Oto co znalazłem w czasopiśmie "Poznaj Świat 08/2007
Tradycyjna chińska zupa z penisa wołu
Penis, jako bardzo szanowa- ny specjał, zasługuje na spe- cjalne uznanie. Dlatego też sta- nowi jedyną bazę zupy. Nie do- daje się innych mięs ani tym bardziej warzyw.
Składniki (cztery porcje):
• penis wołowy
• szklanka octu ryżowego
• dwa litry wody
• przyprawa pięć smaków (lub mieszanka goździków, cynamo- nu, kwiatu pieprzowego, gwiaz- dek anyżu i kopru włoskiego)
• sól.
Sposób przygotowania; Naj- pierw w celu usunięcia zbyt moc- nego zapachu penis rozcinamy wzdłuż, wkładamy do miski i za- lewamy octem. Moczymy około dziesięciu minut, następnie ocet wylewamy, a mięso płuczemy pod bieżącą wodą.
Tak przygotowany penis wkła- damy do garnka i zalewamy go- rącą wodą. Dodajemy przyprawy. Doprowadzamy do wrzenia i go- tujemy na bardzo wolnym ogniu przez półtorej godziny do dwóch. Podajemy od razu. Smacznego!
Kiedys widzialam na wsi, jak zarzneli barana, jajca mu wycieli i rzucili surowe psu do zezarcia... lacznie z tym ONYM, z ktoregosta chcieli zupe gotowac... a pies nie moczyl go w occie.. :P
Bahus ......................a gdzie mozna nabyć to cacko hihiihihihihi ....no tego woła /..............................bo............................hihihihhi
Krysiu! Ty wołu byś zjadła? Czy tylko penisa dopadła? Niech raczej każdy uwierzy, że po polsku go zrobić należy. Na WŻ sposób inny znajdziemy, dopiero wtedy go zjemy. Dziewczyny, bardzo się starajcie, jakiś przepis podawajcie. Panowie, kuchnię omijajcie, na penisy uważajcie.
Ja się wszak nie chwalę, ja żyję w chwale Gorzej mają ci, co mają dwa mierząc w ...cale. Nie z ilości, lecz z jakości wszak się tworzy danie, Tak wię skończmy lepiej to ...przekomarzanie ...
Madziorek, do odważnych świat należy, ciekawe to danie, niech każdy uwierzy. Żeś odważna, o tym już wiemy, w Twym towarzystwie to danie zjemy? Janek na talerz wszystko wykłada, teraz na daniu skupiona uwaga.
Oto co znalazłem w czasopiśmie "Poznaj Świat 08/2007
Tradycyjna chińska zupa
z penisa wołu
Penis, jako bardzo szanowa-
ny specjał, zasługuje na spe-
cjalne uznanie. Dlatego też sta-
nowi jedyną bazę zupy. Nie do-
daje się innych mięs ani tym
bardziej warzyw.
Składniki (cztery porcje):
• penis wołowy
• szklanka octu ryżowego
• dwa litry wody
• przyprawa pięć smaków (lub
mieszanka goździków, cynamo-
nu, kwiatu pieprzowego, gwiaz-
dek anyżu i kopru włoskiego)
• sól.
Sposób przygotowania; Naj-
pierw w celu usunięcia zbyt moc-
nego zapachu penis rozcinamy
wzdłuż, wkładamy do miski i za-
lewamy octem. Moczymy około
dziesięciu minut, następnie ocet
wylewamy, a mięso płuczemy
pod bieżącą wodą.
Tak przygotowany penis wkła-
damy do garnka i zalewamy go-
rącą wodą. Dodajemy przyprawy.
Doprowadzamy do wrzenia i go-
tujemy na bardzo wolnym ogniu
przez półtorej godziny do dwóch.
Podajemy od razu. Smacznego!
I co wy na to?
Bahus
wystraszylam sie oj oj moj maz tez :)
Kiedys widzialam na wsi, jak zarzneli barana, jajca mu wycieli i rzucili surowe psu do zezarcia... lacznie z tym ONYM, z ktoregosta chcieli zupe gotowac... a pies nie moczyl go w occie.. :P
Moje zdanie jest tu całkowicie bez znaczenia
opinia wołu- nie do przecenienia...
Bahus ......................a gdzie mozna nabyć to cacko hihiihihihihi ....no tego woła /..............................bo............................hihihihhi
Krysiu! Ty wołu byś zjadła?
Czy tylko penisa dopadła?
Niech raczej każdy uwierzy,
że po polsku go zrobić należy.
Na WŻ sposób inny znajdziemy,
dopiero wtedy go zjemy.
Dziewczyny, bardzo się starajcie,
jakiś przepis podawajcie.
Panowie, kuchnię omijajcie,
na penisy uważajcie.
Jam Lajanie nie jest wół,
Więc mój penis, nie na stół.
On w inne cele mierzy,
Ale nigdy do ...talerzy.
Tak się Tobie tylko zdaje,
on ma jeszcze te dwa jaje,
gdy na talerz je wyłożysz,
ruch w kuchni bardzo wzmożysz.
Janku, ten przepis to przepis na "danie" a nie na maleńką przekąskę...tak że Twój penis nie zagrożonym jest. Noś go w chwale.....
Bahus
Ja się wszak nie chwalę, ja żyję w chwale
Gorzej mają ci, co mają dwa mierząc w ...cale.
Nie z ilości, lecz z jakości wszak się tworzy danie,
Tak wię skończmy lepiej to ...przekomarzanie ...
Janek
Bahus
pewną pociechą jest, że długo moczony w occie
dajecie popalić :))) klawiature poplulam
.....................aż sie zarumieniłam Lajanku ....
...............i Janku .....
chetnie bym wyprobowala.
Pozdrawiam madziorek
Madziorek, do odważnych świat należy,
ciekawe to danie, niech każdy uwierzy.
Żeś odważna, o tym już wiemy,
w Twym towarzystwie to danie zjemy?
Janek na talerz wszystko wykłada,
teraz na daniu skupiona uwaga.
Cosik mój drogi Lajanie,
Błędnie Ci wyszło słów mych czytanie......