Ja po smierci meza, myslalam, ze to koniec swiata i ze nigdy nie znajde tego drugiego...jedynego, bo przeciez primo: drugiego takiego fajnego juz nie znajde secundo: wszyscy fajni juz sa zajeci :-)))) A jednak udalo sie. W sumie to nie ja go znalazlam tylko on mnie, ale przeciez to niewazne, jednak mozna drugi raz w zyciu mocno pokochac, w co niektorzy mocno watpia.
Życie jest piekne
Oooooo TAK. Wiem cos o tym....mam to samo.
gratuluje! Oby nigdy nie bylo inaczej
gratulacje :)
ja też hehe już jakieś 18 lat.............
a ja już od 30 lat i nadal nic się nie zmienia hihihi
chyba tak wszystkie Baśki mają /31/
super.Prosimy o więcej szczegółów:))))))
Ja po smierci meza, myslalam, ze to koniec swiata i ze nigdy nie znajde tego drugiego...jedynego, bo przeciez
primo: drugiego takiego fajnego juz nie znajde
secundo: wszyscy fajni juz sa zajeci :-))))
A jednak udalo sie. W sumie to nie ja go znalazlam tylko on mnie, ale przeciez to niewazne, jednak mozna drugi raz w zyciu mocno pokochac, w co niektorzy mocno watpia.
Wlasnie 26.10.2007 wypowiemy pryzslowiowe "TAK"
gratuluje i ciesze sie z wami. bardzo sie ciesze ze sie (wszystko jedno kto kogo
) znalezliscie!
ja też .. juz ponad 20 lat
... napisz cos wiecej o swojej miłości :))
I oby to trwało przez resztę życia,
Cieszę się ,że są ludzie którzy potrafia mówić o swoim szczęsciu!!! a nie tylko narzekać :(( GRATULUJę!!
no to wspaniale,że dołączyłaś do szczęśliwych
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości:
> Życie jest piekne
to prawda,kochajcie się
Zycze duzo ciepla, milosci i oby trwalo to bardzo, bardzo dlugo:-)
Wszyszcy Ci zycza trwania w milosci,a ja Ci zycze Milosci, ile kolwiek by trwala,...
vikunia, cieszę się twoim szczęściem i oby ten stan trwał i trwał........:):):):)
"Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce."
Miłość jak sra....a , nie zatrzymasz.
Lajan.
powodzenia
i wszystkiego dobrego