Od ponad trzech miesiecy nie moge pozbyc sie kaszlu. Bylam u laryngologa, na tomografii zatok, zrobiono mi wszystkie testy na alergie.. i nic... kaszel jednak jest nadal i takie niekonczace sie, lykanie ... Po ostatniej wizycie u lekarza dostalam kortizon w sprayu, do inhalacji... ale on tez mi nie pomaga :( Zastanawiam sie nad pojsciem do lekarza alternatywnego, jak myslicie, mam szanse wyzdrowiec??? Zakaszlana Glumanda
Ewo, przez te 3 tygodnie czekanie na nalewke to Glumandzia nam sie moze wykonczyc. Oczywiscie, ze idz do Heilpraktikerin Glumanda. Odloz ten kortyzol...Dorota moze Ty masz na nia wiekszy wplyw:)
ja tez jestem przeciwnikiem kortyzolu, Glumandziu zdecydowanie idz do lekarza alternatywnego. Sama walcze w tej chwili z silnym przeziebieniem, ale jak narazie tylko metodami domowymi .... bo coz mi da lekarz nastepny antybiotyk ???
hehe bahus jak to jest leczenia kaca przez homeopatię........to ja powiem tyle , czasem się leczylam homeopatycznie , szczególnie gdy byłam w ciązy i pomagało , teraz to czasem dziecią kupuję leki homeopatyczne i ogólnie jestem zadowolona , moje zdanie jest takie , że powinnas spróbować , napewno to nie zaszkodzi :) pozdrawiam
Hej, narazie wszystkim Wam dziekuje za odzew.. a bahusowi, szczegolnie... chyba sie schleje.... to on mi potem pomoze, jak z tym kacem postepowac :D hihi
oj Glumandziu ja slaba alternatywna doktorka jestem ale pamietam jak mnie torturowala mlekiem z miodem i maslem oraz czosnkiem- pomagalo, a tato mnie rowniez torturowal syropem z cebuli - rowniez pomagalo, natomiast dziadek mnie torturowal cytryna z miodem - no mniej pomagalo..... zastanawiam sie czym mnie babcia torturowala, chyba byla jedyna nie torturajaca :):):)
Ja ubiegłej jesieni miałam bardzo silne zapalenie zatok. Antybiotyki róznorodne, brane przez 1,5 miesiąca niewiele pomagały. Wtedy zdecydowałam się na leczenie homeopatyczne. Brałam "EUPHORBIUM" firmy Hell. I to wreszcie pomogło. Wiem, że w zależności od schorzenia, firma ta produkuje różne specyfiki. http://www.zymellapharma.com/dr_reckeweg/index.php?page=produkt&id=60 W tym linku podaję kolejnego producenta leków homeopatycznych. Przeciw kaszlowi są krople "R 9". Ja też używałam specyfików tej firmy. Nie są one powszechnie dostępne w każdej aptece (przynajmniej w moim mieście), ale można kupic w aptekach internetowych (najlepszą ofertę miała apteka Izis w Białymstoku). Po moich ubiegłorocznych doświadczeniach, przekonałam się do leków homeopatycznych. Gdy wcześniej ktoś mi mówił o nich, to uśmiechałam się pod wąsem. Teraz sama polecam. Powodzenia w zwalczaniu choroby Glumando.
mi tez to pomoglo... i teraz jak mam katar( zatoki) to tylko to...ale to zalezy pewnie od organizmu...polecilam to tez mojej znajomej... ktora z obawami do tego podchodzila... ale mowila ze jej wszystko ladnie oczyscilo...wiec.
sprobowac nie zaszkodzi... moja znajoma byla u homeopaty...to mowi ze taki wywiad jej zrobillll ze hej, potem dal jej jeden lek... i pomoglo... na 2-3 lata... tylko sama wizyta byla dosc droga.trzymaj sie.
Od ponad trzech miesiecy nie moge pozbyc sie kaszlu.
Bylam u laryngologa, na tomografii zatok, zrobiono mi wszystkie testy na alergie.. i nic...
kaszel jednak jest nadal i takie niekonczace sie, lykanie ...
