"Z przykrością informujemy, że po awarii serwera z przyczyn niezależnych od autorów strony, doszło do utraty danych z kilku ostatnich miesięcy. Zdajemy sobie sprawę, że została zaprzepaszczona praca wielu osób włożona w rozwijanie treści portalu, jednak liczymy na to, że nie zniechęci to Państwa do dalszego odwiedzania Wielkiego Żarcia. Uszkodzeniu uległa część bazy danych użytkowników, więc moga nastąpić problemy z zalogowaniem z powodu nieaktualnych haseł, a konta zakładane w ostatnich miesiącach mogą nie instnieć i wymagać ponownego założenia. Za wszelkie powstałe utrudnienia przepraszamy."
taki jest wpis na pierwszym miejscu na naszej stronie glownej. Zdaje sie, ze nieaktualny juz :) milo by bylo aby powstal bardziej aktualny zaczynajacy sie moze od slow " z radosia informujemy..." no ze serwer juz jest, i ze to nasze "dzielo" i ze juz jest dobrze a nie przykro. :)
U mnie dzisiaj strona startowa WŻ też wygląda inaczej. Nie ma całej lewej części strony. Jest tylko to co dotychczas było w prawej częśći tzn. "ostatnio na forum, "ostatnie komentarze", "najnowsze przepisy" i "ostatnie artykuły.
Użytkownik miauka napisał w wiadomości: > " > nie przykro. :)Wiec wzywam Pampasa i WKN: "do dziela" ! :):):)
Ja tam już daaaawno napisałam radosną nowinę. I tak co tydzień pytam Pampasa "Kiedy zamieścisz?!". Więc proszę mu w łeb patelnią dać, bo ja się do winy nie przyznaję hre hre hre
biedna zapomniana Wkn, której nikt we własnym domu nie słucha
poza tym w stanie przedzawałowym, bo strona głowna chyba jeszcze gorzej niż zwykle wygląda hihihi (ratunku!)
Ja mam pare patelni, ktore moglabym poswiecic na ten szczytny cel :)) ale obawiam sie ze mam za maly zasieg :(( A powaznie to mysle, ze jak teraz ta strona glowna jest taka "naga" to chyba sie Pampas zmobilizuje :))))
Podskoczyłbyś do tago Gdańska, wziął Pampasa na piwko, pogadalibyście, może ktoś go bije w domu i nie może chłopisko się pozbierać (ostatnio Gdańczczanki są agresywne jak donosi prasa), a ty nic tylko biedaka jeszcze dobijasz żarcikami. Ważniak jakiś taki jesteś, masz 120 kg żywej wagi, ślubna 60...i "gieroj". Popatrz na Pampasa...toż to chudzina... Janek
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Ale strona główna jest nadal śliczna....Bahus
hmmmmm.... A mnie sie strona głowna nie podoba , jak dla mnie jest zbyt goła i jakas taka geometryczna ...... Ale wiem ze na temat gustów sie nie dyskutuje .Świetnie jak coś sie zmienia .........ale na lepsze . to tylko taka moja malutka skromna opinia
Użytkownik miauka napisał w wiadomości: > wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:P Nie wiem coś Ty w końcu jes't Czyś ty kocur, czyś ty pies ... Aha, już wiem, tyś jes't, Wściekus Koto-Pies ...
Bardzo proszę nie czepiać się Pampasa, który dwoi się, troi i czworzy (w szczególności ostatnio) aby WŻ było jeszcze piękniejsze i bardziej "sprawne". A strona główna tak naprawdę jest śliczna !!!!!! To dogmat....ZROZUMIANO?....D O G M A T !!!!!!! Bahus
Bahusie, ja wiem ,ze Twoje poczucie humoru i slowa jest jakby poza znaczeniem i humoru i znaczeniem slowa, niestety DOGMAT ," to tylko twierdzenie przyjmowanie bezkrytycznie za prawde tylko na podstawie autorytetu , bez wzgledu na zgodnosc z doswiadczeniem i zdrowym rozsadkiem"- tyle na te temat Kopalinski. Ja nic nie podkreslam,bo mysle, ze byloby to w zlym guscie.Nic nie wiem na temat klopotow Pampusa, a jako uczestniczka, chcialabym wiedziec, mam nadzieje,ze Pampus nie jest jakas "Matka polka" ktora poswiecila zycie, a nikt z rodziny nawet sobie nie zdal sprawy. A gdybysmy tak nagle dowiedzieli sie jaka role w WZ spelnia Pampus, a jaka Bahus, to moze latwiej byloby naleznie uszanowac i jednego i drugiego. Ja tutaj jestem w miare nowa, ale na pytania w tej sprawie, jesli odpowiecie, to nawet nowi beda w stanie zaspokoic ciekawosc i nieufnosc tez....
