Dawno mnie tutaj nie bylo, ale jestem z powrotem wsrod "zywych", no i oczywiscie prosba - o te drozdze jak rowniez pytanie, czy znacie moze domowy sposob na psie siuski na welnianym dywanie? - dzieki serdeczne, i duze buziaki dal wszystkich ten czarny maluch to sprawca katastrofy na dywanie Ela
co do pieska, jak posiusia dywan zaraz wylac okolo pol butelki wody mineralnej gazowanej troche odczekac i reczniki papierowe polozyc na to miejsce i nogami podeptac az woda wsiaknie w papier ,mozna polozyc zwykle reczniki lub gazete.
Czesc Wszystkim Zarloczkom,
Dawno mnie tutaj nie bylo, ale jestem z powrotem wsrod "zywych", no i oczywiscie prosba -
o te drozdze jak rowniez pytanie, czy znacie moze domowy sposob na psie siuski na welnianym dywanie? -
dzieki serdeczne, i duze buziaki dal wszystkich ten czarny maluch to sprawca katastrofy na dywanie Ela
Jesli chodzi o drozdze to mozna je mrozic, ja tak robie gdy maja krotka date waznosci.
co do pieska, jak posiusia dywan zaraz wylac okolo pol butelki wody mineralnej gazowanej troche odczekac i reczniki papierowe polozyc na to miejsce i nogami podeptac az woda wsiaknie w papier ,mozna polozyc zwykle reczniki lub gazete.
poczytaj tu http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=125637&post=125862 co do pieska nie wiem ,pozdrawiam - rosa