Po ostatniej wizycie u lekarza dostalam kortizon w sprayu, do inhalacji... ale on tez mi nie pomaga :(
Zastanawiam sie nad pojsciem do lekarza alternatywnego, jak myslicie, mam szanse wyzdrowiec???
Zakaszlana Glumanda
Propolis zalać spirytusem, na 3 tygodnie w ciemne miejsce, a potem po kilka kropli na kielonek mleka. Działa.
Ewo, przez te 3 tygodnie czekanie na nalewke to Glumandzia nam sie moze wykonczyc. Oczywiscie, ze idz do Heilpraktikerin Glumanda. Odloz ten kortyzol...Dorota moze Ty masz na nia wiekszy wplyw:)
ja tez jestem przeciwnikiem kortyzolu, Glumandziu zdecydowanie idz do lekarza alternatywnego. Sama walcze w tej chwili z silnym przeziebieniem, ale jak narazie tylko metodami domowymi .... bo coz mi da lekarz nastepny antybiotyk ???
Niewiele Ci pomogę bo ja homeopatycznie leczę tylko kaca...
Bahus
hehe bahus jak to jest leczenia kaca przez homeopatię........to ja powiem tyle , czasem się leczylam homeopatycznie , szczególnie gdy byłam w ciązy i pomagało , teraz to czasem dziecią kupuję leki homeopatyczne i ogólnie jestem zadowolona , moje zdanie jest takie , że powinnas spróbować , napewno to nie zaszkodzi :) pozdrawiam
Bahus, ty to masz styl.....!!!
jasia
Hej, narazie wszystkim Wam dziekuje za odzew.. a bahusowi, szczegolnie... chyba sie schleje.... to on mi potem pomoze, jak z tym kacem postepowac :D hihi
oj Glumandziu ja slaba alternatywna doktorka jestem ale pamietam jak mnie torturowala mlekiem z miodem i maslem oraz czosnkiem- pomagalo, a tato mnie rowniez torturowal syropem z cebuli - rowniez pomagalo, natomiast dziadek mnie torturowal cytryna z miodem - no mniej pomagalo..... zastanawiam sie czym mnie babcia torturowala, chyba byla jedyna nie torturajaca :):):)
wracaj do zdrowia
Ja ubiegłej jesieni miałam bardzo silne zapalenie zatok. Antybiotyki róznorodne, brane przez 1,5 miesiąca niewiele pomagały. Wtedy zdecydowałam się na leczenie homeopatyczne. Brałam "EUPHORBIUM" firmy Hell. I to wreszcie pomogło. Wiem, że w zależności od schorzenia, firma ta produkuje różne specyfiki. http://www.zymellapharma.com/dr_reckeweg/index.php?page=produkt&id=60
W tym linku podaję kolejnego producenta leków homeopatycznych. Przeciw kaszlowi są krople "R 9". Ja też używałam specyfików tej firmy. Nie są one powszechnie dostępne w każdej aptece (przynajmniej w moim mieście), ale można kupic w aptekach internetowych (najlepszą ofertę miała apteka Izis w Białymstoku).
Po moich ubiegłorocznych doświadczeniach, przekonałam się do leków homeopatycznych. Gdy wcześniej ktoś mi mówił o nich, to uśmiechałam się pod wąsem. Teraz sama polecam.
Powodzenia w zwalczaniu choroby Glumando.
mi tez to pomoglo... i teraz jak mam katar( zatoki) to tylko to...ale to zalezy pewnie od organizmu...polecilam to tez mojej znajomej... ktora z obawami do tego podchodzila... ale mowila ze jej wszystko ladnie oczyscilo...wiec.
Glumando, odezwij się do mnie na maila. Do ustalenia właściwego leku potrzeba więcej informacji.
Ok, dziekuje, lecz poznym wieczorem lub jutro , bo za godzine mam odwiedziny :) dzieki seredczne! :) :*
sprobowac nie zaszkodzi... moja znajoma byla u homeopaty...to mowi ze taki wywiad jej zrobillll ze hej, potem dal jej jeden lek... i pomoglo... na 2-3 lata... tylko sama wizyta byla dosc droga.trzymaj sie.