Witajcie to chyba nawet moje...... pierwsze powitanie, bo już nie pamiętam czy wcześniej zachowałem się tak jak powinienem. Powracam po długiej rozłące i mam nadzieję ze już teraz będę z wami do..................kąd się da!!! Miło mi będzie znowu dzielić się z wami tym wszystkim czym tutaj można, a jest tego sporo. WITAJCIE !!!! Pozdrawiam serdecznie. tex55
Tex witaj serdecznie :)) Wczesniej nie mialam przyjemnosci ...... ale teraz mam nadzieje, ze uda mi sie zalapac na bezposredni kontakt, tym bardziej, ze nic tylko uszy puchly od samych superlatyw pod Twoim adresem i tego ciaglego liczenia dni "kiedy Tex wroci" ;)))) maryla
Witaj!!! Wstaw proszę kilka przepisów,męskie przepisy są takie... po prostu lubię czytać co mężczyżni gotują.Czasem nawet korzystam z tych przepisów. pozdrawiam Basia
Witajcie to chyba nawet moje...... pierwsze powitanie, bo już nie pamiętam czy wcześniej zachowałem się tak jak powinienem. Powracam po długiej rozłące i mam nadzieję ze już teraz będę z wami do..................kąd się da!!! Miło mi będzie znowu dzielić się z wami tym wszystkim czym tutaj można, a jest tego sporo. WITAJCIE !!!! Pozdrawiam serdecznie. tex55
Witaj ponownie!
Witaj i gotuj razem z nami.
Witaj tex miło ze znów jesteś z nami pozdrawiam
Witaj tex!
Witaj tex55, .
Życzę sukcesów w gotowaniu.
Super że znowu wróciłeś !!!!!!
Fajnie ze znow jestes!
Witaj. No wreszcie jestes. juz nam Ciebie brakowalo ;-))))
Heyaah!! Wszystkiego Najżarłocznego!!! pozdrawiam. Ania :))
Gotuj nam i z nami !!!
Tex witaj serdecznie :)) Wczesniej nie mialam przyjemnosci ...... ale teraz mam nadzieje, ze uda mi sie zalapac na bezposredni kontakt, tym bardziej, ze nic tylko uszy puchly od samych superlatyw pod Twoim adresem i tego ciaglego liczenia dni "kiedy Tex wroci" ;)))) maryla
Eloł eloł eloł:)
witaj,
Witaj!!!
Wstaw proszę kilka przepisów,męskie przepisy są takie... po prostu lubię czytać co mężczyżni gotują.Czasem nawet korzystam z tych przepisów.
pozdrawiam Basia
witaj , witaj i zostań do końca......
witam serdecznie
Witaj ponownie ....................
Witaj!!!!!!!!!!!!!!1
witam i pozdrawiam serdecznie:-)
Witaj po przerwie.