Wbrew pozorom stworzenie takiego bieżniczka wcale nie jest takie trudne.Wystarczy odrobina dobrych chęci,ale przyznaję-trzeba mieć do tego zamiłowanie.Ta serweta powstała z bardzo cienkich nici Altin Basak, sama długo nie mogłam ich sobie "przyswoić", a teraz...idzie mi jak z przysłowiowego płatka. Cieplutko wszystkich pozdrawiam!!!
Oluniu śliczny ten Twój bieżnik. Ale czy możesz go uzupełnić w srodkach? Ja bym spróbowała dodać tam sześciokątne gwiazdeczki, lub kółeczka połączone w 6 punktach. Chyba, że wolisz taki bardziej ażurkowy. Piszę o dodaniu, ponieważ z praktyki wiem, że łatwiej jest wyprać i wyprasować robótkę bardziej gęstą. Nie gniewaj się na mnie za tę podpowiedź. Tak naprawdę nie wiem jak by wyglądał ten bieżnik ciut gęstszy. Czy dodanie srodków nie zepsuje cały jego urok. Serdeczne całuski za wytrwałość. ABA
Wszystkie sugestie mile widziane! Jeśli zdecyduję się na poprawki, efekty pokażę do oceny szanownemu jury! Dzięki i pozdrawiam Was wszystkich cieplutko,cieplutko!
Podziwiam twoją cierpliwość! Sama lubię szydełkować ale żeby efekt był szybko widoczny ,bo mozolne dzierganie mnie nudzi.Jesteś WIELKA ,jak wszyscy którzy mają talent i chwal się jeszcze, bo masz czym ,a ja lubię podziwiać takie cuda!!!
Gratuluje, śliczne. Jakich używasz do tego nici, kordonku? Pozdrawiam i życzę następnych śliczności. Teraz takie koroneczki znów są modne. Ala
cudne, gratuluję talentu i cierpliwości w tworzeniu następnych cudenek
Oj jaka piekna, masz zdolnosci
Super !!!
Ja tez kiedys probowalam....ale moja cierpliwosc ... nie wytrzymala
Pozdrawiam Gosia
Cudeńko. Tylko pozazdrościc talentu.
Podziwiam wszystkich, ktorzy takie rzeczy potrafia ''wyczarowac'' ;)))
Oluniu, piękna ta serweta! Ale sie nadłubałaś tych elementów :))
Śliczne- bardzo mi się podoba. Gratuluję.
Cieplutko wszystkich pozdrawiam!!!
Sliczna:) Pozdrawiam
Bardzo śliczna
Użytkownik olka76 napisał w wiadomości:
> W wolnym czasie łapię za szydełko. Oto co mi ostatnio
> wyszło:
Śliczne. A nie chcesz wypełnić tych pustych miejsc jakimiś małymi kółeczkami? Czy ta serweta miała być taka ażurowa?
Wkn
Oluniu śliczny ten Twój bieżnik.
Ale czy możesz go uzupełnić w srodkach?
Ja bym spróbowała dodać tam sześciokątne gwiazdeczki,
lub kółeczka połączone w 6 punktach.
Chyba, że wolisz taki bardziej ażurkowy.
Piszę o dodaniu, ponieważ z praktyki wiem,
że łatwiej jest wyprać i wyprasować robótkę bardziej gęstą.
Nie gniewaj się na mnie za tę podpowiedź.
Tak naprawdę nie wiem jak by wyglądał ten bieżnik ciut gęstszy.
Czy dodanie srodków nie zepsuje cały jego urok.
Serdeczne całuski za wytrwałość.
ABA
Ale CUDO :)))))
Piękny!! Ja bym zostawiła tak jak jest-ma swój urok!!
Też nic nie poprawiałabym w tym bieżniku...serwetce...
Jest bardzo ładna :-)
Gratuluję :-)
cudo uwielbiam takie serwetki, ale sama mam w tych sprawach dwie lewe
Podziwiam twoją cierpliwość! Sama lubię szydełkować ale żeby efekt był szybko widoczny ,bo mozolne dzierganie mnie nudzi.Jesteś WIELKA ,jak wszyscy którzy mają talent i chwal się jeszcze, bo masz czym ,a ja lubię podziwiać takie cuda!!!