Na stronach WŻ jestem już jakiś czas, ale byłam tak "zachłyśnięta" tą stroną, przepisami itp. że niedoczytałam i niedopatzyłam, ze jest POWITALNIA. Naprawiam to: WITAM wszystkich :-))
Witaj serdecznie tak prawde mowiac ja nie pamietam czy sie przywitalam ,jestem juz od pewnego czasu juz mam pare swoich przepisow ale bylam tak zaszokowana ta strona tak jak ty ze naprawde nie wiem .Jak sie nie przywitalam to teraz to robie i dziekuje za przepisy sa wspaniale Renata
Witaj!!! Staraj sie czytać forum,tam się dużo dzieje,co pewnie zauważyłaś.Wszak nie tylko samym jedzeniem człowiek żyje.Może to nie całkiem po polsku,ale mam nadzieję zrozumiałe.
Na stronach WŻ jestem już jakiś czas, ale byłam tak "zachłyśnięta" tą stroną, przepisami itp. że niedoczytałam i niedopatzyłam, ze jest POWITALNIA. Naprawiam to: WITAM wszystkich :-))
Witaj serdecznie tak prawde mowiac ja nie pamietam czy sie przywitalam ,jestem juz od pewnego czasu juz mam pare swoich przepisow ale bylam tak zaszokowana ta strona tak jak ty ze naprawde nie wiem .Jak sie nie przywitalam to teraz to robie i dziekuje za przepisy sa wspaniale Renata
hej jak to milo sie przywitac z calkiem nowymi a jeszcze milej ze "starszakami"
WITAM . Baw się dobrze.
Jestem jak Ty spóznialską , też dzisiaj się witałam .Myślę , że obydwie dobrze się czujemy wsród żarloczków i tak pozostanie .
Witaj!!!
Staraj sie czytać forum,tam się dużo dzieje,co pewnie zauważyłaś.Wszak nie tylko samym jedzeniem człowiek żyje.Może to nie całkiem po polsku,ale mam nadzieję zrozumiałe.
witaj
i baw sie dobrze
Witam serdecznie!
Witaj serdecznie!
Witaj, witaj i baw się tu smacznie i miło
Ja "przywitałam sie" wieki całe po zalogowaiu, ale nikomu to nie przeszkadzało :)))))
Witaj
witam serdecznie
Ja równiez witam ;-)
Witaj...
...
Janek
Witaj wśród Żarłoków.