Pojawiłem się na tym forum ponieważ lubię ( :P ) oraz muszę jeść (6-7 posiłków dziennie) takich wyrzeczeń wymaga mój sport. Trenuję kulturystykę amatorsko, a oprócz tego uczę się oraz troszkę bawię z muzyką i pisaniem. Mało mam czasu na przygotowywanie posiłków, a moja wiedza na ten temat nie jest zbyt wielka (jeśli chodzi o gotowanie, a nie o dietę). Mam nadzieję, że dużo się tu nauczę oraz przezwycięże swój strach do bardziej skomplikwonych potraw niż ryż z tuńczykiem z puszki lub makaron z sosem ze słoika :]
Witam wszystkich :)
Pojawiłem się na tym forum ponieważ lubię ( :P ) oraz muszę jeść (6-7 posiłków dziennie) takich wyrzeczeń wymaga mój sport.
Trenuję kulturystykę amatorsko, a oprócz tego uczę się oraz troszkę bawię z muzyką i pisaniem. Mało mam czasu na przygotowywanie posiłków, a moja wiedza na ten temat nie jest zbyt wielka (jeśli chodzi o gotowanie, a nie o dietę). Mam nadzieję, że dużo się tu nauczę oraz przezwycięże swój strach do bardziej skomplikwonych potraw niż ryż z tuńczykiem z puszki lub makaron z sosem ze słoika :]
Pozdrawiam
Witaj serdecznie wsrod ZARLOCZKOW.Napewno ci sie tutaj spodoba ,Sa tu supper przepisy tylko odwagi ,pozdrawiam!!!
witaj serdecznie ,z pewnością znajdziesz tu wiele cennych porad,pozdrawiam -rosa
Milego gotowania razem z nami.
Witaj i napewno niejednego bedziesz sie mogl tutaj nauczyc :))) Jak sie juz pewnie przekonales - wystarczy tylko zapytac :)))
Witaj !!
Witaj wśród żarłoków!!!
bardzo fajnie tu na forum macie, kulturalni ludzie, miła atmosfera :) może zostanę na długo :] pozdrawiam
Witaj wśród Żarłoków.
Witaj serdecznie)))
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!