"Z przykrością informujemy, że po awarii serwera z przyczyn niezależnych od autorów strony, doszło do utraty danych z kilku ostatnich miesięcy. Zdajemy sobie sprawę, że została zaprzepaszczona praca wielu osób włożona w rozwijanie treści portalu, jednak liczymy na to, że nie zniechęci to Państwa do dalszego odwiedzania Wielkiego Żarcia. Uszkodzeniu uległa część bazy danych użytkowników, więc moga nastąpić problemy z zalogowaniem z powodu nieaktualnych haseł, a konta zakładane w ostatnich miesiącach mogą nie instnieć i wymagać ponownego założenia.
Za wszelkie powstałe utrudnienia przepraszamy."
taki jest wpis na pierwszym miejscu na naszej stronie glownej.
Zdaje sie, ze nieaktualny juz :)
milo by bylo aby powstal bardziej aktualny zaczynajacy sie moze od slow " z radosia informujemy..." no ze serwer juz jest, i ze to nasze "dzielo" i ze juz jest dobrze a nie przykro. :)
Wiec wzywam Pampasa i WKN: "do dziela" ! :):):)
Ja również proszę o bardziej pozytywny komentarz, do tego co wydarzyło sie po awarii,a związane było z kupnem nowego serwera.
było by milej i ladnej :))
O rany)) chwilke mnie tu niebyło i lampiłam się czy na dobrej stonce jestem,haha (patrz stona główna)
Też sie pod tym podpisuję
cos sie chyba zmieniło , ale mam nadzieję że to nie koniec przerobek?
U mnie dzisiaj strona startowa WŻ też wygląda inaczej. Nie ma całej lewej części strony.
Jest tylko to co dotychczas było w prawej częśći tzn. "ostatnio na forum, "ostatnie komentarze", "najnowsze przepisy" i "ostatnie artykuły.
U mnie tez widocznie cos sie zmienia...
Użytkownik miauka napisał w wiadomości:
> "
> nie przykro. :)Wiec wzywam Pampasa i WKN: "do dziela" ! :):):)
Ja tam już daaaawno napisałam radosną nowinę. I tak co tydzień pytam Pampasa "Kiedy zamieścisz?!". Więc proszę mu w łeb patelnią dać, bo ja się do winy nie przyznaję hre hre hre
biedna zapomniana Wkn, której nikt we własnym domu nie słucha
poza tym w stanie przedzawałowym, bo strona głowna chyba jeszcze gorzej niż zwykle wygląda hihihi (ratunku!)
Ja mam pare patelni, ktore moglabym poswiecic na ten szczytny cel :)) ale obawiam sie ze mam za maly zasieg :((
A powaznie to mysle, ze jak teraz ta strona glowna jest taka "naga" to chyba sie Pampas zmobilizuje :))))
Ja tylko zauważę, że jeśli Wkn jest w stanie przedzawałowym, a Pampas wkrótce już w pourazowym, to najlepiej to nie rokuje... :))))
u mnie też jest inaczej. myślałam ,że spadnę ze strony, nie miałam gdzie myszki zaczepić.trzeba czymś zapełnić tę lukę. tak myślę.
Till, będziemy musieli szukać innego miejsca w internecie, gdzie patelnie służą li tylko do celów kulinarnych
Bahus
Wkn wyjdzze z tego stanu a Pampasa szkoda bic patelnia bo sie patelnia poniszczy :):)
a poza tym jak to till powiedziala, ze to dobrze nie wrozy ... te Wasze stany pourazowe i przedzawalowe :):):)
Rzeczywiście, nagusieńka ta nasza strona główna, koniecznie potrzebne jakieś odzienie...:-)))) a tu zima za pasem
Mam śmiałość przypuszczać, że patelnia była w użyciu...Bo zamiast pojawienia się radosnej nowiny zniknęło wszystko...
Ale strona główna jest nadal śliczna....
Bahus
Podskoczyłbyś do tago Gdańska, wziął Pampasa na piwko, pogadalibyście, może ktoś go bije w domu i nie może chłopisko się pozbierać (ostatnio Gdańczczanki są agresywne jak donosi prasa), a ty nic tylko biedaka jeszcze dobijasz żarcikami.
Ważniak jakiś taki jesteś, masz 120 kg żywej wagi, ślubna 60...i "gieroj". Popatrz na Pampasa...toż to chudzina...
Janek
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Ale strona główna jest nadal śliczna....Bahus
hmmmmm....
