceniać po ilości komentarzy, hm... Resztę proszę sobie dopowiedzieć.
Milenko, dobre byłoby klasyfikowanie przepisów ale może(?) wg ilości czytań. Niby tak ale jest, małe "ale", ponieważ trzeba byłoby wliczać otwarcie na czas czytania minimum, biorąc potrzebny rzeczywisty (wyliczenie czasu ?!) czas czytania. czyli przyjąć dla krótkiego np. 5 min; średnio długiego 8 ...10 itd. Znów problem: łatwiejszy czyta się szybciej, trudniejszy dłużej ... Taki podział byłby bardziej miarodajny.Też tylko ... może. Do tego trzeba uwzględnić poprawki do istniejącego juz programu, z nie naszego portfela ;-))) Chociaż może nie mam racji co do problemów technicznych. Janek
No tak, ilości czytań tylko w jakim okresie...bo przecież ten, (wcale nie musi być taki ciekawy) z 2003 roku może mieć wiecej niż z 2006 (dużo ciekawszy ale lata istnienia robią swoje. Janek
ja uwazam ze nie !!!! jesli jestes na wz -- i beda ulatwienia co do ilosci ogladniec lub komentarzy to nie zmusi cie do grzebania w przepisach :) a tu sie zaczyna rzeka :) mozna plywac po niej i ogladac kazde niespotykane przepisy ktore cie natchna na gotowanie nie tego co szukasz tylko czegos innego:) pozdr... :)
mam takie pytanko, czy istniała by taka możliwość aby można było wyszukiwać przepisy po ilości komentarzy??
bez względu na to jak są oceniane tylko im więcej tym wyżej,
a nie tylko alfabetycznie??
......A moderatora zamurowało. I wcale nie ma się co dziwić...
moderatorem nie jestem, ale raczej nie ma takiej możliwości
A po co to komu? Już Janek kiedyś pisał o mnożących się jak grzyby po deszczu komentarzach typu: "Ale fajny przepis, chyba zrobię" albo "Smakowitości, dodaję do ulubionych" - nie ma toto wartości merytorycznej, choć sympatyczne jest i jak tu cokolwiek oceniać po ilości komentarzy, hm... Resztę proszę sobie dopowiedzieć.
Wkn
Milenko, dobre byłoby klasyfikowanie przepisów ale może(?) wg ilości czytań.
Niby tak ale jest, małe "ale", ponieważ trzeba byłoby wliczać otwarcie na czas czytania minimum, biorąc potrzebny rzeczywisty (wyliczenie czasu ?!) czas czytania. czyli przyjąć dla krótkiego np. 5 min; średnio długiego 8 ...10 itd.
Znów problem: łatwiejszy czyta się szybciej, trudniejszy dłużej ...
Taki podział byłby bardziej miarodajny.Też tylko ... może.
Do tego trzeba uwzględnić poprawki do istniejącego juz programu, z nie naszego portfela ;-)))
Chociaż może nie mam racji co do problemów technicznych.
Janek
No tak, ilości czytań tylko w jakim okresie...bo przecież ten, (wcale nie musi być taki ciekawy) z 2003 roku może mieć wiecej niż z 2006 (dużo ciekawszy ale lata istnienia robią swoje.
Janek
ja uwazam ze nie !!!! jesli jestes na wz -- i beda ulatwienia co do ilosci ogladniec lub komentarzy to nie zmusi cie do grzebania w przepisach :) a tu sie zaczyna rzeka :) mozna plywac po niej i ogladac kazde niespotykane przepisy ktore cie natchna na gotowanie nie tego co szukasz tylko czegos innego:) pozdr... :)