Późne to moje powitanie.Szukałam po przepisach czasem czegoś. Trafiłam tu przez Ule- ciastka (wstukując w google).Nie orientuję się jeszcze we wszystkim. Błądzę czyli. Może się zadomowię? Dotha
Bardzo dziękuję za miłe powitanie, już się cieszę,że tu jestem... Ucieszyło mnie tyle odpowiedziPorozgladam się jeszcze jakiś czas. A może przy okazji zapytam czy ktoś zna przepis na marmoladę z jabłek z dodatkiem octu? Almon zna, ale niewiem jak do niej dotrzeć z pytaniem. Pomożecie?
do Alman możesz skierowac pytanie poprzez: napisanie do niej na gg http://wielkiezarcie.com/user.php?id=34671 na pasku na górze jest zakładka Użytkownicy i tam możesz poszukać osoby, z którą chcesz pogadać - wpisując jej nick w wyszukiwarke, albo klikając na nick , jesli jest w danym momencie zalogowana. W ustawieniach użytkownicy maja podawane gg lub maile (nie wszyscy niestety :( Jesli danych do kontaktu nie ma, możesz zadać pytanie na forum (otwierając wątek) Powodzenia. Im dłużej tu bedziesz tym łatwiej bedzie Ci sie poruszać po stronce :)))
Późne to moje powitanie.Szukałam po przepisach czasem czegoś. Trafiłam tu przez Ule- ciastka (wstukując w google).Nie orientuję się jeszcze we wszystkim. Błądzę czyli. Może się zadomowię? Dotha
pewnie ze sie zadomowisz :)) zapraszamy serdecznie :) witaj :))
Dotha, kazdy na poczatku troche bladzi, ale pytaj o wszystko i zanim sie obejrzysz juz bedziesz jak we wlasnej kuchni :)))
To tak jak ja ,też trafiłam tu jakiś czas temu przez przypadek i myślę .że zadomowiłam się tu na dobre ,a więc witaj serdecznie ,pozdrawiam - rosa
Witajm serdecznie!
Witaj, myślę, że się nie tylko zadomowisz ale i uzależnisz
dzien dobry! ja tez jestem tu pare dni a juz sie uzależnilam od tej stronki:)
Witaj cieplutko !
witaj serdecznie, Renata
Witaj w naszej wieeelkiej kuchni! :))
W sumie to wiekszosc trafila tu przez przypadek i tak zostalo ;)))
Witaj!
Witaj i smacznie z nami gotuj.
Witaj,my wszyscy lubimy tu bywać!!!
Basia
do Alman możesz skierowac pytanie poprzez:
napisanie do niej na gg http://wielkiezarcie.com/user.php?id=34671 na pasku na górze jest zakładka Użytkownicy i tam możesz poszukać osoby, z którą chcesz pogadać - wpisując jej nick w wyszukiwarke, albo klikając na nick , jesli jest w danym momencie zalogowana. W ustawieniach użytkownicy maja podawane gg lub maile (nie wszyscy niestety :(
Jesli danych do kontaktu nie ma, możesz zadać pytanie na forum (otwierając wątek)
Powodzenia. Im dłużej tu bedziesz tym łatwiej bedzie Ci sie poruszać po stronce :)))
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!