A mnie sie strona głowna nie podoba , jak dla mnie jest zbyt goła i jakas taka geometryczna ......
Ale wiem ze na temat gustów sie nie dyskutuje .Świetnie jak coś sie zmienia .........ale na lepsze .
to tylko taka moja malutka skromna opinia
bahus lubi gołe...
:):):):):)
a nie znudzi mu sie taki golas?
mialka nie bo to nie golas lecz golaska
no ale ile na taka golaske mozna sie gapic ? :):):)
wszystko sie przeje nawet cud miod golaska
chyba :)
Wstaw swoja fotkę, <<< to jest poważnie, ...a to żart >>>, to Bahus zapluje (zaślini) klawiaturę...
Pozdrawiam
Janek
hmmm ... mialkolka fotka na froncie ... hmmmm moze i by zrobil cus ??? bedzie dobrze reklamowac WZ:) hahahahah :)
no to sie wam poprzewracalo w glowie.... miaukolek na golasa .... hmmmmm a gdzie futro ?
> no to sie wam poprzewracalo w glowie.... miaukolek na golasa .... hmmmmm a
> gdzie futro ?
Coś ty, golisz ...?... hmhmhmmmm ... ;-))
wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:P
> wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:P
Nie wiem coś Ty w końcu jes't
Czyś ty kocur, czyś ty pies ...
Aha, już wiem, tyś jes't,
Wściekus Koto-Pies ...
....;-))))))
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
> no to sie wam poprzewracalo w glowie.... miaukolek na golasa .... hmmmmm a
> gdzie futro ?
jakie futro !!! kawalek ciasta tu--- kawalek schabowego tam --- i bedzie o jedzeniu :P:P:P:P:P:P:P:P
całe szczęście że tu zajrzałam ,bo już myślałam ,że coś niedobrego się dzieje
Bardzo proszę nie czepiać się Pampasa, który dwoi się, troi i czworzy (w szczególności ostatnio) aby WŻ było jeszcze piękniejsze i bardziej "sprawne".
A strona główna tak naprawdę jest śliczna !!!!!!
To dogmat....ZROZUMIANO?....D O G M A T !!!!!!!
Bahus
No narszcie ...
dog mat'a dał,
wszak nieważne, jak się zwał...;-)))
Janek
D.U.P.A.
tak jest Panie Bahus ! ale ja sie z Panem i tak policze...prywatnie droga listow nie papierowych :):):):)
no wiec Dogmat :D:D:D
Toujours a votre service, Mme miauka
Bahus
bahusie paskudusie !!! ja moge po islandzku jak chcesz :P
:):)
Wow !!! I wonder why you've never wrote anything like this too me .....:(
na Ihr seid aber wirklich verrückt!
ooo czyli dobrze mnie sie zdawalo, ze on ladnie tam do mnie napisal...tylko pewnosci nie mialam :):)
a ja bahusa od paskudosow....ehhhhh niewdzieczna......
poza tym Marylko trzeba sobie zasluzyc, sekret moge wyjawic tylko droga tajemnicza :):):):):)
haha najsmieszniejsze jest to, ze dopiero teraz zauwazylam, ze walnelam byka gramatycznego :)))) Ja sie chyba naprawde "oducze" angielskiego :)))
HA HA golo ale wesolo
Bahusie, ja wiem ,ze Twoje poczucie humoru i slowa jest jakby poza znaczeniem i humoru i znaczeniem slowa, niestety
DOGMAT ," to tylko twierdzenie przyjmowanie bezkrytycznie za prawde tylko na podstawie autorytetu , bez wzgledu na
zgodnosc z doswiadczeniem i zdrowym rozsadkiem"- tyle na te temat Kopalinski.
Ja nic nie podkreslam,bo mysle, ze byloby to w zlym guscie.Nic nie wiem na temat klopotow Pampusa, a jako uczestniczka,
chcialabym wiedziec, mam nadzieje,ze Pampus nie jest jakas "Matka polka" ktora poswiecila zycie, a nikt z rodziny nawet
sobie nie zdal sprawy.
A gdybysmy tak nagle dowiedzieli sie jaka role w WZ spelnia Pampus, a jaka Bahus, to moze latwiej byloby naleznie uszanowac
i jednego i drugiego.
Ja tutaj jestem w miare nowa, ale na pytania w tej sprawie, jesli odpowiecie, to nawet nowi beda w stanie zaspokoic ciekawosc
i nieufnosc tez....
My też nie wiemy kto to Pampus.
PAMPAS!!!
Dogmat to dogmat...i nie ma tu nad czym dyskutować....a Pampusa to nie znam....myślę, że go nam przedstawisz.
Bahus