Hej! to znowu ja, Tym razem pytam Was, czy slyszeliscie juz o takim czyms, jak "srebro koloidalne" ?? A moze, macie nawet jakies osobiste doswiadczenia z tym preparatem?? Natknelam sie na owy specyfik w internecie. Nic o tym nigdy nie slyszalam wczesniej, oprocz tego, ze uszy przeklute na kolczyki.. najlepiej leczyc zakladajac srebrne kolczyki.. Moze cos w tym jest, jak myslicie? Glumanda http://butikdlazdrowia.pl/shop/product_info.php?products_id=149
Witaj! Używamy tego w rodzince i powiem tyle, że jakieś dobre efekty są. Jako coś pomocniczego przy infekcjach bakteryjnych raczej wspomoze, ale nie licz że samodzielnie wyleczy ze wszystkiego. Zaś tak ogólnie co do srebra i jego działania, to nie bez przyczyny "babcine zastawy" były srebrne. Mnie pani w aptece zapewniała, że mleko w srebnym dzbanku się nie zsiadzie, wiec coś w tym srebrze jest.
Hej, dzień dobry :) Ja osobiście nie, ale moja przyjaciółka pasie tym srebrem całą swoją rodzinkę i siebie i efekty są - wszyscy z ośmioletnimi córeczkami włącznie skutecznie opierają się jesiennym infekcjom. Tyle że zaczęła zapodawać to srebro już w lipcu czy sierpniu. Ja natomiast "odżywiam się" preparatem mumio shilajit, który mi poleciła, i muszę przyznać, że po miesiącu stosowania ból w biodrze osłabł. Mumio ma z kolei pomagać w odbudowie tkanki kostnej. Może warto spróbować?
W mojej rodzinie również było stosowane, głównie chodziło o żołądek i cały układ pokarmowy i coś w tym jest bo choć nie wyleczyło (wyleczyć-to raczej niemożliwe) ale złagodziło dolegliwości.
Witaj! wypróbowałam ten specyfik przy dość dużej infekcji górnych dróg oddechowych męża. Muszę powiedzieć,że zadziałało! i obyło się bez antybiotyku!!POLECAM!
Witam Nie tylko jest srebro koloidalne, ale takze zloto, o nieco innym dzialaniu .Co prawda sama nie uzywalam ,ale znam osoby ktore to robily i sa zadowolone.Kupic mozna w aptece, pewnie w Niemczech tez.
Hej! to znowu ja,
Tym razem pytam Was, czy slyszeliscie juz o takim czyms, jak "srebro koloidalne" ??
A moze, macie nawet jakies osobiste doswiadczenia z tym preparatem?? Natknelam sie na owy specyfik w internecie.
Nic o tym nigdy nie slyszalam wczesniej, oprocz tego, ze uszy przeklute na kolczyki.. najlepiej leczyc zakladajac srebrne kolczyki..
Moze cos w tym jest, jak myslicie? Glumanda
http://butikdlazdrowia.pl/shop/product_info.php?products_id=149
Witaj!
Używamy tego w rodzince i powiem tyle, że jakieś dobre efekty są. Jako coś pomocniczego przy infekcjach bakteryjnych raczej wspomoze, ale nie licz że samodzielnie wyleczy ze wszystkiego. Zaś tak ogólnie co do srebra i jego działania, to nie bez przyczyny "babcine zastawy" były srebrne. Mnie pani w aptece zapewniała, że mleko w srebnym dzbanku się nie zsiadzie, wiec coś w tym srebrze jest.
Hej, dzień dobry :) Ja osobiście nie, ale moja przyjaciółka pasie tym srebrem całą swoją rodzinkę i siebie i efekty są - wszyscy z ośmioletnimi córeczkami włącznie skutecznie opierają się jesiennym infekcjom. Tyle że zaczęła zapodawać to srebro już w lipcu czy sierpniu. Ja natomiast "odżywiam się" preparatem mumio shilajit, który mi poleciła, i muszę przyznać, że po miesiącu stosowania ból w biodrze osłabł. Mumio ma z kolei pomagać w odbudowie tkanki kostnej. Może warto spróbować?
W mojej rodzinie również było stosowane, głównie chodziło o żołądek i cały układ pokarmowy i coś w tym jest bo choć nie wyleczyło (wyleczyć-to raczej niemożliwe) ale złagodziło dolegliwości.
Witaj! wypróbowałam ten specyfik przy dość dużej infekcji górnych dróg oddechowych męża. Muszę powiedzieć,że zadziałało! i obyło się bez antybiotyku!!POLECAM!
Bardzo wam wszystkim dziekuje za odpowiedzi. Teraz pozostalo znalezc miejsce, gdzie moge to kupic. Kochani jestescie :)
Brat moj kupowal na allegro.Pozdrawiam
w aptece lub sklepie zielarskim.Ja też stosowałam i byłam zadowolona.
A w Niemczech?? tez?? bo ja nie mieszkam w Polsce.
Dzieki Wam wszystkim za odpowiedzi :)
Witam
Nie tylko jest srebro koloidalne, ale takze zloto, o nieco innym dzialaniu .Co prawda sama nie uzywalam ,ale znam osoby ktore to robily i sa zadowolone.Kupic mozna w aptece, pewnie w Niemczech tez.